AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Nekako je nerealno za ocekivati da ce nam se sve poklopiti, vise ide na to da nam zele ujebat i malo zivaca sto je ostalo iz ove sezone. Pobit se u derbiju i vidjeti sta moze De Rossi iduce kolo, naravno da Atalanta nekim cudom ne izgubi sad.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
I Fiorentina protiv Juventusa.
Kako je Dybala gospodski dao Malenu da puca penal. Zna da je u formi. Sjetio se svog penala protiv Milana. Taj će nas vjerovatno i koštati.
Kako je Dybala gospodski dao Malenu da puca penal. Zna da je u formi. Sjetio se svog penala protiv Milana. Taj će nas vjerovatno i koštati.
Commando Ultrà Curva Sud
A večina nas je tako reagovala
A u kakvoj formi je Milan ne bi cudio da kiksnu protiv Genove, je da im je to bratski klub ali valjda i DDR pomogne malo
Juve ima Viole i Torino koji se sigurno ne budu sklanjali....
A mi dobit derby pa kako bude..
Show zadnja 2 kola nas očekuje....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Biće super zanimljivo. Ja ipak više vjerujem da ce viole otkinuti bod Juveu. DDR ce sigurno dati sve protiv Milana, ali me brine taj njihov odnos. Ako je DDR onaj stari, bolit će ga tuki za upravu koja bi pustila Milan. Ići će na pobjedu. Ali i pored svega, možemo li mi dobiti obje. Mi smo sebi najveći neprijatelj. Kako je lijepo kad je La Joya tu. Milina. On i Malen mogu mnogo zajedno.
Commando Ultrà Curva Sud
Ma mogao je sinoć Milan uzeti bod Atalanti, bio sam na iglama tokom one nadoknade.
Derbi će logično biti težak, fašisti će uraditi sve da nam pomrse planove, ali u dobroj smo formi. Svaka čast Malenu, čovjek je oborio rekord za najviše golova kao pojačanje u zimskom prelaznom roku. Navodno ga već Juventus hoće, a ne bi me začudilo da se pojavi interes nekih engleskih klubova. Bilo je i vrijeme da pogodimo sa napadačem (Dovbyk i Ferguson
).
Ali kako je odigrao Rensch, kakva izmjena. Meni stvarno dobro izgleda ona postava gdje je Wesley na prirodnoj poziciji, desno, a Rensch lijevo. Čelik je baš tanak. Soule je isto baš u kanalu, nadam se da će baš u derbiju da se povrati.
Dybala je rekao da ga niko nije zvao iz kluba i da mu je ovo vjerovatno zadnji derbi, mozak kaže jedno, srce misli drugo. On je sjajan igrač, ali jednostavno preveliki je uteg u ovom trentuku. Mada, ukoliko izborimo LP, mislim da će Gasperini izlobirati njegov produžetak ugovora.
Derbi će logično biti težak, fašisti će uraditi sve da nam pomrse planove, ali u dobroj smo formi. Svaka čast Malenu, čovjek je oborio rekord za najviše golova kao pojačanje u zimskom prelaznom roku. Navodno ga već Juventus hoće, a ne bi me začudilo da se pojavi interes nekih engleskih klubova. Bilo je i vrijeme da pogodimo sa napadačem (Dovbyk i Ferguson
Ali kako je odigrao Rensch, kakva izmjena. Meni stvarno dobro izgleda ona postava gdje je Wesley na prirodnoj poziciji, desno, a Rensch lijevo. Čelik je baš tanak. Soule je isto baš u kanalu, nadam se da će baš u derbiju da se povrati.
Dybala je rekao da ga niko nije zvao iz kluba i da mu je ovo vjerovatno zadnji derbi, mozak kaže jedno, srce misli drugo. On je sjajan igrač, ali jednostavno preveliki je uteg u ovom trentuku. Mada, ukoliko izborimo LP, mislim da će Gasperini izlobirati njegov produžetak ugovora.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Lijepo je kad je Dybala tu al i kad je fit 100%, al nazalost to je nekih 5-10 utakmica u sezoni.... ne znam sta se tu ima razmisljati da se ne produzi ugovorCassano2024 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 10:18Biće super zanimljivo. Ja ipak više vjerujem da ce viole otkinuti bod Juveu. DDR ce sigurno dati sve protiv Milana, ali me brine taj njihov odnos. Ako je DDR onaj stari, bolit će ga tuki za upravu koja bi pustila Milan. Ići će na pobjedu. Ali i pored svega, možemo li mi dobiti obje. Mi smo sebi najveći neprijatelj. Kako je lijepo kad je La Joya tu. Milina. On i Malen mogu mnogo zajedno.
nema potpisa
Dybala zadnje dvije sezone nije faktor za rezultat na kraju zbog tih povreda, ali cinjenica je da donosi financijski i na publicitetu, mislim da on proda najvise dresova. Plata 8mil netto, moze ostati da spusti primanja i neka sporednija uloga, Roma na toj poziciji treba igraca na kojeg moze racunati cijelu sezonu. Od svih igraca, prvog bi "zrtvovao" Soulea, racunam da Cristantea i sl ne mozes prodati.
Zadnja dva kola sve ekipe bi trebale igrati u istom terminu, medjutim iducu nedelju ima i tenis u Rimu, tako da bi derby della capitale trebao na programu biti ranije od ostalih. I lazijali iz regije takodjer imaju zabrane gostovanja, ne znam sta je rijeseno za derbi, da li ce moci prisustivati ili im zabrana ne vazi za regiju Lazio.
