sagnite mu se svi kolektivno kad nas odvede na svjetsko,jer Cirini porazi su vam drazi od Safetovih pobjeda,zato Sajo ima da ti se kolektivno sagnu,pa ce cekat da SP pocne da opet pocnu da te pljuju,jer boze mi smo sila koja redovno igra na SP hahaTuti je napisao/la:Jedini krivac ako ne pobjedimo Safet Susic.autogol je napisao/la:Bolji smo, imamo više motiva i igramo kod kuće. Safet Sušić
Safet Sušić - Pape
-
bacelonafan
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Stari trol Jacky sjedio na tuti i dobio inspiraciju za svoj novi nick: Tuti.Tuti je napisao/la:Jedini krivac ako ne pobjedimo Safet Susic.autogol je napisao/la:Bolji smo, imamo više motiva i igramo kod kuće. Safet Sušić

Pape ako bude mudar (sto nije) na ovu LATV. taktiku formaciju ce uzvratiti istom opipati situaciju a u drugom kontrirati u slucaju nuzde.. naravno da litv. selektor ocekuje da Medunjanin bude sam kao taj lazni DM.
Jedini krivac je Pape u slucaju da zijanimo.
Pape ide grlom u jagode i nista od ove dobitne kombinacije.
BOZE POMOZI NAM.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- skyisthelimit
Koji lik jbt zivot. I pred Slovacku isto pisao, sad naravno samo u drugom ruhu. Jbg, lahko je biti klaun kad stalno novi nick uzimas
15.10 - 15.06 ...
Boze pomozi ovima sto zaista zele da mi izgubimo pa da mogu uzivati u svome jad kad mogu da idu protvi svoga, ja sa misljenja da je to sve jedna osoba sa vise accounta. Samo siri negativnu energiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bilo je i gorih tuta,cucavaca itd pa se na kraju predeveralo 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Samo zato sto nisam Papeljubac tj. ne podrzavam i ne lezim za njegovim bahatim ponasenjem odma sam..
Zelim da pobjedimo ali tesko ovaj ce nas opet
i opet ce biti prica Litvanija jaka, takticki jaki ovo ono

Zelim da pobjedimo ali tesko ovaj ce nas opet
Ti ne podrzavas,nego zayebavas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Safet je u pravu! Znaci od prve sekunde napasti. Ako se bude igralo previse "strpljivo" covjek jednostavno dopusti da protivnik bude bolji nego sto jeste. Litvanija nema sta da trazi. Koliko god oni golova dali mi cemo s napadackom igrom naj manje dati isto kao oni +2.
Ovo ce biti kao boks mec. Oni udarac, mi udarac. Oni udarac, mi udarac. Samo sto smo mi ovdje Jean Claude van Damme
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo ce biti kao boks mec. Oni udarac, mi udarac. Oni udarac, mi udarac. Samo sto smo mi ovdje Jean Claude van Damme
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ovako ce to bitiJordan23 je napisao/la:Safet je u pravu! Znaci od prve sekunde napasti. Ako se bude igralo previse "strpljivo" covjek jednostavno dopusti da protivnik bude bolji nego sto jeste. Litvanija nema sta da trazi. Koliko god oni golova dali mi cemo s napadackom igrom naj manje dati isto kao oni +2.
Ovo ce biti kao boks mec. Oni udarac, mi udarac. Oni udarac, mi udarac. Samo sto smo mi ovdje Jean Claude van Damme![]()

