Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Primjecujel neko ovog u prisovom dresu u publici sto sam skace ?
Sa dresom PPgrgr je napisao/la:Primjecujel neko ovog u prisovom dresu u publici sto sam skace ?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- legenda reala
- Kontakt:
koji baxuz, pa nikad neće zabiti 20 poena

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Anderson i ako ima najvise poena,unistio je utakmicu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
da je Mirza sam na sutu a ispod kosa Lopez i na njemu 3 covjeka oni bi spustili na Lopeza
uvijek me iznenade, koliko losi samo mogu biti. je li moguce da je sad dwill trazio da zamijeni mirzu, nesto on poruci kidu posle valjda milionite lopte koju je izgubio veceras
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
DW je unistio tekmu,pojede ga MCW u OT.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ma sebična ekipa, niko ne želi dodati, svi samo soliraju. Svaka čast Deron Williamsu, ostalo je sve nula 
deron prvo mu ispada lopta na polaganju profula pobjedu ev sad siluje loptu..nije njegova noc definitivno
Slab Mirza u overtime-u. Deron je mnogo opti bez veze izgubio na ovoj utakmici.
Alan šutirao iz očaja.
Očigledno još jedan poraz Nets-a kada Mirza odigra dobro.
Alan šutirao iz očaja.
Očigledno još jedan poraz Nets-a kada Mirza odigra dobro.
strasno samo kako je ovo odvratna ekipa, pa majke mi izbjegavaju da dodaju mirzi. NMG da vjerujem koja su to go*na 
Koji vrag njega vadis debilu, Deron baca loptu u bunar i Mirzu nagradi sa klupom, pa nijednu akciju mu nisu pokusali organizovat u drugom dijelu
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
lucif3R666
- Kontakt:
shengelia izgubio volju za navijanjem

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Paul Pierce pokazuje svoju klasu, kako hladno za vodstvo. Nevjerovatna utakmica gdje obje momčadi igraju očajnu odbranu.
Istina!
Dobule double
Dobule double
Igracina.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ma Mirza je odličan, ali mora još poraditi na ulazu, jer ne može ga uvijek služiti vanjski šut 
Mirza se vala krije u drugom poluvremenu, mogao je 5.6 puta sebi izgradit bolju poziciju, al izgleda nece da preuzima na sebe i da nema samopouzdanja
ja i kosarka smo nebo i zemlja ali stvarno nije tesko primjetiti da radije pucaju preko ruke nego dodaju mirzi...... nije mi jasno to nikako i jos jedna stvar negdje pred kraj tamo prvog poluvremena igrac krenuo dodati loptu mirzi i kad vidje da je on ukopa se i doda je na drugu stranu.........jos jedna noc da sam budan **** kosarku i mirzu vise

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Toko je Toko,moJne tako balucif3R666 je napisao/la:shengelia izgubio volju za navijanjem![]()
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.