Premijer liga BiH - aktuelno

Herson

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Herson » 10 nov 2024, 19:36

Velež brutalno i bez ikakvog obzira pokraden naočigled svih. Ovo već postaje tradicija za Velež na Grbavici.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 10 nov 2024, 19:36

20 stranica o Želji
Velik si zeljeznicare

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 nov 2024, 19:41

relativizam je napisao/la:
10 nov 2024, 19:36
20 stranica o Želji
Velik si zeljeznicare
Mudro zboris :thumbup:

U svakom slucaju, bolje da se pise o Zelji, nego o posjetama Grbavice i broju Virtinih postova :lol:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2024, 19:43

KONTRASVIH je napisao/la:
10 nov 2024, 18:43
killafrommanilla je napisao/la:
10 nov 2024, 18:31

Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno. Od 100godisnjice, preko faula za Evropu do danas. Uvijek sila, galama, vriska na svaki aut i uvijek par diskutabilnih situacija.

A sada nam postavi situaciju iz koje ste zabili gol i odnijeli pobjedu zadnji put na Grbavici, pa opet dodji ovdje cmizdriti
Ta je bilo, pricala bosanski?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 10 nov 2024, 19:44

relativizam je napisao/la:
10 nov 2024, 19:36
20 stranica o Želji
Velik si zeljeznicare
:rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 nov 2024, 19:48

Pobjeda cista kao suza.
Sve posteno i sportski protiv Veleza.

Lopta nije cijelim obimom napustila teren, a penal cist jer se nisu igraci Veleza bunili.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 10 nov 2024, 19:53

Ja ne znam kako više cijeloj državi nije jasno. SVI SU PROTIV GIGANTA S KOŠEVA!
Vico i Beus guraju svoje klubove te tako tjeraju velikog Mirvića da izađe iz ove priče ali on je pokazao leadership i krenuo još jače, pa zato je Vico odlučio gurati i Želju koji nije danas nimalo bio bolji od Veleža, gosti su dominirali i Željezničar je jednom centar prešao i dao 2 gola. Sve to zbog Sarajeva. TRN U OKU SVIMA!!!!!!
Grupa iznad svakog pojedinca.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 19:58

10 nov 2024, 19:43
10 nov 2024, 18:31

Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno. Od 100godisnjice, preko faula za Evropu do danas. Uvijek sila, galama, vriska na svaki aut i uvijek par diskutabilnih situacija.

A sada nam postavi situaciju iz koje ste zabili gol i odnijeli pobjedu zadnji put na Grbavici, pa opet dodji ovdje cmizdriti
Pogriješio sam što sam ponovo citirao lika koji na moje "koga boli qrc" vidi neko cmizdrenje, i koji ima 6 riječi u vokabularu od kojih su tri horor, kmecalin i spinovanje.

Al hajd, da ne budem totalno bezobrazan, evo i ta situacija. Moguć ofsajd, ali minimalan, nešto što se golim okom nije moglo vidjeti bez VAR-a.
slika

E hajd sad ti nama postavi penal koji je svirao Jelić na 100 godina (osim što je sudio kao Gigović u BL tokom cijele utakmice), pa nam postavi faul Beganovića nad Hadžikićem koji vam je donio Evropu, pa nam postavi onda i ovu situaciju od danas. Pa baci onda oko na utakmice na našem stadionu i navedi nam ijednu sličnu potencijalnu krađu u našim međusobnim susretima zadnjih godina. A ovo su tri od kojih je jedna direktno utjecala na plasman i fine pare od Evrope.

Ili zapravo, nemoj ništa. Svima je sve jasno, ali evo čisto da ne bude da ti nisam odgovorio i da ti poništim tvoju malu pobjedu u glavi s kojom si mogao živjeti da nisi ponovo citirao.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2024, 20:08

10 nov 2024, 19:58

Pogriješio sam što sam ponovo citirao lika koji na moje "koga boli qrc" vidi neko cmizdrenje, i koji ima 6 riječi u vokabularu od kojih su tri horor, kmecalin i spinovanje.

