Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

kobe24
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la kobe24 » 29 avg 2016, 07:26

AnelMid je napisao/la:Sa ovim će samo narasti duh ekipe,oni koji su se bavili sportom znaju sta mislim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
I ja sam pun duha, al ne mogu vezat tri trice ni kad sam sam u dvorani.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 08:17

pinoglavi je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Isto gledat film i derneciti u kafani :facepalm:
Kako izvrces :lol: Ako su krv pisali na pripremama i ako su bili maksimalno fokusirani na pripreme i kvalifikacije smiju si dopusiti jednu ovakvu noc u granicama. Ako su fokusirani na derneke izbacit ih sve iz reprezentacije. Uostalom utakmice ce sve reci, ja mislim da je ovo prvo prvenstveno jer su svi tu, a nemoguce mi je da svih 12 ode lokat do zore i da nijedan od njih nema mozga da ne uradi to. Uostalom i Musa je tu, momak koji odskace od naseg mentaliteta i ima ogromne ambicije i takodjer je mnogo puta pokazao koliko voli ovu državu i to je razlog vise da mislim da ovo nije bilo onako kako se predstavlja. ;) Da su ''uhvacena'' dvojica, trojica onda bi i ja drugacije reagovao.

@nezalaganje normalno da bude takvih stvari samo nisu maloumni kao ovi nasi da odu na javno mjesto i uz to dozvole da ih neko snimi i na net postavi
Naravno da ne smiju dopustiti. Nijedan sportski kolektiv ovo ne smije dopustiti u toku priprema.
Zamisli Ronaldo i društvo mu iz repke odu da dernece pred pripreme za EP. To je njima kao ozbiljnim profesionalcima nezamislivo.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 29 avg 2016, 08:25, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 avg 2016, 08:19

Kawhi je napisao/la:Dupli post. Koji qrac je dab? :mrgreen:
slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 avg 2016, 08:40

Odavno nisam Gegica vidio angazovanijeg i pokretnijeg, mene samo zanima ko li je Aleksandricu odradio poslije svega.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 29 avg 2016, 08:42

The Dab is a dance in which the dancer simultaneously drops the head while raising an arm and the elbow in a gesture that has been noted to resemble sneezing ili čitaj američke gluposti.

Gega pokazuje talent i van terena :mrgreen:

Krivo mi zbog Muse tj. on me jedini iznenadio a ovo ostalo manje-više očekivano...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 29 avg 2016, 08:42, ukupno mijenjano 1 put.

Sapce
Kontakt:

Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Sapce » 29 avg 2016, 08:42

Ja ne bih dizo frku oko ovoga.
Neka ih.

Osim naravno ako useru motku u kvalama, onda imamo materijala do 2021.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 avg 2016, 08:47

Frka je dignuta, svi mediji objavili. Da li ce biti kakvo saopstenje iz saveza :hmmmmm:

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 29 avg 2016, 08:49

thulkazal je napisao/la:The Dab is a dance in which the dancer simultaneously drops the head while raising an arm and the elbow in a gesture that has been noted to resemble sneezing ili čitaj američke gluposti.

Gega pokazuje talent i van terena :mrgreen:

Krivo mi zbog Muse tj. on me jedini iznenadio a ovo ostalo manje-više očekivano...
A sta ce i Musa idu svi pa i "strucni" stab gdje ce on rec Juki e jbg druze jest ti rodjendan i svi idu da slave s tobom al et necu ja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 29 avg 2016, 08:50

Je.bala im ceca mater u pič.ku, smradovi jadni. Hoće li se na zagrijavanju pred tekmu puštati baja mali knindža, da dodju u ritam.
Za dernek isto nemam riječi, kao što je već rečeno, što takvih snimaka nema tokom klubske sezone?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 29 avg 2016, 08:54

Šta kaže čiko koji je iz Denvera doletio? Je li na vrijeme bar? :lol:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 29 avg 2016, 09:10

Ovi naši već proslavili plasman na Euro :cool:

Totalni neprofesionalizam :damn:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2016, 09:35

Dab uz Cecu, kakve pripreme 8-)
Rusija na aparatima

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 09:39

Goalgetter je napisao/la:Dab uz Cecu, kakve pripreme 8-)
Rusija na aparatima
#BosnianBeast #ProveThemWrong

