nije standardno, stavljeno naknadno, i treba biti stavljeno, nakon presude bit će na svakoj stranici,portalu i novinama....kengur je napisao/la:Interesuje me da li je ova ponuda za demantij samo standardni proceduralni korak pri pokretanju tuzbi za klevetu ili su ovo kreirali nasi advokti ?
Buduci da je steta koja je nacinjena ovim klevetama vec ogromna medju nasim sadasnjim i buducim sponzorima, mislim da se MORA pokrenuti tuzba bez ikakvih demantija.
Ukaljani imidz se ne moze lako oprati cak i kad nisi kriv tako da treba insistirati na tuzbi. Takodje sisoje je predsjednik Slobode tako da kao njihov zvanicnik on je optuzbe izrekao ispred kluba pa je i klub odgovoran. Sta je sa odgovornoscu kluba koji predstavlja ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
kakav dzidic frajer se zove čelik jbt on plaća klubu pripreme itd. nema teorije...Rule_hz je napisao/la:imas dzidzica i onog malog u21 svima valjaju igraci u pl samo nama ne valjaju
onaj lijevi bek što su ga kone htjele....mislim bar dok ne dovedemo pravog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ili pak 6ampioniBesic je napisao/la:Saraje3vo ili S4rajevo 2015/16 ?
- franklampard8
- Kontakt:
Burekovic, **** vjeruj mi.DenchiNL je napisao/la:kakav dzidic frajer se zove čelik jbt on plaća klubu pripreme itd. nema teorije...Rule_hz je napisao/la:imas dzidzica i onog malog u21 svima valjaju igraci u pl samo nama ne valjaju
onaj lijevi bek što su ga kone htjele....mislim bar dok ne dovedemo pravog...
1946
-
nukleusmember
- Kontakt:
evo izgleda da i haad polako postaje proshlost[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
nukleusmember je napisao/la:evo izgleda da i haad polako postaje proshlost[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Šta je bilo jarane?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Izgleda da u dresovima koje je pravio HAAD ima stranih elemenata, pa ih moramo vratiti u Fan shop.
Rečeno je da će nam vratiti onoliko novca koliko stvarno vrijede, tj. 20, 00 KM i ulaznicu za koncert Dade Glišića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja bih ovaj svoj isprani i sa otpalim dugmetom kragne dao za cenera i ulaznicu za koncert velikana.High je napisao/la:Izgleda da u dresovima koje je pravio HAAD ima stranih elemenata, pa ih moramo vratiti u Fan shop.Rečeno je da će nam vratiti onoliko novca koliko stvarno vrijede, tj. 20, 00 KM i ulaznicu za koncert Dade Glišića.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Jel to zajebancija il nam hadalj vise nece proizvodit opremu????
Bude li tacno @nukleus brate ubrat ces mustuluk.. janje cu ti okrenut!!
Bude li tacno @nukleus brate ubrat ces mustuluk.. janje cu ti okrenut!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako si sačuvao dugme, onda bi moglo.joker90 je napisao/la:Ja bih ovaj svoj isprani i sa otpalim dugmetom kragne dao za cenera i ulaznicu za koncert velikana.High je napisao/la:Izgleda da u dresovima koje je pravio HAAD ima stranih elemenata, pa ih moramo vratiti u Fan shop.Rečeno je da će nam vratiti onoliko novca koliko stvarno vrijede, tj. 20, 00 KM i ulaznicu za koncert Dade Glišića.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ima u fanshopu bordo konac..pola metra konca i igla za clanove samo 20kmHigh je napisao/la:Ako si sačuvao dugme, onda bi moglo.joker90 je napisao/la:Ja bih ovaj svoj isprani i sa otpalim dugmetom kragne dao za cenera i ulaznicu za koncert velikana.High je napisao/la:Izgleda da u dresovima koje je pravio HAAD ima stranih elemenata, pa ih moramo vratiti u Fan shop.Rečeno je da će nam vratiti onoliko novca koliko stvarno vrijede, tj. 20, 00 KM i ulaznicu za koncert Dade Glišića.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
nukleusmember
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la: Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:nukleusmember je napisao/la: Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Lakoste je napisao/la:nukleusmember je napisao/la:nukleusmember je napisao/la: Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo Saraj'vo.
wtf
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kakav pogled, perverzija

-
nukleusmember
- Kontakt:
upravo izlazi nova garnitura duksa i maja,poeta pista ih radila,ne mogu neshto da uploadujem slike,za haad-a su izmislili svijet,ozbiljni su designer-i,oni su nam radili ovu novu zastavu na koshevu
VVVBK
VVVBK
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Moras jace pritisnuti na enternukleusmember je napisao/la:nukleusmember je napisao/la: Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989, TETRAPAK i 55 gostiju.