Al hajd, da ne budem totalno bezobrazan, evo i ta situacija. Moguć ofsajd, ali minimalan, nešto što se golim okom nije moglo vidjeti bez VAR-a.
slika
Tako je, pobjeda golom iz ofsajda. Minimalni ali ofsajd :thumbup:

A sada ponovo procitaj svoj post kojeg si sam upravo demantovo
Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno.
Do sljedeceg dolaska na ovu temu :wave:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 20:10

10 nov 2024, 20:08

slika

Inače, lopta je po meni izašla ali koga boli qrc. Nije da nismo navikli na ovakve stvari na Grbavici, i gore i očitije. Dok vi kod nas uvijek dobijete priliku da igrate fudbal, na Grbavici je uvijek suprotno.
Do sljedeceg dolazka na ovu temu :wave:
Nece biti mog dolaZka Zorro na ovu temu posebno u diskusiji s tobom. Demantovao tako što sam naveo tri primjera krađe je li :mrgreen:

Kakav glupan 🤣

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2024, 20:11

Sta mu je :plac:

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 10 nov 2024, 20:12

10 nov 2024, 20:11
E to je to, vraćen si na fabričke postavke a mogao si proslaviti pobjedu u svojoj glavi. Prepuštam te Pitarima :D
al moram jos jednom, dolaZka :rol:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 10 nov 2024, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 nov 2024, 20:13

XYZA je napisao/la:
10 nov 2024, 19:34
jurisicduska je napisao/la:
10 nov 2024, 19:27
Dokle to ide da opravda što ljude godinama pljačkaju na Grbavici.
Kako te Boga nije strah kad lazes ( moguce da ne vjerujes u Boga, a ako ne vjerujes imas li bar malo savjesti) , nize rezulati u posljednji 5 utakmica na grbavici (ukljucujuci danasnju). Na posljednjoj utakmici na grbavici Željo brutalno pokraden golom iz ofsajda.

A samo mi nije jasno kako Vicine ku..je nemaju savjest kad ne vjeruju u Boga da ista spomimju nakon sto im jr Vico dodjelio titulu na skupstini tad im je bio super heroj
slika
Pa jarane, ja ne znam imas li ti neke veze sa stvarnoscu, zaista ili zivis u nekom imaginarnom svijetu...
Nije problem ako neko ne vjeruje u Boga, imas na milione takvih ljudi na ovozemaljskoj planeti, koji se zovu, za tvoju info Ateisti...
Problem je , kad neko vjeruje u Boga, nanese nekome stetu, sto je po svim Svetim knjigama zabranjeno, a onda sve uvjerava da to nije tako, pozivajuci se na mogucu Boziju kaznu, jer eto on "tvrdi" da nije nanio stetu i Bog ce sve kazniti jer mu ne vjeruju...

Ne treba @Dusku, biti strah Boga, ja bih prije rekao da to pitanje, ti sam sebi moras postaviti... :kafa:

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 nov 2024, 20:13

10 nov 2024, 20:10
10 nov 2024, 20:08

slika

Do sljedeceg dolazka na ovu temu :wave:
Nece biti mog dolaZka Zorro na ovu temu posebno u diskusiji s tobom. Demantovao tako što sam naveo tri primjera krađe je li :mrgreen:

Kakav glupan 🤣
Glupane napisao si da si na grbavici navikao na kradju, a onda si u postu napisao kako ste nas pobjedili ( pokrali) golom iz ofsajda. Znaci ipak nije istina da ste na grbavici uvjek pokradeni, nego i vi pokradete. Glupsone jeli ti sad sta malo kasnije?

