Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

harden
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la harden » 29 avg 2016, 03:02

Neutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sramota je ovo vidjeti al' ništa čudno i neočekivano za nas bošnje :thumbdown:

Luzerski mentalitet ftw!
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 29 avg 2016, 03:04

Neutral je napisao/la:Na desnoj strani lepa brena, ceca, arkan oživio, šešelj i ostali nurkićevi veliki prijatelji, možda i nana, šta znaš.
Mozda nekad Jusuf slucajno objavi kakvu sliku sa Arkanom, zaboravi da je mrtav :urnebes:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2016, 03:08

Yebali ih oni svi odreda, organizuju po RS nekakve vojne akcije i plase narod, a ovi nasi degeni s njima nekakva prijateljstva sklapaju. Ma imaju haman svi osim Mirze. Gledam ponovo ovo i kao da se i Kikanoviceva glava na momente pojavila s desne strane, a i Gordic i Gajic su sigurno tu, mada me ne bi cudilo ni da je kapiten s njima. Obavezno bi novinari trebali traziti komentar od Saveza i Mulaomerovica na sve ovo. Mene je samo strah da Nurkic nakon ovoga nece poceti da bojkotuje novinare. :plac:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 29 avg 2016, 03:15

Ma to je Juka zaprijetio ako nema feste da ce bojkovat nastup za repku

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 29 avg 2016, 03:16

Joooj gledam video 100. put i evo jos se valjam od smjeha, pa ovo je prejako, Gegicu poslaniče naš , Juka dalaj lama , nesto kontam sto li nije i Baju doveo pa da izginu svi hahaha dao bi sve pare sto imam da sam s njima, pa ne moram jest mjesec dana :rol: :rol: :rol:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2016, 03:20

I ovo je bilo u Wellness centru Ahmedic u Lukavcu...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 29 avg 2016, 03:23

mirza_9 je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:To je dernek povodom Jusufovog rodjendana, ja sam malo ganjao po intagramu i pored ove plavke tu je bila i Brena, te onaj Berkovic. Meni je Nurkic presmijesan sa tim velikim prijateljstvima sa nekakvim tipovima po Srbiji, to su odmah neka braca, bff-ovi, p materine... Glavu bi svi oni tebi skinuli da mogu, i ti Brenini i ti Cecini, yebali vas oni. Znam licno s kim se druzio prije nego je postao popularan, haman pa sve te ljude je max odyebao i nema s njima nikakav odnos, a ovamo ganja neke poznate seljake iz susjednih drzava. Mirza je bar sto se toga tice gospodin, on se druzi s obicnom rajom, isti oni koji su bili tu u dok je bio anonimus, sto u Tuzli, sto u rodnoj Jablanici. Nakon ovoga ozbiljno razmisljam da li da idem u Mejdan, a konto sutra-prekosutra kupit ulaznice.
slika
Kakav je ovo kajmacar u pm. :facepalm:

Komotno moze sa Pekovicem da se tali u vlasnistvu diskoteka po Budvi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 29 avg 2016, 03:52

Poslao nanu na hadz ,da vjersko patriotsku lekciju i vidu svojih fb statusa i onda uz srbijanske pevaljke slavi rodjendan.Klasicni profil prosijecnog Bosnje.I cudi mo se sto stagniramo u svemu.Ma mrs ..sto se tice mene .

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 avg 2016, 04:59

Čudi me što je Musa tu. Valjda je to ono kud svi turci tu i mali mujo. Bila je užasna odluka pustiti njega u ekipu sa Zahiragićem, Buzom i Jukom.
Ne znam šta napisati o ovom da već niste. Normalni sportisti se opijaju kad osvoje nešto jer je to nagrada za sve sranje kroz koje si prošao. Ili kad je baš težak poraz pa ti treba da se digneš. Naravno da je za ovo najviše kriv trener. Ne vjerujem da bi ovo kod Duleta, a ni kod Ace radili.

Pošto se kod nas jedino oko gluposti digne hajka ovo će ostati nezapaženo.

Btw ko je pjevačica?

@pinoglavi naravno da čaša vina ili piva dnevno nisu problem. Problem je što je očigledno da ovdje niko ispod 3 litra nije popio, a to je loše za sportistu.

Očekujem od kladionica da uvedu za ove kvalifikacije promile ispod i iznad. Zahiragić bi svaku išao preko. :kafa:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 29 avg 2016, 05:01

Dupli post. Koji qrac je dab? :mrgreen:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 avg 2016, 05:36

Kawhi je napisao/la:Čudi me što je Musa tu. Valjda je to ono kud svi turci tu i mali mujo. Bila je užasna odluka pustiti njega u ekipu sa Zahiragićem, Buzom i Jukom.
Ne znam šta napisati o ovom da već niste. Normalni sportisti se opijaju kad osvoje nešto jer je to nagrada za sve sranje kroz koje si prošao. Ili kad je baš težak poraz pa ti treba da se digneš. Naravno da je za ovo najviše kriv trener. Ne vjerujem da bi ovo kod Duleta, a ni kod Ace radili.

