Ja prvi nebi nikadL'Avvocato je napisao/la:Jbt objavim nesto zanimljivo a ljudi nadju razlog da se posvadjaju :/
Šta je ono danas izašlo Ranocchia 7.3.2013 i Conte 11.3.2013 opet moraju pred tuzioca zbog utakmica : Bari-Treviso i Salernitana-Bari
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja prvi nebi nikadL'Avvocato je napisao/la:Jbt objavim nesto zanimljivo a ljudi nadju razlog da se posvadjaju :/
Ma gori more tope se planineAvantiSignora je napisao/la:Inter nikad ne prestaje iznenadjivati. cuj Carew. Pa bolje bi vam bilo da ste sucavali Livaju ili da ste nekog s Primavere prebacili u "prvi" team..
Rocchi-Carew... trese se zemlja
Šta ti ja imam dokazati,valjda je sud dokazao i zna se gdje ste zavrsili,nebi vise na tu temu,samo je Inter prozvan i morao sam odg.,inace nebi.caseres je napisao/la:Dokažisanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi što se prvoplasirani tim bavi nečasnim radnjama.
sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi što se prvoplasirani tim bavi nečasnim radnjama.
Ti druže ili imaš 12 godina ili namerno podbadaš sa ovakvim postovima, ja stvarno ne vidim nijedno objektivno objašnjenje istih.sanjingr je napisao/la:Šta ti ja imam dokazati,valjda je sud dokazao i zna se gdje ste zavrsili,nebi vise na tu temu,samo je Inter prozvan i morao sam odg.,inace nebi.
Druže , ne zamaraj se džaba , njemu ne vrijedi govoriti . Po njemu je Zanetti najveći igrač svih vremena u Seria A , a Inter je najdominantniji klub . I vjerujem da je ubjeđen da je Carew igrač svijetske klase , koji će donositi prevagu .Brajkula je napisao/la:sanjingr je napisao/la:Nismo mi krivi što se prvoplasirani tim bavi nečasnim radnjama.Ti druže ili imaš 12 godina ili namerno podbadaš sa ovakvim postovima, ja stvarno ne vidim nijedno objektivno objašnjenje istih.sanjingr je napisao/la:Šta ti ja imam dokazati,valjda je sud dokazao i zna se gdje ste zavrsili,nebi vise na tu temu,samo je Inter prozvan i morao sam odg.,inace nebi.

Svi ovdje koji dolaze na ovu temu i ostale teme vezane za Italijanski fudbal , znaju ko je realan a ko nije . Mislim na ove koji su vidjeli tvoje postove u zadnje vrijeme .sanjingr je napisao/la:Mog'o si i ovo dodat,da znas odakle je sve krenulo
isto ko kad interista kaze da su 2006-te osvojili skudeto, samo pitas da vidis dizanje trofeja i slavlje na ulicama, kad ono dobijes maglu.
Nebi vise o tome
@ FrancoBaresi
Prije nego spomenes Zanettija moraš ustati pa se tek onda potruditi napisati koju rijec o tom covjeku,kad napises sta realno mozda ti i odgovorim na ostalo.
boldano- pa ja druze, to je cinjenica, jel postoji snimak dodjele pehara i slavlje? Samo ukazujem koliko je taj skudeto smijesan(kao i ubrajanje golova u gol razliku koji se nisu desili, 0 3 Rome), jos je ispostavice se, dodjeljen ekipi koja je takodje ucestvovala u skandalu.sanjingr je napisao/la:Mog'o si i ovo dodat,da znas odakle je sve krenulo
isto ko kad interista kaze da su 2006-te osvojili skudeto, samo pitas da vidis dizanje trofeja i slavlje na ulicama, kad ono dobijes maglu.
Nebi vise o tome
@ FrancoBaresi
Prije nego spomenes Zanettija moraš ustati pa se tek onda potruditi napisati koju rijec o tom covjeku,kad napises sta realno mozda ti i odgovorim na ostalo.
@Il Principino
Vala je Bendtner nešto bolji
Nisam upoznat s time. Vjerovatno ih je sud pozvao kao svjedoke u nekom od tekućih slučajeva u vezi s namještanjem utakmica.sanjingr je napisao/la:
Šta je ono danas izašlo Ranocchia 7.3.2013 i Conte 11.3.2013 opet moraju pred tuzioca zbog utakmica : Bari-Treviso i Salernitana-Bari

EdenHazard je napisao/la:
Napadački duo Intera