Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2014, 21:04

Cartman je napisao/la: Bio je Hadzimehmedovic, ali niste ga znali cijenit. Sad ne damo nista. :(
Vidit cemo hoce li Gorazde ili Norveska prije dat reprezentativca. :D
Eldar je još uvijek igrač sa najviše golova u jednoj utakmici Evropskih natjecanja

Evo kod Denia piše da je iz Goražda :P

Format je napisao/la:Pa dobro Arsnalagic vec moze u repku a sta cemo sa ovim klinjom,da igra za mladu sta ? Pa trebao se sa Jagodicem sastat .
Dečko je 96 godište, a već ima nastupe u prvom timu Standarda koji je prvi na tabeli Belgijskog prvenstva, jbg ne može se to postići na lijepe oči, ako nastavi sa igrama u prvom timu, poslije Brazila bi ga bilo logično probati i u A timu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 mar 2014, 21:05

Virtu4l je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:I vi ste pisali da su Gudelj i Arslanagic prioritet, ti Virtu4l prvi. Zato nemojte bezveze pametovat ovdje.
Naravno da su bili prioritet, ali nismo napadali savez i selektora i krivili ih zato što su nas momci odbili. Arslagića ste već prozvali izgubljenim i tukli danima po selektoru zbog toga.

EDIT: Mislim na Tankovića i Gudelja, naravno.
Razlozi za "napade" su vjerovatno to sto svi zele u reprezentaciji najbolje igrace koji mogu igrati, a ne sto neko mrzi selektora i savez.

Meni ni iz džepa ni u džep hocel Pape nekog zvati ili nece, ja od toga nemam nista. Svakako da zelim da u reprezentaciji igraju najbolji igraci.

Ti bi vjerovatno volio da su za nas zaigrali i Tankovic, i Gudelj, i Arslanagic i ko god ima kvalitet.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 21:09

Mozambik je napisao/la:Ti bi vjerovatno volio da su za nas zaigrali i Tankovic, i Gudelj, i Arslanagic i ko god ima kvalitet.
Naravno da bih volio, ali ne žurim sa zaključcima.Ništa ne može preko noći.

Izgubili smo Tankovića i Gudelja, koji nikad nisu imali namjeru zaigrati za nas. Selektor i savez nisu ništa krivi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 mar 2014, 21:16

Jel se zna zašto Husić i Salanović nisu došli?
Nad tobom sunce najljepše sja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 mar 2014, 21:16

vidi ti ovih, djecu po FBu špijuniraju... profile izrađuju :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2014, 21:21

VanBasten je napisao/la:vidi ti ovih, djecu po FBu špijuniraju... profile izrađuju :mrgreen:
šta mu bi :? :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 04 mar 2014, 21:30

_dreamer_ je napisao/la:Sto se tice Tankovica, to mozemo komotno ad acta.

Sto se tice Prcica, on dok je Susic trener reprezentacije vidjeti nece osim ako se javno ne izvine Safetu. No ni Susic vjerovatno nece dugo ostati, tako da ce Prci relativno brzo konkurisati uskoro za A tim.

Inace, sto se tice ove sapunice, cinjenica je da je Safet u svom intervjuu rekao stvari koje bas i nisu skroz tacne, a pod time prije svega mislim na onaj dio "nije standardan". Ne znam ja koji to sad vremenski period uzima Safet pod lupu, no Prcic je definitivno u zadnjih par mj dobio priliku u timu i igra mnogo vise. Isto tako je Safet mogao/morao malo vise diplomatski srociti tu izjavu, no od njega smo vec navikli da nema dlake na jeziku.

Dakle, Safet ovdje definitivno nije postupio kao neko ko bi trebao jednom mladom i perspektivnom igracu da svojim izjavama daje podstrek za jos jaci rad. Tu se definitivno slazem s kriticarima.

No reakcija Prcica na sve to je u rangu 15-godisnje furachice; prvo oprastanje od reprezentacije, a onda babini izljevi emocija... Njegovo oprostajno pismo je toliko providno, ono na fazon "eto, ne trebam ja igrati na SP, al mogao si me zvati" (pa sto da te onda zove?). Cuj, mogao ga je pozvati na druzenje, isto kao da pricamo o nekom asocijalnom liku... Prcic je ocigledno pogresno protumacio ove pozive Arslanagica i ostalih na "druzenje", ti momci se zovu samo iz razloga da bi promijenili papire da igraju za nas... Nema Pape sta zvati na druzenje igrace s nasim papirima koji ne konkurisu trenutno za tim. A da budemo realni, Prcic trenutno nije neophodan A reprezentaciji i u takvim slucajevima Pape ima sto se mene tice svako pravo da ga ne zove. Drugo bi bilo da se radi o igracu koji svojim kvalitetom zasluzuje biti u prvoj postavi, takve Pape u svakom slucaju nebi smio ignorisati. No Prcic je u najboljem slucaju igrac za klupe i ne vidim u cemu je TRENUTNO bolji recimo od jednog Ibricica koji cini mi se nije ni pozvan za ovu tekmu. A ne vidim da se bune mnogi oko toga... Za Prcica ima jos vremena, on treba da nastavi vrijedno trenirati i poziv ce sigurno doci...

