Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Al bez zajebancije,ovo je ugao iz kojeg se nikako ne može vidjet jel' prešla ili nije.
Imaš ugao gdje se vidi da je izašla 99%
MNON
Ma i ja mislim da je iskreno izasla lopta, ali koga boli 

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- relativizam
- Kontakt:
To je to. Samo koreografije brojimo u izdanja, a sve ostalo je qita12345678922 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 17:12Ne daj Bože da ste nam vi idoli, izdanja skoro pa nikako ne radite.Zutti je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:37Ma zayebavanje za zastave danas. Cijele sezone maksimalno po 3 zastave u kopu i onda identičan performans na Grbavici ni 24h nakon utakmice na Koševu.
Ovo dvaput je dvaput je vezano za "čuvari časti glavnog grada" sa utakmice protiv Radnika.
Kako ste krenuli moglo bi se reći da smo vam idoli![]()
Evropa 2 tekme, na jednoj digli koreografiju.
Derbi na Koševu, mi digli koreografiju a vi niste.
U svakom smislu 25 koraka ispred vas.

Što se tiče toga oko idola, a jbg, dvaput je previše da se kaže da je slučajnost ili gaf.
Na ovo neću ništa reći. Ti si sve rekaoTempero je napisao/la: ↑10 nov 2024, 17:16Ovo neko dijete pise. Eto 24h pred tekmu se razmislja o izdanjima. Svako svojim poslom.12345678922 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 17:12Ne daj Bože da ste nam vi idoli, izdanja skoro pa nikako ne radite.Zutti je napisao/la: ↑10 nov 2024, 16:37
Ma zayebavanje za zastave danas. Cijele sezone maksimalno po 3 zastave u kopu i onda identičan performans na Grbavici ni 24h nakon utakmice na Koševu.
Ovo dvaput je dvaput je vezano za "čuvari časti glavnog grada" sa utakmice protiv Radnika.
Kako ste krenuli moglo bi se reći da smo vam idoli![]()
Evropa 2 tekme, na jednoj digli koreografiju.
Derbi na Koševu, mi digli koreografiju a vi niste.
U svakom smislu 25 koraka ispred vas.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Nista ljepse nego najvece cigane u ovoj ligi ovako uzeti da kmece. Lagano u prvu ligu federacije ne pripadate nigdje drugo. Manijaci gospoda.
Fk Željezničar.
Velež od najave borbe za titulu do borbe za opstanak.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Velez najgora ekipa koja je bila na Grbavici ove godine, katastrofa su i ne mogu da vjerujem kako su pali za kratak period, bolje je Leotar odigrao protiv nas
FKŽ !
Ma ništa to, najbitniji je onaj ugao iza gola. Tako kaže Virtual, fudbalski mag

Onaj maloumnik Nodi kaže četvrtina lopte ostala u terenu.

Onaj treći klaun veli da je u redu da im priznaju neregularan gol zato što je Velež danas bio loš.

Ostali hinjavo šute, ignorišu ovu situaciju i prave se slijepi. Niti jedan jedini štrumf nije rekao da ovo nije regularan gol. Licemjeri

K'o da ih je sve jedan **** napravio, života mi.
Džaba maše Oreč, nisu Vici dali guzice da ih pljačkaju, nego da oni mogu pljačkati.
Kakvi glupsoni, jesu našli ugao.Noke995 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 17:30Al bez zajebancije,ovo je ugao iz kojeg se nikako ne može vidjet jel' prešla ili nije.

Nisu oni glupsoni, oni su lažovi.fks74 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:09Kakvi glupsoni, jesu našli ugao.![]()
jedini koji neće nikada ama baš nikada priznati kada ih poguraju a boga mi ove sezone to dobro rade i vrlo često.

- diplomatija
- Kontakt:
Velez malo do druge lige, da osvoji trofej sljedece godine 

Da su kameru još malo spustili, lopta bi bila na tribinama a ne u terenu. Dobar ugao pravo, mislim da Peljto ide ponovo na hlađenje.Noke995 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 17:30Al bez zajebancije,ovo je ugao iz kojeg se nikako ne može vidjet jel' prešla ili nije.

- svrakino1921
- Kontakt:
Da li će se ponoviti ona sezona kada je šest sudija suspendovano zbog suđenja u korist Želje? Prvo Džemidžić, sada izvjesno i Peljto... Ko je sljedeći?
Fiktivne posjete su posebna priča.
Fiktivne posjete su posebna priča.
Ma vidi se da nije izašlasvrakino1921 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:18
Mora cijelim obimom izać lopta izvan granica igrališta
Eto ovaj ugao je najmerodavniji
Gledao se VAR![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nije, na liniji je.
Pticija perspektiva bi dala najjasniji odgovor.
To je jasno svima koji se bar malo razumiju u loptu, na stranu novoosnovana brigada i nesretnici kao fks74 i slicni

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.