AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Bit ce Verona teska ko vrag, steta sto navijaci iz Rima imaju zabranu, inace bi na Bentegodiju bio domaci teren. Wesley, Ndicka i vjerovatno Kone propustaju. Jedino Faraon je dobio parolu i oprostaj, da li to znaci da ostali vjerovatno produzuju, samo Celik ne smije dobiti platu koliko trazi. & steta sto Faraon ono ne zabi za oprostaj, za Dovbyka sam kontao ovim odsustvom mozda uradi restart u glavi i nauci jezik, al jok.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Nažalost zbog obaveza utakmicu sam gledao preko telefona. Bravo momci. Bravo viole. Jesam vam rekao da će oni dati sve od sebe da sjebu Juve. Sve nam je otvoreno. To je to. Dybala
. Mancini
.
Commando Ultrà Curva Sud
Verona je odigrala nerijeseno sa Juvetom i Interom tako da treba biti oprezan ali ovo se mora dobiti kad smo vec dobili priliku za tu Ligu Prvaka.
Dybala je juce odigrao odlican mec.
Dybala je juce odigrao odlican mec.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
- Cassano2024
- Kontakt:
Pored svih grešaka i propusta koje smo napravili ove sezone, mislim da nećemo dozvoliti još jedan. Baš zbog samopouzdanja koje ne vrhuncu.
Commando Ultrà Curva Sud
Šteta pa neće biti naših navijača, nije sto navijam za Romu, ali su daleko najbolji na svijetu. Još jedna utakmica i aBd opet liga prvaka, idalje me nije prošao Porto, kako su nas pokrali 
Pogledao snimku jucer navecer jer sam radio kad je tekma bila... Opet kažem nakon što je otišao Ranijeri i rečeno je Massari da oyebe Gasp kao da je prodisao, veseli se, okupio igrace da slave kao da je atmosfera u ekipi top... Dobi Veronu i sve mu je oprošteno a onda neka ga se sluša na mercatu i dati mu odriješene ruke...
@perotti Porto,Lpoll pa Sevilla bilo je tu žeščih krađa što su nas koštale ni manje vise borbe za naslov prvaka europe, trofeja kup uefa i puno toga, valjda se vrati jednom
@perotti Porto,Lpoll pa Sevilla bilo je tu žeščih krađa što su nas koštale ni manje vise borbe za naslov prvaka europe, trofeja kup uefa i puno toga, valjda se vrati jednom
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Mislim da Dybala ipak trazi previse. Respekt kvalitet si, ali vec si dovoljno placen tri sezone, a sve kad se spoji sta je odigrao je broj minuta jedva dovoljan za jednu sezonu. Sto se mene tice moze ici.
2-2.5mil, ne bi nikome dao vise od te cifre (Dybala, Celik, Pellegrini).
2-2.5mil, ne bi nikome dao vise od te cifre (Dybala, Celik, Pellegrini).
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Ne pise nigdje koliko trazi, ali ako se jos uvijek nisu uspjeli dogovoriti i ceka se lp (veci budzet) da bi se nastavilo pregovarati, onda ocito trazi vise od tih 2-2.5mil, sto mu ja ne bih dao. Roma prvo treba zadovoljit potraznje igraca koji nose ekipu kao Kone, Wesley, Svilar, Malen, da ne pomisle napustiti klub i evtl. nova pojacanja. Dybala koji ne odigra 50% utakmica u sezoni ne smije vise biti najplaceniji u ekipi, bolje taj novac preusmjeriti na nekog ko ce biti dostupan cijelu sezonu.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Slažem se. Koliko god ga volim gledati, ponuđena 2.5 miliona su dovoljno.
Commando Ultrà Curva Sud
Navodno se bude prodavao Kone zbog ffp... Pa jedinog krštenog veznjaka u timu ti prodaš, stvarno ako ga prodaju i ostave Cristantea i Marokanca nek sve ode u khurac
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Greenwood je igracina, bas sam ga pratio ove sezone, kakav igrač, možda je van terena radio neke gluposti, ali je igračina i vjerujem da bi došao ako izborimo CL. Sto se tiče nasih igrača, valjda ostanu najbolji igrači (Svilar, Kone, Wesley), bilo kako bilo, biće ovo ljeto zanimljivo.
SVANI NEDJELJO
SVANI NEDJELJO
A sta je prica oko Greenwooda? Ja koliko sam citao navodno je silovao zensku koja mu je sad supruga? Svasta.
Ffp je nakaradan, mislim da se to moze i pravno pobiti, jer vec godinama vidimo da ne vaze zakoni isto za sve.
Ffp je nakaradan, mislim da se to moze i pravno pobiti, jer vec godinama vidimo da ne vaze zakoni isto za sve.
embrace the chaos
- Cassano2024
- Kontakt:
Ako ga prodaju nek ne idemo u Ligu Prvaka jer cemo biti glineni golubovi onda mada poslije Svjetskog ce mnogi dati dobru cijenu za njega.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Roma to announce Dybala’s renewal on Monday: agreement until 2027
Paulo Dybala is very close to staying in the capital.
The Argentine star’s contract expires on June 30th, but every day is now a good time to extend his agreement with the Giallorossi. Roma will be rewarded with a Joya once the Champions League is secured. Carlos Novel and the Roman club have committed to renegotiating a contract with a much different figure, given that Dybala will no longer be able to continue earning approximately €8 million net per season.
Roma’s offer is as follows: a one-year deal at €2-2.5 million with substantial bonuses easily attainable based on performance on the pitch, namely goals, appearances, and team objectives. There is also the option for a further extension.
Paulo Dybala wants to wear the Roma jersey, and Gasperini would like to invest in him for at least another year.
As La Gazzetta dello Sport reports, Ryan Friedkin will play a key role in the coming hours, having arrived in Trigoria and sensing the Grugliasco coach’s enthusiasm at the prospect of working with the Argentine star again.
Dybala wants to play in the Champions League with Roma, a competition in which he could continue to partner Malen.
The announcement of Dybala’s contract renewal could be made as early as Monday, after the match against Verona. Much to Gasperini’s delight.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.