Edit: I ostali mecevi timova koji igraju za lp su pomjereni. Laziali mogu doci na derby, al po zadnjim natpisima ultrasi ce ici na finale kupa a za derby nastavljaju bojkot.
Zadnja dva kola sve ekipe bi trebale igrati u istom terminu, medjutim iducu nedelju ima i tenis u Rimu, tako da bi derby della capitale trebao na programu biti ranije od ostalih. I lazijali iz regije takodjer imaju zabrane gostovanja, ne znam sta je rijeseno za derbi, da li ce moci prisustivati ili im zabrana ne vazi za regiju Lazio.
Edit: I ostali mecevi timova koji igraju za lp su pomjereni. Laziali mogu doci na derby, al po zadnjim natpisima ultrasi ce ici na finale kupa a za derby nastavljaju bojkot.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Izgleda će utakmica biti u za mene najgorem terminu tako da je vjerovatno neću moći pratiti sa punom pažnjom, mada je neko čak pomenuo i ponedeljak. Što bi mi odgovaralo.
Što se tiče Dybale. Samo ova predstava je dovoljna da poželim da ostane još sezonu. Koristan sigurno može biti, a treba otići u Vatikan pomolit se da ostane zdrav. Obožavam ga. Inače moj jedan drug ga zove DIjabala
.
Gledam sinoć Tottenham-Leeds.....dobar mi je onaj Tanaka.
Što se tiče Dybale. Samo ova predstava je dovoljna da poželim da ostane još sezonu. Koristan sigurno može biti, a treba otići u Vatikan pomolit se da ostane zdrav. Obožavam ga. Inače moj jedan drug ga zove DIjabala
Gledam sinoć Tottenham-Leeds.....dobar mi je onaj Tanaka.
Commando Ultrà Curva Sud
Eto igra se u ponedjeljak u 20:45 derby a i ostale tekme za ligu šampijona...
Dybala bi prihvatio platu od 2 i pol milke, više nego mu Boca nudi tako da Gasp ga zeli još jednu sezonu... To je ok i ja bi ga za tu platu zadržao... Puno se bude plata i riješilo sad na mercatu....
Dybala bi prihvatio platu od 2 i pol milke, više nego mu Boca nudi tako da Gasp ga zeli još jednu sezonu... To je ok i ja bi ga za tu platu zadržao... Puno se bude plata i riješilo sad na mercatu....
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Bože hvala ti na obe vijesti.Delvechio je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:28Eto igra se u ponedjeljak u 20:45 derby a i ostale tekme za ligu šampijona...
Commando Ultrà Curva Sud
Ovo kino od Italijanskog saveza stavilo tekmu u nedjelju u 12... Yeba ih tenis, čuj to u podne 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
El Shaarawy nece dobit novi ugovor, sad je i zvanicno. Veliki profesionalac i odlican karakter, mislim da je sve ukupno 10ak sezona kod nas. Sretno dalje, Genoa kod DDR-a ne bi bio los izbor za dalje.
Sad ponovo se vrti hiljadu imena kao potencijalna pojacanja, Mason Greenwood mozda najzanimljivije. Bolje on za 40-50mil nego Alajbegovic za 30, barem znas sta kupujes.
Sad ponovo se vrti hiljadu imena kao potencijalna pojacanja, Mason Greenwood mozda najzanimljivije. Bolje on za 40-50mil nego Alajbegovic za 30, barem znas sta kupujes.
embrace the chaos
Jedinu tekmu Rome u ligi šampiona sam gledao protiv Chelsea 3 0 na olimpicu, kako je Elsha riješio tekmu, po tome cu ga pamtiti... 10 sezona i svima nam je drag ali vise nije ni za klupe... Srecno u penziji...
Da spominju tiskovine što denno kaže Grenwooda, da je želja Gaspa i očito se bude dovela opet neka zvijer...
Prvo novi S.d, Soule se bude prodavao a onda Grenwood, zvuci fino, još da je i ljevi winger top onda to bi sex bio....
Sutra derby u podne
Da spominju tiskovine što denno kaže Grenwooda, da je želja Gaspa i očito se bude dovela opet neka zvijer...
Prvo novi S.d, Soule se bude prodavao a onda Grenwood, zvuci fino, još da je i ljevi winger top onda to bi sex bio....
Sutra derby u podne
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡

Sretno našem Faraonu, vrhunski igrač, odličan lik. Nažalost, došlo je vrijeme za rastanak. Siguran sam ja da on u ovako skromnoj ligi i dalje može igrati bitnu ulogu.
Greenwood je dobar igrač, ali mislim da nema šanse da dođe kod nas, prije svega zbog svoje "historije", a i prosto je preskup. Navodno nam je ponuđen Ndoye, dobar igrač.
Lazio baš ima problema sa povredama, branit će im treći golman. Nadam se da će Malen i društvo to iskoristiti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Kakva koreografija 
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Najbolji navijači na svijetu
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
utakmica na nivou kantonalne lige
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bas tako.Lose je ovo nista zivo ne igramo.Ceka se neka greska neki crveni i to je to.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Koliko je Kone iznad svih veznjaka, ne mozemo pasa sastaviti.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.