Ma ja boli tebe qrac dupla dnevnica je legla, ipak je gostovanje jos nebitno.Mancini je napisao/la:Nemam komentara i ne želim gubiti s tobom vrijeme.Wandelanoite je napisao/la:Mancini evo ovih tvojih u Srebreniku na spavanju da nisi i ti da te ugostim ipak si ozaloscen?
Olimpik Sarajevo
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: Olimpik Sarajevo
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Reci mi iskreno zašto si toliko bezobrazan?Wandelanoite je napisao/la:Ma ja boli tebe qrac dupla dnevnica je legla, ipak je gostovanje jos nebitno.Mancini je napisao/la:Nemam komentara i ne želim gubiti s tobom vrijeme.Wandelanoite je napisao/la:Mancini evo ovih tvojih u Srebreniku na spavanju da nisi i ti da te ugostim ipak si ozaloscen?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma normala su i mancini i mokroguz. Sjecam se da obadvojica odavno pisu i nikad nisu srali na Velez. Jbga sada je bila mrtva trka i normalno da ce braniti svoj klub za koji navijaju. Eto mi ne bi da smo na njihovom mjestu ili nismo. Cak ih postujem jer su izabrali svoj fudbalski identitet. Sta oni imaju sa upravom? Nista brato,ljudi su samo zeljeli veci rang isto kao mi. Okomili ste se na njih umjesto da prskate ona dva orangutana sa teme simin hana koji su se prodali za dnevnicu i koji su obicni ispisani idolopoklonici. To smece treba maltretirat jer bi i rodjenu majku sutra prodali. Pustite ih bola. Neka im je sa srecom u nastavku nemaju oni nista sa onim sto se desavalo isto kao sto mi nismo imali kad su grobari vladali majke im se naprcim
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
drakensang
- Kontakt:
Stari postujem te, al pricat o manciniju kao nekom navijacu necega, ista gov.na kao i staragarda i sloboda72, ista bas. Hajd s mokroguzom se moglo i prodiskutovat.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma normala su i mancini i mokroguz. Sjecam se da obadvojica odavno pisu i nikad nisu srali na Velez. Jbga sada je bila mrtva trka i normalno da ce braniti svoj klub za koji navijaju. Eto mi ne bi da smo na njihovom mjestu ili nismo. Cak ih postujem jer su izabrali svoj fudbalski identitet. Sta oni imaju sa upravom? Nista brato,ljudi su samo zeljeli veci rang isto kao mi. Okomili ste se na njih umjesto da prskate ona dva orangutana sa teme simin hana koji su se prodali za dnevnicu i koji su obicni ispisani idolopoklonici. To smece treba maltretirat jer bi i rodjenu majku sutra prodali. Pustite ih bola. Neka im je sa srecom u nastavku nemaju oni nista sa onim sto se desavalo isto kao sto mi nismo imali kad su grobari vladali majke im se naprcim
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma brato ne govorim o diskusijama nego o njegovom opredjeljenju. Ako cemo o iritaciji mi smo u vrhu iskreno ali mi to namjerno radimo jer volimo loziti cobane. Pored Zelje i Sarajeva oni su izabrali Olimpik i malo je takvih zato to postujem. A ima i nasih brato mene sramotadrakensang je napisao/la:Stari postujem te, al pricat o manciniju kao nekom navijacu necega, ista gov.na kao i staragarda i sloboda72, ista bas. Hajd s mokroguzom se moglo i prodiskutovat.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma normala su i mancini i mokroguz. Sjecam se da obadvojica odavno pisu i nikad nisu srali na Velez. Jbga sada je bila mrtva trka i normalno da ce braniti svoj klub za koji navijaju. Eto mi ne bi da smo na njihovom mjestu ili nismo. Cak ih postujem jer su izabrali svoj fudbalski identitet. Sta oni imaju sa upravom? Nista brato,ljudi su samo zeljeli veci rang isto kao mi. Okomili ste se na njih umjesto da prskate ona dva orangutana sa teme simin hana koji su se prodali za dnevnicu i koji su obicni ispisani idolopoklonici. To smece treba maltretirat jer bi i rodjenu majku sutra prodali. Pustite ih bola. Neka im je sa srecom u nastavku nemaju oni nista sa onim sto se desavalo isto kao sto mi nismo imali kad su grobari vladali majke im se naprcim
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Sanel Silić poslije godinu i po i one lakrdije u Bugojnu sudi Olimpiku.