BAAAM, par golova u litvanskoj mrezi i gotovo
-
bacelonafan
- Kontakt:
kad napadne sto napada,kad igra defanzivno sto se zatvorioTuti je napisao/la:Samo zato sto nisam Papeljubac tj. ne podrzavam i ne lezim za njegovim bahatim ponasenjem odma sam..
Zelim da pobjedimo ali tesko ovaj ce nas opeti opet ce biti prica Litvanija jaka, takticki jaki ovo ono
![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ocekujem petardu protiv litvanije
[youtube][/youtube]
ko ce nas odvesti na mundijal ako nece pitar
[youtube][/youtube]
ko ce nas odvesti na mundijal ako nece pitar
Tako blizu a tako daleko.
Pape Safet Susic
Litvanija 112 rep. Svijeta
wtf.
BOZE POMOZI NAM.
Pape Safet Susic
BOZE POMOZI NAM.
Pape imas podrsku svih nas i kada nebi dobili i ako svi to prizeljkujemo i ocekujemo ti nisi gubitnik. Covjek je napravio ekipu da imamo i konacno se doslo do tog nivoa da se prica o nasoj reprezentaciji na raznim televizijama i drzavama Zapadne Evrope.
[youtube][/youtube]
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Koga je on napravio Vrsjavica ?Polo je napisao/la:Pape imas podrsku svih nas i kada nebi dobili i ako svi to prizeljkujemo i ocekujemo ti nisi gubitnik. Covjek je napravio ekipu da imamo i konacno se doslo do tog nivoa da se prica o nasoj reprezentaciji na raznim televizijama i drzavama Zapadne Evrope.
Avdukica ?
Tina Susica ?
Daj molim te pogledaj nas tim pa svako normalan bi iskoristio Pjanica, Dzeku, Lulica, Hajrovica, Kolasicna, Spahica, Begovica itd.. Safet napravio ekipu
De ba druze dobio je gotovo ekipu,svaki trener bi sa ovom ekipom u kvalifikacijama dogurao daleko,samo moramo vidjet oce li sutra uspjeti odvesti nas u Brazil,u sto vjerujem..ispade da je on sve odradio,napravio igrace od Dzeke,Misimovica,Pjanica,Begovica,Spahica itd..Polo je napisao/la:Pape imas podrsku svih nas i kada nebi dobili i ako svi to prizeljkujemo i ocekujemo ti nisi gubitnik. Covjek je napravio ekipu da imamo i konacno se doslo do tog nivoa da se prica o nasoj reprezentaciji na raznim televizijama i drzavama Zapadne Evrope.
Boze drago sta sve neces procitat..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bas sta sve neces procitati.harry_90 je napisao/la:De ba druze dobio je gotovo ekipu,svaki trener bi sa ovom ekipom u kvalifikacijama dogurao daleko,samo moramo vidjet oce li sutra uspjeti odvesti nas u Brazil,u sto vjerujem..ispade da je on sve odradio,napravio igrace od Dzeke,Misimovica,Pjanica,Begovica,Spahica itd..Polo je napisao/la:Pape imas podrsku svih nas i kada nebi dobili i ako svi to prizeljkujemo i ocekujemo ti nisi gubitnik. Covjek je napravio ekipu da imamo i konacno se doslo do tog nivoa da se prica o nasoj reprezentaciji na raznim televizijama i drzavama Zapadne Evrope.
Dobio je gotov0 ekipu na lotou.Sa onakvim timovima prijasnjim nigdje ama bas nigdje otisli nismo.
Dzeko,Pjanic a pogotovo Spahic,Misimovic su igrali i kod drugih selektora pa vazda corak.
Inace dugo te nebi na ovim temama,nisi imao puno prilike sta li?
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko je dobio gotovu ekipu?harry_90 je napisao/la:De ba druze dobio je gotovo ekipu,svaki trener bi sa ovom ekipom u kvalifikacijama dogurao daleko,samo moramo vidjet oce li sutra uspjeti odvesti nas u Brazil,u sto vjerujem..ispade da je on sve odradio,napravio igrace od Dzeke,Misimovica,Pjanica,Begovica,Spahica itd..Polo je napisao/la:Pape imas podrsku svih nas i kada nebi dobili i ako svi to prizeljkujemo i ocekujemo ti nisi gubitnik. Covjek je napravio ekipu da imamo i konacno se doslo do tog nivoa da se prica o nasoj reprezentaciji na raznim televizijama i drzavama Zapadne Evrope.
Od koga je dobio gotovu ekipu? Ti ko da si sa marsa pao, o cemu ba ti?
Od Cire?
Lulic ,Mujdza,Zahirovic,Vranjes,Zukanovic,Stevanovic,Visca,Vrsajevic,Hajrovic,Bicakcic,Kvrzic, nemaju nikakve veze sa prethodnim selektorima.
Pjanic, Medunjanin,Begovic i Ibisevic su bili klupe kod Cire i nisu imali nikakav uticaj kod njeg.
Pjanic prvotimac Lyona bio rezerva Muratovicu i Ibricicu, Ibisevic u trenutku kad je razvaljivao u Bundesligi je bio rezerva,Begovic takodje rezerva, kao i Medunjanin . I ti pricas o dobijenoj ekipi. Samo si u pravu u jednom
BOZE DRAGI STA SVE NECES PROCITATI!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.