Premijer liga BiH - aktuelno

killafrommanilla
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 19:02

nastrojeni21 je napisao/la:
10 nov 2024, 18:53
killafrommanilla je napisao/la:
10 nov 2024, 18:31
KONTRASVIH je napisao/la:
10 nov 2024, 18:22

Nije, na liniji je.
Pticija perspektiva bi dala najjasniji odgovor.

To je jasno svima koji se bar malo razumiju u loptu, na stranu novoosnovana brigada i nesretnici kao fks74 i slicni :plac:
Evo već zamišljam kako bi reagovao da je par naših forumaša napisalo da nije izašla a ovo se desilo protiv Sarajeva :ljepota:

Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno. Od 100godisnjice, preko faula za Evropu do danas. Uvijek sila, galama, vriska na svaki aut i uvijek par diskutabilnih situacija.

I naravno, ako je rezultat povoljan onda je valjanje a ako nije onda je bacanje po sesnaestercu :mrgreen:
Sila, galama, vriska:
Nigdje ne napisah da smo mi pozorišna publika, ali kod vas je to ipak jači nivo. Mislim, ipak se vi valjate kući i ne igrate kad imate rezultat ali kad protivnik to radi, onda ćete kolektivno da vrištite ako treba i da upadnete u 30. minuti da se obračunate :mrgreen:

Malo me strah bilo da Krpića ne napadnete zbog tog mentaliteta totalnog fudbala, ali dobro je. I reci mi, kako ono Muftić ispuca par njih u aut, a jednom umalo Mlinarić da je uzme. A s druge strane Ribić ko Ederson, izgleda da se ni s Ribićem ni po čemu ne može porediti niti možemo reći da je i u čemu bolji :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 nov 2024, 19:02

Ko BBBB
Ima snimak da sam to rekao a ima snimak i da to nisam rekao pa vi vjerujte u šta hoćete.

Pokažeš im sliku gdje je izašla oni nadu frejm i ugao gdje nije i ubjeđuje sve da trebaju vjerovati u njihove laži. Fkt za izučavanja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 10 nov 2024, 19:06

Alipasino je napisao/la:
10 nov 2024, 19:01
Hajde bolan sutra novi radni dan kogane je briga vise jel lopta presla il nije.Bitno je da je onu drugu liniju presla.Znaci od klubova koji su nekad igrali u Yu ligi a sad igraju Premijer ligu BiH samo Velez i Sloboda nisu bili prvaci BiH lige.Sta treba tu dodat.Pa Modrica je bila prvak sad mozes zamislit ko si i sta u BiH ligi.
Pa nije je osvojio samo ko je nije kupio.

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 nov 2024, 19:06

S obzirom da malo od Vas zna sta je opticka varka, molim sve navijace Sarajeva da objasne kako na nize navedenoj slici nije priznat gol
slika

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2024, 19:07

Virtu4l je napisao/la:
10 nov 2024, 18:59
Enigma je napisao/la:
10 nov 2024, 17:29
Šta kažete nije izasla
slika

Naravno da nije izašla, odličan ugao.

slika

:wave:
Ne treba ovo skrivati od njih, mozda i nauce nekad par osnovnih stvari :bow:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 nov 2024, 19:08

slika

Bravo @Virto kralju

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 10 nov 2024, 19:08

Nakon argumenata da nije penal jer je jedna noga bila van 16, jer je pao van 16, da nije crveni jer je šteta tako pokvariti utakmicu, sad imamo i ultimativni argument šta ima veze i ako je izašla lopta iz terena.

Ovaj forum kao da okuplja neprijatelje Mense.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 10 nov 2024, 19:15

NoProfit je napisao/la:
10 nov 2024, 18:59
Orvel je napisao/la:
10 nov 2024, 18:50
NoProfit je napisao/la:
10 nov 2024, 18:47

Možda i jeste, ko zna. Ja znam da je u Titovoj +5 i lijepo nam je. I pored svih pljački na našu štetu i pored svih pljački na štetu protivnika kluba za koji navijaš. :wave:

I samo će rasti, znaš već kako ide, navikao si. :twisted:
Hahahaha djesi pljacka sta ima +5b i -30mil, GOLEMO. Vico i mirva dva havera
Strašan argument. Nisam ništa drugo ni očekivao. :clap: :beba:
Toliki su haveri da direktno zbog sudijskih pljački nismo prvi na tebeli trenutno.

Nema veze, ja sam već spominjao da mi nećemo biti prvaci jer i ne smijemo. Ali samo da rasčistimo, vi nama niste nikakva prijetnja i ova današnja pljačka ne utiče na nas, samo skrećemo pažnju na to kakvi ste licemjeri u ovim situacijama. Nikakav dan žalosti nije u pitanju jer mi ne gledamo u vas, nego u Borac i Zrinjski, jedina dva konkurenta koja imamo. :D
Vidim kako ne gledas al haj. A sta drugo da ti kazem bod 6 miliona vrijedi izgleda. Al haj na stranu sve to, ti zbog sudijskiu odluka nisi prvi jer ne smijes biti? Izgleda da sudijske odluke u vasu korist (a bilo ih je) ne brojis. Uostalom rasprava totalno nebitna jer ne razumijem sto vas boli sto mi skupljamo bodove svaki put.

