I ja sam bas sad gledao.Warrick je napisao/la:Uh sto nam se i ovo kolo slazu rezultati jbt,samo da ovako zavrsi
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- muha milanez
- Kontakt:
Aaaa ovo smo trebali zabit i rijesit ovo,iskoristit ostale rezultate,iz kola u kolo nam se poklapaju rezultati 
Zabi ga Cavanii, al nema veze..
Zabi ga Cavanii, al nema veze..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Igru briši, bodove piši. 
uhh ja i ne znam kako mi ovo dobismo, imali smo igraca vise, a sansu nismo napravili...sve u svemu najbitnija su 3 boda..jos samo 6 bodova od 3 smo mjesta...opet su nam se poklopili rezultati, jos jedno kolo za nas
..napoli je dobiio ali mi je drago za njih nek prate juve ne bi li oni dosli do prvog mjesta
sto se tice nase igre, bili smo jako losi i bezidejni, stvarno lose odigrana utakmica, al sve je to zanemarivo kad smo dobili i to da nismo gol primili
FORZA MILAN!
sto se tice nase igre, bili smo jako losi i bezidejni, stvarno lose odigrana utakmica, al sve je to zanemarivo kad smo dobili i to da nismo gol primili
FORZA MILAN!
uh super je. 3 bobe na teskom gostovanju. nikako nije lose. evo nas 6 boba od LP ma milina kako je izgledalo :Dbravo momci za pobjedu. al igru popraviti pod hitno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
grozan teren,
El Sha-Pazzo-Niang treba ovaj napad koristiti i u sljedecim utakmicama,odlicni su
Boateng i dalje pluta po terenu,mada se trudi uglavnom 3 boda su nasa,dobro je
El Sha-Pazzo-Niang treba ovaj napad koristiti i u sljedecim utakmicama,odlicni su
Boateng i dalje pluta po terenu,mada se trudi uglavnom 3 boda su nasa,dobro je
sljedece kolo bi moglo biti malo guravo dolaze nam udine tradicionalno tezak protivnik za nas...ali ko zna mozda do tada budu neka pojacanja kod nas 
- _forzamilan_
- Kontakt:
Teška utakmica ali 3 važna boda na zeznutom gostovanju nisu mala stvar. 2. pol slabije od prvog čak i kad je Milan imao igrača više nije to iskoristio. Niang je po desnoj strani slabije odigrao do kraja izgubio par lopti ali generalno danas bio vrlo dobar. Ćelo na golu bez posla kako se samo izgalamio na onog igrača Atalante na kraju
Konstant danas nekako suzdržan bez prodora bazirao se samo na odbranu i bio dobar. Mexes i Zapata ok danas bili mada na momente konfuzni i ne ulijevaju previše samopouzdanja u tim. Abate dobar danas slab sa centaršutevima standardno ali puno trke i volje nevjerovatno spreman u zadnjim minutama ima snage za šprint ko od šale. Monto vrlo dobar, puno pretrčao dobar u defanzivi, Flamini kapa do poda odličan danas ono fali oni startovi sa 2 noge gine na terenu i diže cijeli tim pa se igra agresivnije, respekt! Boa puno trčao imao finih lopti ali može to i bolje. Pazzo dobar isprovocirao je dosta igrača Atalante iznudio crveni generalno bio opasan u 16-ercu dobra predstava!
Fali tačno ovoj ekipi taj ofanzivni vezni to se iz aviona vidi da to malo poveže išlo bi to sa mnogo manje patnje pogotovo što Niang i Šaraf prave puno pometnje i dosta prostora stvaraju. Ostali rezultati idu u korist odlično! Još da ćelo dovede kakvo top pojačanje bilo bi to super.
p.s. kako samo potrčaše svi u momentu kada je onaj seljak satra Nianga sve od golmana do Pazzinija zajedništvo na nivou, prvo Konstant sa 2 noge start pa onda i Boateng! To hoću da vidim! Respekt!
Konstant danas nekako suzdržan bez prodora bazirao se samo na odbranu i bio dobar. Mexes i Zapata ok danas bili mada na momente konfuzni i ne ulijevaju previše samopouzdanja u tim. Abate dobar danas slab sa centaršutevima standardno ali puno trke i volje nevjerovatno spreman u zadnjim minutama ima snage za šprint ko od šale. Monto vrlo dobar, puno pretrčao dobar u defanzivi, Flamini kapa do poda odličan danas ono fali oni startovi sa 2 noge gine na terenu i diže cijeli tim pa se igra agresivnije, respekt! Boa puno trčao imao finih lopti ali može to i bolje. Pazzo dobar isprovocirao je dosta igrača Atalante iznudio crveni generalno bio opasan u 16-ercu dobra predstava!
Fali tačno ovoj ekipi taj ofanzivni vezni to se iz aviona vidi da to malo poveže išlo bi to sa mnogo manje patnje pogotovo što Niang i Šaraf prave puno pometnje i dosta prostora stvaraju. Ostali rezultati idu u korist odlično! Još da ćelo dovede kakvo top pojačanje bilo bi to super.
p.s. kako samo potrčaše svi u momentu kada je onaj seljak satra Nianga sve od golmana do Pazzinija zajedništvo na nivou, prvo Konstant sa 2 noge start pa onda i Boateng! To hoću da vidim! Respekt!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Nisam gledao utakmicu,vidim da nismo bas brilijirali,ali vazna su ta tri boda,pa kako god. Nego,sta je sa tim crvenim kartonom,je li bar bio opravdan da nas opet neki ne pocnu napadat kako nam sudije pomazu?
