Pa pustiće ih Dutt, nešto slično k'o Jupp vas.Saurman je napisao/la:Nebi loše bilo kad bi Hoeneß i društvo poslali malu novčanu stimulaciju igračima Freiburga ukoliko pobjede Guzen..
Odavno ovako nakantavanje nije bilo u BuLi.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa pustiće ih Dutt, nešto slično k'o Jupp vas.Saurman je napisao/la:Nebi loše bilo kad bi Hoeneß i društvo poslali malu novčanu stimulaciju igračima Freiburga ukoliko pobjede Guzen..
To i rezultat pokazuje.L-Train je napisao/la:svaka vama cast ali oni igraci St.Paulija blage veze o fudbalu nemaju
Vjerujemquälix je napisao/la:da mi je neko onda zatrazio sto hiljada a da ce zauzvrat bayern proci intera vjeruj da bi iskesirao.
Je li dovoljno ako ti ja kažem da će biti....transfera.isakovich je napisao/la:dajte nam imalo nade da ce biti kakvih transfera
Kažu ovi gdje se Saurman informišeisakovich je napisao/la: kontrao ko fol blizu bayerna
E tu ćeš se načekati, ako budeš nestrpljiv, ostaćeš bez noktiju. Stvar love, moj Isa. Ovi se haman pohasili, pa bubaju nake cifre u koje ni sami ne vjeruju. Znači strpljenja i držati fige Uliju da prođe što jeftinije u ovoj borbi za Noju.isakovich je napisao/la: nojera dovode koda je u pitanju 100milki
Neće! Stvar je riješena, Petersen se odlučio za Bayern, potpis se očekuje u narednoj sedmici.isakovich je napisao/la:onog malca iz cotbusa ce nam preoteti HSV
Ko hudi insanisakovich je napisao/la:dajte nam nesto konkretno a ne ovako da insan mora da strepi jos 4 mjeseca pa da cekamo zadnji dan kao kod zimskog prelaznog roka i na kraju krompir
A Bayernu fali takvih igrača??isakovich je napisao/la: dok vamo neki lapise nam najboljeg zadnjeg veznog lige za 10 milioncica,,,

Dakako da imam, ili bolje rečeno, nikako ne čitam to smeće. Navik'o sam od vas (bavaraca, koji slabo šprehaju dojč) da stalno posjećuju ovu stranicu, bez obzira....(da ne kažem šta krupnije).... na sve.Saurman je napisao/la:vidim da @Geronimo ima sumnje u goal.com no kad Fabio potpiše pjevat će drugu pjesmu
sve je to u redu,ali ja nigdje ovdje nevidim ime nekog stopera,sto nam je naj preče da popunimo...ali eto ostaje da cekamo pa da vidimo sta ce da bude od svega ovoga ... :Saurman je napisao/la:Prevod gore navedenog teksta :
Prema nekim ''insajderima'' iz Minhena, Njemački velikan najbliži potpisu sjajnog Portugalca.
Fabio Coentrao nalazi se na korak od minhenskog Bayerna, tvrde neki izvori iz tog kluba.
Bavarci užurbano rade na jačanju ekipe za narednu sezonu, pa se tako prema njihovim medijima, već vode razgovori sa Coentraovim zastupnicima.
Lijevi bek Benfice već nekoliko godina pruža sjajne partije u Lisabonu i nalazi se u vrhu prioriteta mnogih velikana.
Bio je na pragu prelaska u Real, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa, pa će on putem ''Allianz Arene''.
Benfica traži 30 miliona evra, a Nemci su voljni da plate 20 miliona, koliko stoji u klauzuli ugovora oko minimalne cene...vidim da @Geronimo ima sumnje u goal.com no kad Fabio potpiše pjevat će drugu pjesmu...ove vijesti takođe uzimam s rezervom no gdje ima dima ima i vatre tako kažu..što se tiče Petersena stvar je završena evo izjave babe :Želja Petersena? "Tendencija je Bayern.", rekao je nogometašev otac, Andreas Petersen. Još samo ostaje dogovor. "Moramo se dogovoriti oko svega, još nismo potpisali ugovore.", dodao je stariji Petersen, no nije se mnogo dalo skriti da se bliži slavlje u kući Petersenovih."Interes Bayerna postao je još veći. Svi se sada nalazimo na sedmom nebu!", završio je Nilsov otac.
...a Jupp 99% dovodi sa sobom Vidala veli kako je čileanac savršen partner za Schweinsteigera na poziciji zadnjeg veznog..Nerlinger je poslije utakmice sa St.Pauliem izjavio na pitanje da li bi ovaj odlični Čileanac mogao zaigrati u Bayernu ? "Bez sumnje, on je veliki igrač!".
Uprava bavaraca i predstavnici S04 natežu jedni druge za Manua ko će koga nategnuti na kraju ostaje da se vidi cijena bi trebala biti 20 mil plus bonusi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.