Okle ga na kosevu, zar nije navijac zeleznicara. A mlad samo 43 godineVELEZDOGROBA je napisao/la:Raja upravo sam dobio info sa koseva
Mancinija srce opalilo
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
Bolnica kosevo
Tako reciVELEZDOGROBA je napisao/la:Bolnica kosevo
-
konjicanin01
- Kontakt:
Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
A ti "pusti šuplju" priču o popularizaciji i 500 gledalaca. Imaš Igman pa piši o popularizaciji.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ovaj dio je primjer koji si ti tenKre, frajer ti dobronamjerno i sigurno bez podje.avanja napisao, pazi u tebe odgovora. Skontaj sam da si ljakse i zasto se članovi foruma od svih klubova s tobom prepiru. Zbog ovakvih stvari od srca zelim da se plastika ugasi i da se za 10 godina o vama prica kao sada o djerzelez zenici,....Mancini je napisao/la:Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
A ti "pusti šuplju" priču o popularizaciji i 500 gledalaca. Imaš Igman pa piši o popularizaciji.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zar ih nisi do neki dan dizao u nebesa dok su izmešetarili svako kolo, šta sad bi?Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Sta su napravili?Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ko ih je dizao u nebesa? Zamijenio si me s nekim.*p!p!t@* je napisao/la:Zar ih nisi do neki dan dizao u nebesa dok su izmešetarili svako kolo, šta sad bi?Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
MES QUE UN CLUB!
Jesam, halali.Wandelanoite je napisao/la:Ko ih je dizao u nebesa? Zamijenio si me s nekim.*p!p!t@* je napisao/la:Zar ih nisi do neki dan dizao u nebesa dok su izmešetarili svako kolo, šta sad bi?Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
konjicanin01
- Kontakt:
Kakav bola Igman?Sto nikad ne prihvatas realnost?Postojite vec 23 g u gradu koji ima 300 .000 stanovnika i nema te bar 200 ljudi po utakmici.Bio sam dobronamjeran al vrlo si tezak brate..do bola.Mancini je napisao/la:Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
Tacnije imaju 20-tak ljudi na tribinama jer su vjestacki plasticni klub.konjicanin01 je napisao/la:Kakav bola Igman?Sto nikad ne prihvatas realnost?Postojite vec 23 g u gradu koji ima 300 .000 stanovnika i nema te bar 200 ljudi po utakmici.Bio sam dobronamjeran al vrlo si tezak brate..do bola.Mancini je napisao/la:Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
Kada su kup uzeli nisu imali vise od 200 na tribinama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
@Mancini cestitke na regularnoj pobjedi u subotu.
P.S izasao je pregled golova iz Živinica.
P.S izasao je pregled golova iz Živinica.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Te svoje provokativne fore koje ovdje pišeš ostavi za tamo gdje si ih naučio i gdje ti prolaze. A za ovo tenkre neću ti odgovarati, jer je bolje tako.HeliosIzDomzala je napisao/la:Ovaj dio je primjer koji si ti tenKre, frajer ti dobronamjerno i sigurno bez podje.avanja napisao, pazi u tebe odgovora. Skontaj sam da si ljakse i zasto se članovi foruma od svih klubova s tobom prepiru. Zbog ovakvih stvari od srca zelim da se plastika ugasi i da se za 10 godina o vama prica kao sada o djerzelez zenici,....Mancini je napisao/la:Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
O čemu ti pišeš? O kakvom momku? Je li opet šupljiraš? Ušutio si se određeno vrijeme pa si se opet javio.Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
Igman iz Konjica, eto kakav.konjicanin01 je napisao/la:Kakav bola Igman?Sto nikad ne prihvatas realnost?Postojite vec 23 g u gradu koji ima 300 .000 stanovnika i nema te bar 200 ljudi po utakmici.Bio sam dobronamjeran al vrlo si tezak brate..do bola.Mancini je napisao/la:Neka "divljaju" i dalje dok ih "ne prebace" na drugi pdf.konjicanin01 je napisao/la:Raja ..mislim da vise nije zanimljivo i fer trolati po temi fk Olimpik.Sto se tice mene zelim vam ulazak u Pl vec sljedece godine..stim da poradite na popularizaciji pa da vas prati bar 500 tinjak ljudi..Mancini i Mokroguz..aktiviraj te se..okupite vukove...i otjerajte Selimovice.
Kada si toliko "opasan" na riječima dođi u klub i reci im u lice.Wandelanoite je napisao/la:Kakav sljam od ljudi sjedi u upravi ovog kluba. Mancini jel moguce da ste to uradili momku?
Sram te bilo. Ničega vas nije stid.nekoIzMostara je napisao/la:Ako njega ne postujes postuj barem sto je mjesec Ramazan*p!p!t@* je napisao/la:Šta će nam od tebe čestitka žalostan nisi bio, idi Sabitu pomozi krave da napoji.![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.