sta se izvinjavas nisi u skolisarajlija89 je napisao/la:Izvinjavam se ako je neko vec stavljo ovaj klip, al ja sam nedavno tek vidio...
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
@Bparena
Fulio si temu

majstor , nadam se da ga nece prodat j0s

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
sta se izvinjavas nisi u skolisarajlija89 je napisao/la:Izvinjavam se ako je neko vec stavljo ovaj klip, al ja sam nedavno tek vidio...
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
@Bparena
Fulio si temu
zayebi cazorlu. koji ce nam qurac ?? bolje thiago da dobija vise prilike.xaviesta je napisao/la:Sandro Rosell: Nećemo platiti 50M za Fabregasa. Zeje*i Cesca Sandro, hocemo Cazorlu
Slazem se, bolje da Thiago i Afellay dobiju vise prilike. Ovo za Cazorlu sam onako lupio, jer ako Pep vec zeli nekog na toj poziciji bolje da to bude Cazorla nego mali smrdokivi je napisao/la:zayebi cazorlu. koji ce nam qurac ?? bolje thiago da dobija vise prilike.xaviesta je napisao/la:Sandro Rosell: Nećemo platiti 50M za Fabregasa. Zeje*i Cesca Sandro, hocemo Cazorlu
Sine jos te boli poraz,ma ajde proci ce te Arsenal ima tako jaku skolu pa evo ljudi dominiraju svijetom zadnjih 10 godina osvajaju sve tako su jaki da Barcelonu svaki put izbace iz Lige Prvaka,da svake godine osvoje Premier League,Ligu Prvaka niko im nista ne moze.Sine pricas nesto a pojima nemas sada mozes da sutis i lagano da mi duvas qur*inu i ti i Wenger i citava klapa VELIKOG ARSENALA koji svake godine osvoji sve sto se moze osvojit !!-Paja je napisao/la:Ovaj glupan Roselim ima providne trikove naguzio bi se on Wengeru da mu ga da za 50 miliona i sad hoce spustit cijenu a svako ko prati stvari u i oko Arsenala zna da se za Fabregasa trazi vise od 50 miliona i ne eura vec funti ali dobro zadnje im ovo ostane, izgleda vise i onim njihovim antitalentima dosadilo po novinama glumiti CSI i ispitivati DNK, gene i ta sranja.
Prekoautra sud donosi konacnu odluku, ali sve su prilike da strajka nece ni biti.šampioni je napisao/la:Jel odgođeno slijedeće kolo, jel se zna?
Da Bog da ti se raspala tastatura, šta to pišešAndres je napisao/la:Puyol se raspada , hitno nam je potreban neki stoper...
Evo citam da ce se jedva do kraja godine vratiti.Trebao se covjek prije mjesec vratiti a ispade sad nema ga gotovo do kraja.Pique Milito i Fontas bas i ne izgledaju fantasticno , jer nisu ugirani.Al sta je tu je.
da istina je !Nazalost.LOPATA je napisao/la:Da Bog da ti se raspala tastatura, šta to pišešAndres je napisao/la:Puyol se raspada , hitno nam je potreban neki stoper...
Evo citam da ce se jedva do kraja godine vratiti.Trebao se covjek prije mjesec vratiti a ispade sad nema ga gotovo do kraja.Pique Milito i Fontas bas i ne izgledaju fantasticno , jer nisu ugirani.Al sta je tu je.jel istina
Jest kao i BenzemaPortillo je napisao/la:Messi cinco semanas KO
logicno je da veliki Arsenal iz svog feeder cluba uzima mlade igrace koji se u Arsenalu afirmisu ali ne sekirajte se nista kad bude imao 27-8 godina dacemo ga za pedesetak miliona ovisno kakav bude i kakve budu cijene.Saurman je napisao/la:Do kad će Barcelona dopuštati krađu svojih talenata iz La Masie od strane Wengerove falange..
Moram malo jbg, da vam se krv zaledi-Barcelona- je napisao/la:Jest kao i BenzemaPortillo je napisao/la:Messi cinco semanas KO,a sad ozbiljno IZVOR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.