Nigdje ne napisah da smo mi pozorišna publika, ali kod vas je to ipak jači nivo. Mislim, ipak se vi valjate kući i ne igrate kad imate rezultat ali kad protivnik to radi, onda ćete kolektivno da vrištite ako treba i da upadnete u 30. minuti da se obračunatenastrojeni21 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:53Sila, galama, vriska:killafrommanilla je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:31Evo već zamišljam kako bi reagovao da je par naših forumaša napisalo da nije izašla a ovo se desilo protiv SarajevaKONTRASVIH je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:22
Nije, na liniji je.
Pticija perspektiva bi dala najjasniji odgovor.
To je jasno svima koji se bar malo razumiju u loptu, na stranu novoosnovana brigada i nesretnici kao fks74 i slicni![]()
![]()
Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno. Od 100godisnjice, preko faula za Evropu do danas. Uvijek sila, galama, vriska na svaki aut i uvijek par diskutabilnih situacija.
I naravno, ako je rezultat povoljan onda je valjanje a ako nije onda je bacanje po sesnaestercu![]()

Malo me strah bilo da Krpića ne napadnete zbog tog mentaliteta totalnog fudbala, ali dobro je. I reci mi, kako ono Muftić ispuca par njih u aut, a jednom umalo Mlinarić da je uzme. A s druge strane Ribić ko Ederson, izgleda da se ni s Ribićem ni po čemu ne može porediti niti možemo reći da je i u čemu bolji