FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Hocemo se kladiti da ce nam suditi za nas protiv Veleza? i mi cemo se usutiti.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa ČelikMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Na CelikaMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?
Ma ne vrijedi ni dovoditi,boga da dovedemo nećemo biti prvi,kome to nije jasno on je ludtrening0000 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:17Koliko ja znam, do zime nece niko doci. Prelazni je zavrsen.nokee je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:12GiS ima li šanse da se dovede neki slobodan stoper ili golman? Mislim ako neko zna ganjamo li išta ili je to to do zime. Ima solidnih opcija sa slobodnim papirima..
Okrenuti se Veležu i nadati da će se što prije uraditi nešto da se zaštitimo ko Zrinjski u savezu. Druge nema. Vidjeli smo kako oni šute kad god je Borac pogura itd.. Znaju oni sto šute.. Zato za faula nisu oštećeni nikad!!
Najgore od svega sto sam se navikao na ovo pa mi pod normalno postalo, nisam se ni iznervirao previše. Ubiju te u pojam i jbg
- Osttribine
- Kontakt:
Nema potrebe niti analizirati igru nasih igraca i reakcije u odbrani koje bi se mogle analizirati da je sudjenje bilo normalno, veceras ali i u BL nedavno nam je dato do znanja da im se u borbu za prva dva mjesta necemo ukljuciti. Za razliku od prethodne tri sezone kada sam ih sa pravom i argumentima kritikovao, sada im nemam sta reci, nece na kraju razlika biti dvocifrena za prvakom ali ti nece ni dopustiti da im zaprijetis. Igramo solidno nemamo jos uvijek poraza ali protiv ovoga se jendostavno ne moze.
Zao mi je samo ako ZZ pukne film i odj.ebe ovo sve jer sad je svjestan gdje je dosao, dvojica tipova vedre i oblace ovim savezom i to je tako. Kako se boriti protiv ovoga, ne znam iskreno, ova piskaranja nasa po drustvenim mrezama nista promijeniti nece, isto tako niko od bosnjackih klubova uslovno receno te nece podrzati u nekoj iskrenoj borbi za normalno sudjenje.
Zao mi je samo ako ZZ pukne film i odj.ebe ovo sve jer sad je svjestan gdje je dosao, dvojica tipova vedre i oblace ovim savezom i to je tako. Kako se boriti protiv ovoga, ne znam iskreno, ova piskaranja nasa po drustvenim mrezama nista promijeniti nece, isto tako niko od bosnjackih klubova uslovno receno te nece podrzati u nekoj iskrenoj borbi za normalno sudjenje.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li baš samo na njega mislio, šta mislite?Pitaristok je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:20Na CelikaMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?

Da pokusamo sumirati:
1. prvi go sirokog, ruku na srce mora se priznati penal cist kao suza, nidal metar od igraca ni blizu duela ramenom. Potpuno bespotrebno i glupo jer uopce nije bila opasna situacija
2. penal za nas cist, djurickovic na iskustvo, znao da je ce svirati jer je dao i vamo
3. prvi ponisten go renana, teska kradja i smijurija, za nadrealista
4. go sirokog cinilo se da je ofsajd na prvu, ali ipak nije, ostao jedan nas igrac na drugoj strani
5. situacija sa go linijom, nema kamere koja moze pokazati jel presla ili nije, posto je prvobitna odluka bila da nije, po pravilima ne moze se promijeniti ako nema jasan dokaz. Hvala Bogu pa nije prvobitno svirano da jest presla, jer to bi onda bilo to
6. drugi ponisten go renana, ima li neko sliku sa onim njihovim linijama, cini se da jeste ali volio bih opet vidjeti
Sve u svemu, vjerovatno bi bila 3 boda da je priznat cist go za 1:3…
1. prvi go sirokog, ruku na srce mora se priznati penal cist kao suza, nidal metar od igraca ni blizu duela ramenom. Potpuno bespotrebno i glupo jer uopce nije bila opasna situacija
2. penal za nas cist, djurickovic na iskustvo, znao da je ce svirati jer je dao i vamo
3. prvi ponisten go renana, teska kradja i smijurija, za nadrealista
4. go sirokog cinilo se da je ofsajd na prvu, ali ipak nije, ostao jedan nas igrac na drugoj strani
5. situacija sa go linijom, nema kamere koja moze pokazati jel presla ili nije, posto je prvobitna odluka bila da nije, po pravilima ne moze se promijeniti ako nema jasan dokaz. Hvala Bogu pa nije prvobitno svirano da jest presla, jer to bi onda bilo to
6. drugi ponisten go renana, ima li neko sliku sa onim njihovim linijama, cini se da jeste ali volio bih opet vidjeti
Sve u svemu, vjerovatno bi bila 3 boda da je priznat cist go za 1:3…
-
- Kontakt:
Ja mislim na Djurickovica i Celika. Losi obojica bili. Ali bas.MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?
Mada je vrlo tesko igrati u ovakvim uslovima. Sa motivisanim protivnickim igracima kad znaju da su zasticeni.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Rockov, Đuričković, RenanMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Čovjek konta u sebi "Što meni ovo treba u životu?"
Svaka čast novinaru na prvom pitanju na pres konferenciji poslije utakmice. Zeka nije htio ništa da priča o suđenju, pošteno.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Velka je ovo bodovna a i psiholoska prednost za borac i zrinjski, kao i teska psihicka i fizicka situacija za ss i igrace..
