Neutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
Sramota je ovo vidjeti al' ništa čudno i neočekivano za nas bošnje
Luzerski mentalitet ftw!
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Neutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
Mozda nekad Jusuf slucajno objavi kakvu sliku sa Arkanom, zaboravi da je mrtavNeutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
Yebali ih oni svi odreda, organizuju po RS nekakve vojne akcije i plase narod, a ovi nasi degeni s njima nekakva prijateljstva sklapaju. Ma imaju haman svi osim Mirze. Gledam ponovo ovo i kao da se i Kikanoviceva glava na momente pojavila s desne strane, a i Gordic i Gajic su sigurno tu, mada me ne bi cudilo ni da je kapiten s njima. Obavezno bi novinari trebali traziti komentar od Saveza i Mulaomerovica na sve ovo. Mene je samo strah da Nurkic nakon ovoga nece poceti da bojkotuje novinare.Neutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
Kakav je ovo kajmacar u pm.mirza_9 je napisao/la:kobe24 je napisao/la:To je dernek povodom Jusufovog rodjendana, ja sam malo ganjao po intagramu i pored ove plavke tu je bila i Brena, te onaj Berkovic. Meni je Nurkic presmijesan sa tim velikim prijateljstvima sa nekakvim tipovima po Srbiji, to su odmah neka braca, bff-ovi, p materine... Glavu bi svi oni tebi skinuli da mogu, i ti Brenini i ti Cecini, yebali vas oni. Znam licno s kim se druzio prije nego je postao popularan, haman pa sve te ljude je max odyebao i nema s njima nikakav odnos, a ovamo ganja neke poznate seljake iz susjednih drzava. Mirza je bar sto se toga tice gospodin, on se druzi s obicnom rajom, isti oni koji su bili tu u dok je bio anonimus, sto u Tuzli, sto u rodnoj Jablanici. Nakon ovoga ozbiljno razmisljam da li da idem u Mejdan, a konto sutra-prekosutra kupit ulaznice.
Pjevacica je Aleksandra Bursac.Kawhi je napisao/la:Čudi me što je Musa tu. Valjda je to ono kud svi turci tu i mali mujo. Bila je užasna odluka pustiti njega u ekipu sa Zahiragićem, Buzom i Jukom.
Ne znam šta napisati o ovom da već niste. Normalni sportisti se opijaju kad osvoje nešto jer je to nagrada za sve sranje kroz koje si prošao. Ili kad je baš težak poraz pa ti treba da se digneš. Naravno da je za ovo najviše kriv trener. Ne vjerujem da bi ovo kod Duleta, a ni kod Ace radili.
Pošto se kod nas jedino oko gluposti digne hajka ovo će ostati nezapaženo.
Btw ko je pjevačica?
@pinoglavi naravno da čaša vina ili piva dnevno nisu problem. Problem je što je očigledno da ovdje niko ispod 3 litra nije popio, a to je loše za sportistu.
Očekujem od kladionica da uvedu za ove kvalifikacije promile ispod i iznad. Zahiragić bi svaku išao preko.
Wellnes centar Ahmedić u selu pored Lukavca, na jezeru ModracL-Train je napisao/la:Tuzlak,jel ova zabava bila negdje gore na plazi ili bas u nekoj birtiji u Lk?,ovaj prostor mi bas i nije poznat.
Bursac i Berkovic su maksuz pozvani da budu tu za Jukin rodjendan. I od ovoga ima vec 2-3 dana koliko ja znam. Iskreno, ni meni nije toliko lose. Nije noc pred tekmu da se opijaju.Tracy3McGrady je napisao/la:Koliko ste vi jadni jbt. Pa šta su to momci uradili, i kad je gostovala ova Bursac?
Pa sta ima veze ako su izašli da se opuste malo, nisu sigurno ostali do jutra, već su dobili izlazak do neko određeno vrijeme i to je to. Izašli svi skupa, vjerovatno je i Mula bio sa njima, jer Dzevdo je tu. Problem i bio da su njih 2-3 sami izašli bez dozvole, ovako je ovo meni sasvim ok.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
soccerfan je napisao/la:Bursac i Berkovic su maksuz pozvani da budu tu za Jukin rodjendan. I od ovoga ima vec 2-3 dana koliko ja znam. Iskreno, ni meni nije toliko lose. Nije noc pred tekmu da se opijaju.Tracy3McGrady je napisao/la:Koliko ste vi jadni jbt. Pa šta su to momci uradili, i kad je gostovala ova Bursac?
Pa sta ima veze ako su izašli da se opuste malo, nisu sigurno ostali do jutra, već su dobili izlazak do neko određeno vrijeme i to je to. Izašli svi skupa, vjerovatno je i Mula bio sa njima, jer Dzevdo je tu. Problem i bio da su njih 2-3 sami izašli bez dozvole, ovako je ovo meni sasvim ok.
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 5 gostiju.