PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pipi odmori malo vcrs, vidis da te niko ne benda ni 5%.. kao ni ostale strumfove
ovo je borba ozmedju Tz i nas

-
- Kontakt:
Predlažem da se ponovo uspostavi ljubav na relaciji fu-pi , neka ovi daju obećanu cvaju a neka ovi vrate patike pitićima

- amazon
- Kontakt:
Javio se punac Selimovica kaze da mu je dao dvaest milja. Đe su pare?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
- Kontakt:
sta kazu curice, nije bilo kontakta ? a vidi ovdje sto bubreg izleti na drugu stranu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Komsija kakav je ono traktor na rondou grob te yeborigotina je napisao/la:Meni je danas bozic

jarane hoces mi odgovoriti ovo sto sam te pito? kako mozes imati toliko nikova a da nisi baniran?amazon je napisao/la:Javio se punac Selimovica kaze da mu je dao dvaest milja. Đe su pare?
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Pojma nemam, neki performans ludiCocaine je napisao/la:Komsija kakav je ono traktor na rondou grob te yeborigotina je napisao/la:Meni je danas bozic![]()
goveđigulašmajka
- amazon
- Kontakt:
ja sam napravio ovaj forumzuhdija je napisao/la:jarane hoces mi odgovoriti ovo sto sam te pito? kako mozes imati toliko nikova a da nisi baniran?amazon je napisao/la:Javio se punac Selimovica kaze da mu je dao dvaest milja. Đe su pare?

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Prvo vime Amerike.

svega ti?? je li ako napravis forum mozes imati vise nikovaamazon je napisao/la:ja sam napravio ovaj forumzuhdija je napisao/la:jarane hoces mi odgovoriti ovo sto sam te pito? kako mozes imati toliko nikova a da nisi baniran?amazon je napisao/la:Javio se punac Selimovica kaze da mu je dao dvaest milja. Đe su pare?
tuzla je nesot kao distrikt 9, zasticena zona majmuna
Borba izmedju tople braćeZip je napisao/la:Pipi odmori malo vcrs, vidis da te niko ne benda ni 5%.. kao ni ostale strumfove
sad pregleda snimak sukoba izmedju a. husica i dine s. aaaaa ono nije ni na razini blekica
ne kontam kako neko normalan moze podrzavati onakav rijecnik i ponasanje

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
FK Sarajevo poslao ponudu za Zahirovića, uprava Zelje odgovorila: "Prvo premije isplatite, pa onda šaljite ponude za Zahirovića."
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Selimovicu vrati pare puncu lopove jedanPipiDugaCarapa je napisao/la:FK Sarajevo poslao ponudu za Zahirovića, uprava Zelje odgovorila: "Prvo premije isplatite, pa onda šaljite ponude za Zahirovića."

+1narodniheroj je napisao/la:Predlažem da se ponovo uspostavi ljubav na relaciji fu-pi , neka ovi daju obećanu cvaju a neka ovi vrate patike pitićima![]()
Ipak su to klubovi koji će se prvi izdići iz sivila našeg fudbala

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A DAAAAJ BRATE NE MOŽEŠ TOOO HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHANKMramor je napisao/la:Ajmo budaleeeeeee!!!![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Slazem se 20 000% s njima, ipak imaju novac i samim tim 20 000 razloga da budu toliko optimistični.Raonffa je napisao/la:+1narodniheroj je napisao/la:Predlažem da se ponovo uspostavi ljubav na relaciji fu-pi , neka ovi daju obećanu cvaju a neka ovi vrate patike pitićima![]()
Ipak su to klubovi koji će se prvi izdići iz sivila našeg fudbala

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 09 mar 2016, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
wobly92 je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA A DAAAAJ BRATE NE MOŽEŠ TOOO HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHANKMramor je napisao/la:Ajmo budaleeeeeee!!!![]()
![]()
![]()

jarane kako uspijevas da imas tolko nikova, molimte odgovori. sve mislim ignorises meamazon je napisao/la:Selimovicu vrati pare puncu lopove jedanPipiDugaCarapa je napisao/la:FK Sarajevo poslao ponudu za Zahirovića, uprava Zelje odgovorila: "Prvo premije isplatite, pa onda šaljite ponude za Zahirovića."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.