1921TM87
Kontakt:

Post Postao/la 1921TM87 » 10 nov 2024, 20:14

Var poništio gol Krpića za 1:0 -opravdano.
Var priznao gol Boljevića za 1:0- opravdano (pomoćni sudija, nije signalizirao da je lopta cijelim obimom izašla, glavni nije svirao da je lopta cijelim obimom izašla, Var nije mogao utvrditi da je lopta cijelim obimom izašla.....pitari lopta je izašla,Željo poguran 🤣).
Ima li iko objektivan da kaže da Velež nije imao u ovoj utakmici kako treba prilike, ljudi počeli igrati zadnjih 10 minuta utakmice.
Željo: Šansa Boljevića (pokušaj makazica), Šut Karamarka 2 puta glavom poslije kornera, šut glavom Al jabera, šut Boljevića iz slobodnog udarca, šut 1 na 1 Cvetanoskog, poništen gol Krpića.... itd.
:wave:

XYZA
Kontakt:

Post Postao/la XYZA » 10 nov 2024, 20:15

Vanja8 je napisao/la:
10 nov 2024, 20:13
XYZA je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
10 nov 2024, 19:27
Dokle to ide da opravda što ljude godinama pljačkaju na Grbavici.
Kako te Boga nije strah kad lazes ( moguce da ne vjerujes u Boga, a ako ne vjerujes imas li bar malo savjesti) , nize rezulati u posljednji 5 utakmica na grbavici (ukljucujuci danasnju). Na posljednjoj utakmici na grbavici Željo brutalno pokraden golom iz ofsajda.

A samo mi nije jasno kako Vicine ku..je nemaju savjest kad ne vjeruju u Boga da ista spomimju nakon sto im jr Vico dodjelio titulu na skupstini tad im je bio super heroj
slika
Pa jarane, ja ne znam imas li ti neke veze sa stvarnoscu, zaista ili zivis u nekom imaginarnom svijetu...
Nije problem ako neko ne vjeruje u Boga, imas na milione takvih ljudi na ovozemaljskoj planeti, koji se zovu, za tvoju info Ateisti...
Problem je , kad neko vjeruje u Boga, nanese nekome stetu, sto je po svim Svetim knjigama zabranjeno, a onda sve uvjerava da to nije tako, pozivajuci se na mogucu Boziju kaznu, jer eto on "tvrdi" da nije nanio stetu i Bog ce sve kazniti jer mu ne vjeruju...

Ne treba @Dusku, biti strah Boga, ja bih prije rekao da to pitanje, ti sam sebi moras postaviti... :kafa:
Pa glupane o kakvoj kradji prica, u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 puta i to jednom kradjom golom iz ofsajda. Ti si samo glup nista vise.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 nov 2024, 20:16

10 nov 2024, 20:12
10 nov 2024, 20:11
E to je to, vraćen si na fabričke postavke a mogao si proslaviti pobjedu u svojoj glavi. Prepuštam te Pitarima :D
al moram jos jednom, dolaZka :rol:
Sta ti je, sto editujes postove toliko?
Malo mi te zao, kad god se argumentovano ugasis vrijedjas iz nemoci, standardno malogradjanstvo :ljepota:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 nov 2024, 20:17

Vala samo se svasta nagledali u ovoj nasoj PL BiH, ali do sad nismo imali situaciju da se sa tribina lopta ubacuje u kazneni prostor...
Ovo fakat ni Borac do sada nije imao... :wtf:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 nov 2024, 20:20

XYZA je napisao/la:
10 nov 2024, 20:15
Vanja8 je napisao/la:
10 nov 2024, 20:13
XYZA je napisao/la:

slika

Pa glupane o kakvoj kradji prica, u posljednje 4 utakmice Velez pobjedio 3 puta i to jednom kradjom golom iz ofsajda. Ti si samo glup nista vise.
Nesto se ne pozivas na Boga, vec se branis vrijedjanjem... :rol: :rol: :rol:
Ti, kad ime dragog Alaha dj. uzmes u usta, sva vrata Dzehenema se automatski otvore... :crazy: :crazy:
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 10 nov 2024, 20:25, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”