Pošto se kod nas jedino oko gluposti digne hajka ovo će ostati nezapaženo.

Btw ko je pjevačica?

@pinoglavi naravno da čaša vina ili piva dnevno nisu problem. Problem je što je očigledno da ovdje niko ispod 3 litra nije popio, a to je loše za sportistu.

Očekujem od kladionica da uvedu za ove kvalifikacije promile ispod i iznad. Zahiragić bi svaku išao preko. :kafa:
Pjevacica je Aleksandra Bursac.
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 29 avg 2016, 06:23, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 29 avg 2016, 05:44

L-Train je napisao/la:Tuzlak,jel ova zabava bila negdje gore na plazi ili bas u nekoj birtiji u Lk?,ovaj prostor mi bas i nije poznat.
    Wellnes centar Ahmedić u selu pored Lukavca, na jezeru Modrac :)

wobly92
    Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 29 avg 2016, 06:01

Zar stvarno mislite da je Mula neki autoritet da im može zabranit ovo? Pa ovi volovi su gori od fudbalera što onako ofirno ali ipak mirno traže uvijek pripreme u Sarajevu da idu hodat al barem se ne oduzimaju i ne blamiraju ovako.

Bruka za cijeli narod, ne bih sekunde žalio da ih se sve istjera iz repke i da se nikad više ne vrate.

Hoće Musa do NBA, samo ti ovako nastavi i Cedevita će ti bit najveći uspjeh u karijeri al haj boli te, dobio si stan, živjet ćeš od rente.
    When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tracy3McGrady
    Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 29 avg 2016, 06:28

Koliko ste vi jadni jbt. Pa šta su to momci uradili, i kad je gostovala ova Bursac?

Pa sta ima veze ako su izašli da se opuste malo, nisu sigurno ostali do jutra, već su dobili izlazak do neko određeno vrijeme i to je to. Izašli svi skupa, vjerovatno je i Mula bio sa njima, jer Dzevdo je tu. Problem i bio da su njih 2-3 sami izašli bez dozvole, ovako je ovo meni sasvim ok.

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
    Anfernee "Penny" Hardaway #1

soccerfan
    Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 avg 2016, 06:34

Tracy3McGrady je napisao/la:Koliko ste vi jadni jbt. Pa šta su to momci uradili, i kad je gostovala ova Bursac?

Pa sta ima veze ako su izašli da se opuste malo, nisu sigurno ostali do jutra, već su dobili izlazak do neko određeno vrijeme i to je to. Izašli svi skupa, vjerovatno je i Mula bio sa njima, jer Dzevdo je tu. Problem i bio da su njih 2-3 sami izašli bez dozvole, ovako je ovo meni sasvim ok.

Bursac i Berkovic su maksuz pozvani da budu tu za Jukin rodjendan. I od ovoga ima vec 2-3 dana koliko ja znam. Iskreno, ni meni nije toliko lose. Nije noc pred tekmu da se opijaju.
    I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 29 avg 2016, 06:37

Ma sta ce bit lose, ljudi se samo malo opustili, zasluzili su to oni. Jest da bi za nesto manje zestoko bili kaznjeni u klubovima, al' hajde ba, reprezentacija je tu da se sve nadoknadi.. ;)

kobe24
    Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2016, 06:50

soccerfan je napisao/la:
    Tracy3McGrady je napisao/la:Koliko ste vi jadni jbt. Pa šta su to momci uradili, i kad je gostovala ova Bursac?

Bursac i Berkovic su maksuz pozvani da budu tu za Jukin rodjendan. I od ovoga ima vec 2-3 dana koliko ja znam. Iskreno, ni meni nije toliko lose. Nije noc pred tekmu da se opijaju.
    :lol: :lol: Na kraju ce biti da su samo slucajno u prolazu bili i zadrzali se tu na pet minuta. Daj ba ljudi, jeste li vi citavi?! Pijanke u kasne sate par dana prije prve utakmice kvalifikacija naravno se ne mogu ni na sta lose odraziti. Dok nasi protivnici razbijaju u prijateljskim utakmicama, mi cemo da pijemo i lumpujemo kako smo i navikli, pobjedjivacemo u nekakvim usranim muzickim takmicenjima, yebo sport...

hz1987
    Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 29 avg 2016, 06:54

pa otkad znamo za drzavu bih, dolazak na reprezentativno okupljanje je uvijek bio povod za dobar provod i to u svim sportovima. igraci koji ne dobiju poziv, nisu bili razocarani sto nece igrati za repku, vec zato sto nisu pozvani na party. tako je u svim sportovima i zato nikad nigdje nismo napravili neki iskorak. jesmo jednom u fudbalu i rukometu, jer su im to bili jedini ciklusi priprema kada su odlucili biti profesionalni.

AnelMid
    Kontakt:

Post Postao/la AnelMid » 29 avg 2016, 07:05

Sa ovim će samo narasti duh ekipe,oni koji su se bavili sportom znaju sta mislim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik i 5 gostiju.