Anex keru, ne laj, nece biti vecere ako nastavis!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 10 nov 2024, 19:17

10 nov 2024, 19:02
10 nov 2024, 18:53
10 nov 2024, 18:31

Evo već zamišljam kako bi reagovao da je par naših forumaša napisalo da nije izašla a ovo se desilo protiv Sarajeva :ljepota:

Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno. Od 100godisnjice, preko faula za Evropu do danas. Uvijek sila, galama, vriska na svaki aut i uvijek par diskutabilnih situacija.

I naravno, ako je rezultat povoljan onda je valjanje a ako nije onda je bacanje po sesnaestercu :mrgreen:
Sila, galama, vriska:
Nigdje ne napisah da smo mi pozorišna publika, ali kod vas je to ipak jači nivo. Mislim, ipak se vi valjate kući i ne igrate kad imate rezultat ali kad protivnik to radi, onda ćete kolektivno da vrištite ako treba i da upadnete u 30. minuti da se obračunate :mrgreen:

Malo me strah bilo da Krpića ne napadnete zbog tog mentaliteta totalnog fudbala, ali dobro je. I reci mi, kako ono Muftić ispuca par njih u aut, a jednom umalo Mlinarić da je uzme. A s druge strane Ribić ko Ederson, izgleda da se ni s Ribićem ni po čemu ne može porediti niti možemo reći da je i u čemu bolji :mrgreen:
Fudbalski klub Zeljeznicar je izmislio valjanje, niko drugi u nasoj ligi to ne prakticira, rijetkost. Sa bekom Sloge se nije niko htio obracunati zbog odugovlacenja nego zbog drugih postupaka. Ni prvi ni zadnji koji je odugovlacio na Grbavici, a samo je on "napadnut", iako ono nije vidjelo napada.

Od 9:20, tu se mozes uvjeriti u ispucavanja Muftica, i pod pritiskom i bez, ima i protiv tvog kluba, mozda si zaboravio. Sto se dice danasnjih malih greskica, vjerovatno zbog toga jer je bilo hladno a nije imao nikako posla. Mora poraditi na tome da bolje ostane zagrijan u utakmicam kad protivnik dva puta udje u nas sesnesterac a vani hladno.
Ma kakvi, bolji je Ribic, imao je dva uspjesna driblinga, vise od svakog vaseg veznog, tako da je odlican. Gurnite na veznog, mozda vam pomogne da se malo udaljite od zone ispadanja.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 10 nov 2024, 19:17

Balorda je napisao/la:
10 nov 2024, 19:08
Nakon argumenata da nije penal jer je jedna noga bila van 16, jer je pao van 16, da nije crveni jer je šteta tako pokvariti utakmicu, sad imamo i ultimativni argument šta ima veze i ako je izašla lopta iz terena.

Haj se zakuni hahahahah
O cemu vi pricate BOLA, pa dominirali smo citavu utakmicu i ono neato bulazni da su pokradeni, boze dragi, mi jos oslabljeni bez nekoliko standardnih igraca

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 nov 2024, 19:21

Molim sve intelektualce sa foruma da mi objasne kako nije priznat gol na nize navedenoj slici kad je prema misljenji pitara intektualaca lopta metar u golu jer oni ne znaju sta je opticka varka, mislim jasno je meni ne mogu ni znati, jer im skola nije bila jaca strana.
slika

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 10 nov 2024, 19:21

Čekajte malo, kome je teže pao ovaj poraz Veleža pitarima ili mostarcima?
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 nov 2024, 19:24

Orvel je napisao/la:
10 nov 2024, 19:17
Balorda je napisao/la:

Haj se zakuni hahahahah
O cemu vi pricate BOLA, pa dominirali smo citavu utakmicu i ono neato bulazni da su pokradeni, boze dragi, mi jos oslabljeni bez nekoliko standardnih igraca
Znači ako si dominirao trebaš dati ne regularan gol ? Činjenica je da nećete nikada biti pošteni i priznati kada vas poguraju, odmah ide standardno kmečite ko vas j.be.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 10 nov 2024, 19:25

AVNOJ je napisao/la:
10 nov 2024, 19:21
Čekajte malo, kome je teže pao ovaj poraz Veleža pitarima ili mostarcima?
A ti ne znas? Ma oni ti ovako vole razmijeniti njeznost medjusobno, podrzavaju jedni druge, covjek bi rekao da tu ima nesto visee.

Zeljeznicar izdominirao Veleza danas, ne kao Sirokog u gostima ali veoma dobra igra al dalebu ce uvijek lajati.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 10 nov 2024, 19:27

Dokle to ide da opravda što ljude godinama pljačkaju na Grbavici.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 19:28

Fudbalski klub Zeljeznicar je izmislio valjanje, niko drugi u nasoj ligi to ne prakticira, rijetkost. Sa bekom Sloge se nije niko htio obracunati zbog odugovlacenja nego zbog drugih postupaka. Ni prvi ni zadnji koji je odugovlacio na Grbavici, a samo je on "napadnut", iako ono nije vidjelo napada.

