Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Vettel na podijumu 
Kakve veze sreca ima s tim sto magarac ne zna ocuvati gume u trci gdje je pobjedio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- QUARTERBACK
- Kontakt:
fuj fuj fuj
kakav baksuz
kakav baksuz
J*** ti gume, hajde SC loše su gume i kod Pereza zadnje 10% na prikazu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Hamilton sretan, Hamilton sretan... Sto ne kazete Max da je glup, forsira 4 kruga prije kraja. Amaterska greska
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Kakav danak neiskustvu, mogao je bolje cuvati gume, nije imao toliko malu prednost.
Checo mora pit, rizicno je sa ovim gumama bježati od Hamiltona
Vettel ima najsvjezije, ne bi me cudilo da napadne P2
Vettel ima najsvjezije, ne bi me cudilo da napadne P2
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma nije do njega, gume pucaju ovdje. I Strollu je ovako isto bilo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
E bravo holandski đilkošu... imaš najbrži krug, prvo mjesto. aš da su gume na izdisaju,e onda se malo vozi pametnije, malo se popusti,tačno mi drago zbog Maxa, a opet mi žao što na kraju odlično prođe engleski firaun
Ma ja Hamilton godinama dominira zahvaljujući sreći, dajte ba ljudi uozbiljite se
Il Club più titolato al mondo!
- chelsea358
- Kontakt:
Bit ce zanimljiv kraj utrke, Vettel da uzme kakva bi to trka bila
Ma lakse je reci da je Ham sreckovic.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nego sta je nego do njega, sto nisu konkurentima stradale? Forsirao je nepotrebno i obilo mu se o glavu. Amaterski.Bundesliga je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:36Ma nije do njega, gume pucaju ovdje. I Strollu je ovako isto bilo.
Hajde bar ima bod jbg.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma ne mora znacit, mogao je sta i pokupiti sa staze.Finn je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:37Nego sta je nego do njega, sto nisu konkurentima stradale? Forsirao je nepotrebno i obilo mu se o glavu. Amaterski.Bundesliga je napisao/la: ↑06 jun 2021, 15:36Ma nije do njega, gume pucaju ovdje. I Strollu je ovako isto bilo.
I am not yet born; O hear me.
Ma normalno brate, ovo je greska Maxa i nista vise.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.