Šta očekivati danas od njega!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Šta ti znači i da Mažić sudiMancini je napisao/la:Sanel Silić poslije godinu i po i one lakrdije u Bugojnu sudi Olimpiku.Šta očekivati danas od njega!
FK Olimpik: Hadžić, Stojanović, Džafić, Jusufi, Beširević, Sadiković, Hiroš, Kurtović, Zeba, Kišić, Pandža.
Kisic starter. Jak napad, malo upitna odbrana.
Da hoce jos juniora dobiti sansu, mada im treba puna snaga za play-off.
Kisic starter. Jak napad, malo upitna odbrana.
Da hoce jos juniora dobiti sansu, mada im treba puna snaga za play-off.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Nemaš pojma zašto sam to napisao. On je "tek tako" poslan da sudi u Orašju!?plavobijeliii je napisao/la:Šta ti znači i da Mažić sudiMancini je napisao/la:Sanel Silić poslije godinu i po i one lakrdije u Bugojnu sudi Olimpiku.Šta očekivati danas od njega!
![]()
![]()
![]()
A čuo sam da su poništena dva gola danas Olimpiku.
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Dobro sve to, al opet te pitam sta ti znaci?Mancini je napisao/la:Nemaš pojma zašto sam to napisao. On je "tek tako" poslan da sudi u Orašju!?plavobijeliii je napisao/la:Šta ti znači i da Mažić sudiMancini je napisao/la:Sanel Silić poslije godinu i po i one lakrdije u Bugojnu sudi Olimpiku.Šta očekivati danas od njega!
![]()
![]()
![]()
Pregled golova u Četvrtak
To što sam ti napisao.plavobijeliii je napisao/la: Dobro sve to, al opet te pitam sta ti znaci?
Jesi li naučio napisati? Nikako da mi odgovoriš. Već koji put te pitam?lile je napisao/la:Pregled golova u Četvrtak
Mancini je napisao/la:To što sam ti napisao.plavobijeliii je napisao/la: Dobro sve to, al opet te pitam sta ti znaci?
Eto sad svi ispadose neposteni,samo Olimpićak posteno odigrao cijelu sezonu...hhahahahaha... Zalite se Uefi,nek izbace Velez a vas odmah u pretkolo Liga Europe...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
plavobijeliii
- Kontakt:
Ja s tobom kao sa insanom a ti hajvan. Haj mrsMancini je napisao/la:To što sam ti napisao.plavobijeliii je napisao/la: Dobro sve to, al opet te pitam sta ti znaci?
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
Ti kao vjerni navijac Olimpika si cuo da su ponistena dva gola? Trebao si otici na utakmicu pa se sam uvjeritiMancini je napisao/la:Nemaš pojma zašto sam to napisao. On je "tek tako" poslan da sudi u Orašju!?plavobijeliii je napisao/la:Šta ti znači i da Mažić sudiMancini je napisao/la:Sanel Silić poslije godinu i po i one lakrdije u Bugojnu sudi Olimpiku.Šta očekivati danas od njega!
![]()
![]()
![]()
Forzza Velez
Pocinje utakmica 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
nk Đerzelez ti neces vise biti sam..na smetljištu fudbalske istorije pridruzuje ti se i njegovo velicanstvo olimpicka sa otoke
- 7aprildomemoj
Lancini je tipični lik osobe koji do podne mrzi sam sebe a od podne mrzi čitav svijet. Zato nije čudo što ujeda sve oko sebe i laje na sve 
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
0-3, Bogucanin x2, Haznadar 
Jel' se sad igra protiv prvaka RS-a ili kako ovo ide?
Jel' se sad igra protiv prvaka RS-a ili kako ovo ide?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.