Dakle, sumirajuci sve ovo realno je reci da je Pape bio preostar, pa hajmo reci i nepravedan prema momku, no Prcic da je zreo momak, on bi drzao jezik za gubicom i nastavio marljivo raditi, a onda bi poziv sigurno dosao. No ovo prozivanje selektora i indirektno prozivanje pojedinih igraca koji su pozvani (sutra ce mu oni mozda biti saigraci) je definitivno cin jednog mladog i bahatog momka, tako da mu ja licno nebi dao ni da prismrdi reprezentaciji dok se ne isprica za to prozivanje.
E vala napokon jedan normalan post na ovoj temi.Svaka ti je na mjestu,bez naginjanja ni na jednu stranu.U stvari naginjemo na istu stranu,stranu Bosne i Hercegovine.Svaka čast.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 mar 2014, 21:51

koja je fuksa ovaj ibrahimović pleme mu yebem prodano
naprijed rejal

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 04 mar 2014, 21:55

Chinaglia je napisao/la: Olympiakos je slabiji od Ajaxa, a za ligu da i ne govorim ..
Jesi li gled'o ove sezone LP uopšte? Olympiakos je pred plasmanom u top 8 najboljih evropskih klubova, a Ajax nije uspio proći grupu. Kako je onda Ajax bolji? Neki će reći lako je protiv nikad slabijeg Uniteda, ali ni Ajax nije uspio proći pored nikad slabijeg Milana.
Što se tiče Lazića, bolje mu je da igra u mladoj ekipi pošto je prvi tim Olympiakosa formiran i ne bi imao prostor za igru. Ako se p(d)okaže u mladoj na ljeto prelazi u prvi tim i aktivira mu se dvogodišnji ugovor...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 04 mar 2014, 22:03

Pa šta sad bi??A Prcić???
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 04 mar 2014, 22:06

Sveti je napisao/la:koja je fuksa ovaj ibrahimović pleme mu yebem prodano
Joj, jel stvarno opet treba prolaziti kroz priču o Ibrahimoviću i kome u njegovom slučaju treba yebat pleme prodano?

giannini
Kontakt:

Post Postao/la giannini » 04 mar 2014, 22:17

Batko je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Batko, kako otac Cvijan, a mali Deni musliman il' ti ga Bosnjak pravi :D 8-)
Jarane, on ti je kontra od Alena Halilovica... Prihvatio maminu vjeru... Pogledaj na fejsu pisao je danas imšala i Alah :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk
nije kontra nego je isti :D

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 mar 2014, 22:21

giannini je napisao/la:
Batko je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Batko, kako otac Cvijan, a mali Deni musliman il' ti ga Bosnjak pravi :D 8-)
Jarane, on ti je kontra od Alena Halilovica... Prihvatio maminu vjeru... Pogledaj na fejsu pisao je danas imšala i Alah :-)

nije kontra nego je isti :D
Pa tako nekako :-)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 mar 2014, 22:27

[youtube][/youtube]

Svaka cast momcino!
1946

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 22:29

samo, brat mu je još veći talenat, a igra za Srbiju :D čudna neka braća :D daj Bože da Modić uspije u Milanu, malo me muči njegova fizika :D tanak je :mrgreen:

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2014, 22:30

Chinaglia je napisao/la:samo, brat mu je još veći talenat, a igra za Srbiju :D čudna neka braća :D daj Bože da Modić uspije u Milanu, malo me muči njegova fizika :D tanak je :mrgreen:

Ako si vidi Januzaja prije 2godina i sad ,bice ti jasno kako igrac na silu se razvije,on ima visinu fali mu par kg misica i on je odlicno gradjen ,sto se tice brata i meni je to cudno i nisam bas cuo da je igrao za njihovu repku !?
Zeljeznicar! 1921 !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 mar 2014, 22:32

Format je napisao/la:Ako si vidi Januzaja prije 2godina i sad ,bice ti jasno kako igrac na silu se razvije,on ima visinu fali mu par kg misica i on je odlicno gradjen ,sto se tice brata i meni je to cudno i nisam bas cuo da je igrao za njihovu repku !?
Sjeti se Džeke nakon prve godine u Cityju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 04 mar 2014, 22:35

Mihail Modić je nastupao za Srbiju i rekao je da to njegov izbor, isto kao što njegov brat ima svoj izbor, međutim, ništa nije odlučio povodom nastupanja za A repku

dobro, znam da se igrač naglo može razviti, ali eto, muči me to :mrgreen: mali je talenat i zna igrati lopte, kad tako kažu Inzaghi i Kaka :D čime ih hrane, pa brzo nadođu, koncentratom? :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 04 mar 2014, 22:41

Mihael Modic nikad nije igrao za Srbiju, niti je bio na bilo kakvom okupljanju. To su lazi njihovih novina. Nije prvi put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2014, 22:41

Teretana ; zdrava ishrana cim vude da bi moglo bit nesto od njega.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Hajdeee i 45 gostiju.