Od 9:20, tu se mozes uvjeriti u ispucavanja Muftica, i pod pritiskom i bez, ima i protiv tvog kluba, mozda si zaboravio. Sto se dice danasnjih malih greskica, vjerovatno zbog toga jer je bilo hladno a nije imao nikako posla. Mora poraditi na tome da bolje ostane zagrijan u utakmicam kad protivnik dva puta udje u nas sesnesterac a vani hladno.
Ma kakvi, bolji je Ribic, imao je dva uspjesna driblinga, vise od svakog vaseg veznog, tako da je odlican. Gurnite na veznog, mozda vam pomogne da se malo udaljite od zone ispadanja.
Mislim, danas kod auta faul Karamarka, bukvalno kompletna tribina skače na čist prekršaj, ali kompletna :mrgreen: Nešto što se viđalo isključivo na Tušnju iskreno, a prvi redovi su namjenski u prvom redu da pljuju na svakom stadionu, daleko od toga :D A koji su drugi postupci što se uletilo, da javimo i ovim novinarima
Domaći su bili nezadovoljni zadržavanjem igre igača Sloge zbog čega je prvo zaiskrilo među igračima dva tima.

No, potom je jednog igrača Sloge neko od navijača domaćih gađao plastičnom bocom nakon čega je počeo haos.
A jel hladno bilo, i još i youtube mjerilo, aha aha, kontam tu se ne postavljaju samo dobre stvari jel tako to funkcioniše :mrgreen: Pa imao je on i danas dobrih poteza nogom, ali je imao i katastrofalnih. Pusti dječije podjebavanje, nije valjda da tako ozbiljnog forumaša koji mi ozbiljno odgovori svaki put kako bi me pokušao argumentovano spustiti natjeram da krene s ovakvom pričom :mrgreen: Nego možeš napisati u čemu je bolji od recimo Ribića s 4 utakmice u PL, al bez tih jeftinih fora, molit ću. U igri nogom nije, to smo vidjeli danas :D
E ako je youtube mjerilo, znaš kakva vam dva igrača imam, amejzing skils a CVovi fantastični

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 10 nov 2024, 19:30

fks74 je napisao/la:
10 nov 2024, 19:24
Orvel je napisao/la:
Balorda je napisao/la:

Haj se zakuni hahahahah
Znači ako si dominirao trebaš dati ne regularan gol ? Činjenica je da nećete nikada biti pošteni i priznati kada vas poguraju, odmah ide standardno kmečite ko vas j.be.
Ne znam jesi li isao u srednju skolu. Na neki tehnicki fakultet sigurno nisi nikad zakoracio ni cajnoslu. U osnovnoj skoli si morao imati osnove algebre negdje tamo u 5 ili 6 razredu, pokusaj naci svesku ili knjigu, a ako imas dijete pogledaj kod njega.

Eh kad pogledas onda pogledaj i sliku.

Gol nije neregularan, samo vi i mostarci vidite neregularnost. Kazem, Jaberov gol od precku nije priznat gdje je lopta i vise presla liniju na jednoj od proslih tekmi.

Ako si pitar, ne mozes pricati o postenju brt, nemoj da se vracamo na to opet

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 nov 2024, 19:32

jurisicduska je napisao/la:
10 nov 2024, 19:27
Hips don't lie :wave:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 nov 2024, 19:34

jurisicduska je napisao/la:
10 nov 2024, 19:27
Kako te Boga nije strah kad lazes ( moguce da ne vjerujes u Boga, a ako ne vjerujes imas li bar malo savjesti) , nize rezulati u posljednji 5 utakmica na grbavici (ukljucujuci danasnju). Na posljednjoj utakmici na grbavici Željo brutalno pokraden golom iz ofsajda.

A samo mi nije jasno kako Vicine ku..je nemaju savjest kad ne vjeruju u Boga da ista spomimju nakon sto im jr Vico dodjelio titulu na skupstini tad im je bio super heroj
slika

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 10 nov 2024, 19:35

Orvel je napisao/la:
10 nov 2024, 19:30
fks74 je napisao/la:
10 nov 2024, 19:24
Orvel je napisao/la:

Haj se zakuni hahahahah
Ne znam jesi li isao u srednju skolu. Na neki tehnicki fakultet sigurno nisi nikad zakoracio ni cajnoslu. U osnovnoj skoli si morao imati osnove algebre negdje tamo u 5 ili 6 razredu, pokusaj naci svesku ili knjigu, a ako imas dijete pogledaj kod njega.

Eh kad pogledas onda pogledaj i sliku.

Gol nije neregularan, samo vi i mostarci vidite neregularnost. Kazem, Jaberov gol od precku nije priznat gdje je lopta i vise presla liniju na jednoj od proslih tekmi.

Ako si pitar, ne mozes pricati o postenju brt, nemoj da se vracamo na to opet
Presmiješan si, čuj nađi knjigu algebre. Ne mi stariji nismo išli u školu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Lavcina, mamonelafo, VolimBiH96 i 48 gostiju.