I Bosna je bila prvak europeDonnie Darko je napisao/la:Neko je featurao Wu Tangovce na jednom od najboljih albuma u historiji muzike dok je Logic radio zadacu iz matematike.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I Bosna je bila prvak europeDonnie Darko je napisao/la:Neko je featurao Wu Tangovce na jednom od najboljih albuma u historiji muzike dok je Logic radio zadacu iz matematike.
pa šta je onda tom logikom specijalno u feat. wu tang u 2018.JHam je napisao/la:I Bosna je bila prvak europeDonnie Darko je napisao/la:Neko je featurao Wu Tangovce na jednom od najboljih albuma u historiji muzike dok je Logic radio zadacu iz matematike.
Ma jasta, bolje snimati s gući gengomDonnie Darko je napisao/la:pa šta je onda tom logikom specijalno u feat. wu tang u 2018.JHam je napisao/la:I Bosna je bila prvak europeDonnie Darko je napisao/la:Neko je featurao Wu Tangovce na jednom od najboljih albuma u historiji muzike dok je Logic radio zadacu iz matematike.
pa ja, bosna je bila prvak europe, tako da koga boli q za necin sto je bilo prije vise od koliko, 4 godineJHam je napisao/la: Ma jasta, bolje snimati s gući gengom
Isto ko sto o Bosnu svi spominju ko europskog prvaka i dive se a oni igraju s Vogoscom i Studentom na turniru...Donnie Darko je napisao/la:pa ja, bosna je bila prvak europe, tako da koga boli q za necin sto je bilo prije vise od koliko, 4 godineJHam je napisao/la: Ma jasta, bolje snimati s gući gengom
btw logic ima feat. hailee steinfeld i jaden smith
tek sad vidim kako mu se zove zadnja pjesma na albumu ovom novom, lijep omaž pogodi kome
Kanye je vise Real Madrid. Uvijek na vrhu.JHam je napisao/la:Isto ko sto o Bosnu svi spominju ko europskog prvaka i dive se a oni igraju s Vogoscom i Studentom na turniru...Donnie Darko je napisao/la:pa ja, bosna je bila prvak europe, tako da koga boli q za necin sto je bilo prije vise od koliko, 4 godineJHam je napisao/la: Ma jasta, bolje snimati s gući gengom
btw logic ima feat. hailee steinfeld i jaden smith
tek sad vidim kako mu se zove zadnja pjesma na albumu ovom novom, lijep omaž pogodi kome![]()
Cujem da je dobar. Nezz bil slusao. Cuvam se za Yandhia.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
Preslušah evo prvih deset pjesama i svaka mi do sad ima bar prolaz, što je u mom slučaju rijetkost.Kanye je napisao/la:Cujem da je dobar. Nezz bil slusao. Cuvam se za Yandhia.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
Mene je strah "Triple Extensiona" i na Yandhiu i na ovom. 11Finn je napisao/la:Preslušah evo prvih deset pjesama i svaka mi do sad ima bar prolaz, što je u mom slučaju rijetkost.Kanye je napisao/la:Cujem da je dobar. Nezz bil slusao. Cuvam se za Yandhia.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
Produkcijski je u 2018., a ne u 2012., što je najvažnije.
Mona Lisa sa Kendrickom je poezija, a čak mi je i XXXTentacion podnošljiv, da ne kažem izvrstan u svojoj ulozi.
Preslusano malo vise od pola, nisam zadovoljan. Nista bolje od onog sto izbacuje zadnjih godina, imam osjecaj kao da sam sve pjesme ranije cuo. Jbg, gotov je i on, tesko da moze izbacit nesto novo i drugacije, al' i nije cudo kad ima 2000 pjesama.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
Prelušao sam Mona Lisu i mogu reći da je jedna od boljih pjesama godine do sad. Ovo ostalo sam skeptičan da ću ikad sjest i poslušat u komadu, puno je ba 25 pjesama, da si ne znam ti ko.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
23, tj. 22 bez ovog Intra sa mamom.Donnie Darko je napisao/la:Prelušao sam Mona Lisu i mogu reći da je jedna od boljih pjesama godine do sad. Ovo ostalo sam skeptičan da ću ikad sjest i poslušat u komadu, puno je ba 25 pjesama, da si ne znam ti ko.Finn je napisao/la:Sluša li se Carter V?![]()
Čak sam i Logica slušao danas prije njeg, i on je izbacio dobar album.
Prilično dobar dan.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], TylerBurey i 7 gostiju.