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 29 avg 2016, 09:41

I kad me ljudi pitaju zasto sam prestao pratiti nase reprezentativne selekcije u svim sportovima. Bosnjo i njegov mentalitet sadake. :puke:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2016, 09:42

jasmin10 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Dab uz Cecu, kakve pripreme 8-)
Rusija na aparatima
#BosnianBeast #ProveThemWrong
:urnebes:
#prayforgega

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 avg 2016, 09:44

Pu pu pu koja gadost , sportisti pljuju po svojoj zemlji za koju je izginulo masa ljudi. Ko narod ni smo smjesni sta sve trpimo i mislim na sve nas. Ami Bosanci i Hercegovci kojih nije malo , koji stvarno vole ovu zemlju i koji vole bit Bosanci i Hercegovci , nas treba da je stid . Sta jos treba da nam urade pa da se neko digne ovdje, kradu , otimaju , zatvaraju bolnice pljackaju , stimaju i novi rat u slucaju da dodje do zatvora. I jos dodju ovi sto zaradjuju milione i pisaju se po nama svima. Podjeli i vladaj . Mislio sam da ce narod nekad doc tobe al jok . Bas mi se sve skupilo kad sam vidio ovo . kojejadne scene , koji sportisti jebote .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Ethel » 29 avg 2016, 09:57

Admir_Sa je napisao/la:Sutra cu malo duzi tekst napisati, al ovo jedan primjer: mozete li zamisliti situaciju da bilo koja nekadasnja sfrj repka ili recimo danasnja srbija na pripreme reprezentacije povede talentovanog momka od 17 godina I da ovaj uopste pomisli uraditi nesto slicno kao recimo gegic sad....
Delibasic i jos jedan igrac su uhvaceni da puse cigare na pripremama sfrj...naravno nisu igrali taj ciklus.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

ColdDemon
Kontakt:

Post Postao/la ColdDemon » 29 avg 2016, 09:57

Pa nije niko šmrkao...odmah se nađu paćenici da osude jer je neko proslavio rođendan sa svojim saigračima. Ako će se kvalifikovati na prvenstvo, neka piju dan i noć. Kao, mi smo svi uzorni ljudi pa upiremo prstom. I ovaj novinar, moron, samo pokušava da nađe neku senzaciju, ali na vrlo neprofesionalan i malograđanski način. Sjetimo se samo situacije sa Sikirašem. Ništa bolji od pijanog sportiste nije neškolovani "naš izvor tvrdi/nezvanično saznajemo" novinar.

inter1
Kontakt:

Post Postao/la inter1 » 29 avg 2016, 10:13

Neutral je napisao/la:Damir Mršić, prvi nastup za BiH, trica sa 9-10 metara hladnokrvno. Čovjek se šaketao za BiH protiv Grčke ako se ne varam. Nenad Marković, institucija, tražio je loptu uvijek kada je teško bilo, pa ona famozna trica u Splitu protiv Hrvatske. Gordan Firić, najsmireniji igrač naše repke, a neumoljivi strijelac. Avdić, Alihodžić, Mirković, svi veliki profesionalci na parketu, a i van njega.

Ovo danas najveći otpad, ni p od profesionalizma i odnosa prema nama ljudima, stanovnicima BiH, oni nas predstavljaju, a ovaj snimak je nešto najgore, najteže što sam vidio u životu, bruka, sramota, tuga, jad, čemer, nema tih riječi koji mogu opisati ovu tugu koju osjećam prema ovim glupanima. Radi šta hočeš u životu, briga me, ali nemoj to raditi dok si na okupu reprezentacije. arkan je ponosan na vas.
Pa taj Alihodzic je sad u strucnom stabu a zajedno je s njima, ne znam zasto njega spominjes, ako na ovo gledas kao nesto negativno.

A posto je on tu, ocito su imali Damirovu dozvolu za sve ovo. U svakom slucaju taj isti trener ce na kraju snositi odgovornost ako se ne kvalifikujemo, mada s obzirom na rezultate ostalih selekcija i nova garnitura KS BiH ce u krajnjem slucaju dokazati svoju nedoraslost.
Svidjalo mi se kod njih sto ne placu i kukaju a ipak su obezbjedili novac i uslove za vecinu selekcija kako muskih tako i zenskih, ali njihov izbor trenera selekcija se do sada pokazao kao totalni promasaj. Tako da ako se seniori ne kvalifikuju moralno bi bilo da se pokupe i pruze sansu nekom drugom.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.