SUDIJA KOJI JE SUDIO
Borac SARAJEVO 0 utakmica kazne
SARAJEVO posusje sudija 0 utakmica
Sb SARAJEVO najvjerovatnije 0 utakmica
Ok desile se greske sudija je covjek sve ok, al onda kad sudija PELJTO pogrjesi hladne glave odbor sudija ga kazni 6 utakmica (znaci ovo nije nit moze bit ljudsji faktor sport je slucajno znaci svjesno 6-7 ljudi sjedi dobese kaznu NAJBOLJEM SUDI LIGE..i plus to su greske koje su na 52/48 posto
SUDIJA KOJI JE SUDIO
Borac SARAJEVO 0 utakmica kazne
SARAJEVO posusje sudija 0 utakmica
Sb SARAJEVO najvjerovatnije 0 utakmica
Ok desile se greske sudija je covjek sve ok, al onda kad sudija PELJTO pogrjesi hladne glave odbor sudija ga kazni 6 utakmica (znaci ovo nije nit moze bit ljudsji faktor sport je slucajno znaci svjesno 6-7 ljudi sjedi dobese kaznu NAJBOLJEM SUDI LIGE..i plus to su greske koje su na 52/48 posto
Rockov je najlosiji golman Sarajeva u zadnjih 20ak godina koliko pamtim ovo sve.. onaj Kanuric je za njega Canizares. Nadam se da ce dobit papire na zimu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ja kad pisem da je Renan igrac manje na terenu, ljudi nadju Mersu i kazu pa i on je ovako...
Nevjerovatno, uprediti Mersu i Renana...Svaka vam cast
Nidalu smo ucinili medvedju uslugu, ne samo mi na forumu, vec i ljudi u klubu, prijatelji...
Celik ne smije zapoceti ni jednu tekmu u prvoj postavi narednih 5-6 kola...
E sad, moj vam je prijatelski savjet da pratite klub, da dodjete na tekmu, ali se ne nervirajte, nama je davno odredjeno da ovu godinu ne mozemo biti prvaci...Ljudi cuvajte zdravlje...
I na kraju da pozdravim onog strucnjaka naseg koji nam fino opservira da nas nikad Petrovic nije ostetio i da je bio "nas" sudija...
Svaka mu cast, njegovo rezonovanje fudbala, do sada zaista nigdje u svijetu nije evidentirano...
U komentare jos par pojedinaca zaista ne bih ulazio, jer bih vjerovatno sebe ujutro mrzio sto sam dozvolio da napisem nick takvih ljudi...
I prijedlog Zekicu, bjezi majstore sto prije iz ove lige, ne srozavaj svoju reputaciju koju si izgradio, ne zasluzujes da se face poput Vice i njegove pascadi izivljavaju na tvom renomeu...
Idi Zekicu, vrijeme je, pusti ovo...
Nevjerovatno, uprediti Mersu i Renana...Svaka vam cast
Nidalu smo ucinili medvedju uslugu, ne samo mi na forumu, vec i ljudi u klubu, prijatelji...
Celik ne smije zapoceti ni jednu tekmu u prvoj postavi narednih 5-6 kola...
E sad, moj vam je prijatelski savjet da pratite klub, da dodjete na tekmu, ali se ne nervirajte, nama je davno odredjeno da ovu godinu ne mozemo biti prvaci...Ljudi cuvajte zdravlje...
I na kraju da pozdravim onog strucnjaka naseg koji nam fino opservira da nas nikad Petrovic nije ostetio i da je bio "nas" sudija...
Svaka mu cast, njegovo rezonovanje fudbala, do sada zaista nigdje u svijetu nije evidentirano...
U komentare jos par pojedinaca zaista ne bih ulazio, jer bih vjerovatno sebe ujutro mrzio sto sam dozvolio da napisem nick takvih ljudi...
I prijedlog Zekicu, bjezi majstore sto prije iz ove lige, ne srozavaj svoju reputaciju koju si izgradio, ne zasluzujes da se face poput Vice i njegove pascadi izivljavaju na tvom renomeu...
Idi Zekicu, vrijeme je, pusti ovo...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I onda pošalje Njegomirovića, Gigovića, Petrovića, Maksimovića i Žugića pa opet to sve izgubiš i tako u krug.
Neki ljudi su tek došli u klub, možemo računati na pomoć i od drugih osoba da sad ne imenujem pojedince ali jako se teško izvući iz ovoga jer vlada RS-a plaća sudije a oni delegiraju kako i koga hoće. Tu je i Zrinjski koji je u koaliciji i koji je zaštićen maximalno.
Može se nešto uraditi ali to će ići jako sporo radi ogromnog novca koji je u igri prije svega.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jedna pobjeda u zadnja 4 kola. Valjda se dohavizamo ubrzo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Toooo brat moj.H8Z7 je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:23Rockov, Đuričković, RenanMaroonBjelave je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:19Na koga je Zekić mislio kad je rekao da pojedini igrači dobijaju više šanse nego što zaslužuju?

Ja sam ubjeđen da će nam se i protiv Veleža ponoviti "petrović" jer smo previše bodova (po Savezu) uzeli do sad.pjankesarajevo je napisao/la: ↑30 sep 2024, 21:20Hocemo se kladiti da ce nam suditi za nas protiv Veleza? i mi cemo se usutiti.
Inače se ne kladim.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Mujkić je za Čelika Jap Stam,kaže daj priliku akademcima,neka im je daje Radnik iz Hadžića
Podrška Zekiću i igračima,a vi što osudujete igrače i i trenera stidi te se..
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, pjankesarajevo, Vanja8 i 51 gost.