A Saravi igracina,ja stvarno ne znam sta bi mi bez njega,pa koliko je samo puta svojim golovima nam donosio bodove? Da njega nema,bog te pitao na kojoj bi mi poziciji pocivali.
On i Niang ponos i buducnost ovog kluba,momci stvarno odusevljavaju iz utakmice u utakmicu
A Saravi igracina,ja stvarno ne znam sta bi mi bez njega,pa koliko je samo puta svojim golovima nam donosio bodove? Da njega nema,bog te pitao na kojoj bi mi poziciji pocivali.
On i Niang ponos i buducnost ovog kluba,momci stvarno odusevljavaju iz utakmice u utakmicu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Brivio dobio ispravno 2. žuti nakon duela sa 
Generalno dosta gruba utakmica u 2. pol. nervozni su bili domaćini čak jedan start sa 2 noge nad Niangom sudija ne samo da nije dodijelio neki karton već nije svirao faul i pustio igru da se nastavi
Pazzini ih je sjebo psihički na svaki kontakt bio on il ne pada ko pokošen ak47-icom

Generalno dosta gruba utakmica u 2. pol. nervozni su bili domaćini čak jedan start sa 2 noge nad Niangom sudija ne samo da nije dodijelio neki karton već nije svirao faul i pustio igru da se nastavi
Pazzini ih je sjebo psihički na svaki kontakt bio on il ne pada ko pokošen ak47-icom
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Pomoćni trener Real Madrida, Aitor Karanka otkrio je kako pregovori sa AC Milanom oko Kake još uvijek traju.
Potpredsjednik milanske ekipe, Adriano Galliani je prošle sedmice kazao kako su pregovori za dovođenje Brazilca propali iz finansijskih razloga.
Ipak, izgleda kako je to daleko od istine.
"Još uvijek pregovaramo oko Kakine situacije i vidjet ćemo kako će završiti", rekao je Karanka.
Kaka je u Real Madrid stigao iz Milana 2009. godine
Potpredsjednik milanske ekipe, Adriano Galliani je prošle sedmice kazao kako su pregovori za dovođenje Brazilca propali iz finansijskih razloga.
Ipak, izgleda kako je to daleko od istine.
"Još uvijek pregovaramo oko Kakine situacije i vidjet ćemo kako će završiti", rekao je Karanka.
Kaka je u Real Madrid stigao iz Milana 2009. godine
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ozbiljno se pise po italiji da je Balotelli na vratima milana i da je city pristao na ponudu od 20 mil eura...evo i Tasotti je odmah dao izjavu da Mario ne bih imao nikakvih problema da se uklopi u ekipu 
Zna celo svoj zanat,dobro su oni stesali cijenu,sa 35 na 'samo' 20 miliona
Sto se mene tice,ovakva prilika se ne bi smjela propustiti,pa samo zamislite trio Saravi-Balo-Niang

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- 10DelPiero
- Kontakt:
Pa ako bude igrao kao u Cityu to ce biti ogromna fula a tesko ocekivati da se promijeni pogotovo kod "autoritativnog" Allegrija medutim ako pokaze sav raskos svog znanja crno se pise odbranama talijanskih klubova.rope11 je napisao/la:Zna celo svoj zanat,dobro su oni stesali cijenu,sa 35 na 'samo' 20 milionaSto se mene tice,ovakva prilika se ne bi smjela propustiti,pa samo zamislite trio Saravi-Balo-Niang
![]()
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ma on u cityu i ne igra nikako, niti se trudi, sam je izjavio da zeli da ide nazad u italiju i kao da zeli natjerati celnike kluba da ga prodaju....mario je na prvenstvu ljetos pokazao svima o kakvom se igracu radi...tako da bi itekeko bio sretan da dodje kod nas...pred njim je blistava karijera u sto ne sumnjam
al strasno kako bi mlad i perspektivan napad imali u triu sharaway-balo-niang
al strasno kako bi mlad i perspektivan napad imali u triu sharaway-balo-niang
- _forzamilan_
- Kontakt:
Realno nit je City klub da valja nit je Mancini trener da ima autoritet. U Citiju se ne zna ni ko plaća ni ko pije. Sjetimo se Teveza sve je bilo sređeno za Milan kad je šeik stopirao deal, bio je u Argentini na koncertu jarana izašao na binu i rekao da je City sranje i opet se vrati u klub nikome ništa. Sve je jasno. O Manciniju kao treneru sve se zna prosječan uvijek bio i biti će a Max je za njega Capello. Balo nije htio u Interu igrati vjerovatno ni u Engleskoj, City uletio s kešom njega boli qara za fudbalom gore. Teško je reći šta bi se moglo desiti ako pređe u Milan. To su isto govorili za Ibru i Cassana kako će se snaći tolika imena u svlačionici kako će to ispasti itd. pa su bili nosioci igre i bez problema nekih, tu i tamo Ibra crveni fasovao ništa strašno. Balo zna ako bi transferom u Milan nešto sjebao da bi grijao klupu i sebi zatvorio vrata reprezentacije gdje je on sasvim normalan jer zna ako zajebe može se halaliti sa Italijom. Nije Milan Inter sa dužnim poštovanjem. Da kojim slučajem Šaraf obuče dres Intera ili baci dres Milana zna se da bi mu automatski karijera ovdje bila gotova iako Milan nije ono što je bio prije 3 ili 4 godine sa onim senatorima.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Bio bi "ludo" u Milanu eventualnim dolaskom Balotelia. Em' sto je mlad, lud sa jedne strane, medjutim, sa druge strane veoma talentovan, energican igrac kojeg bi Alegri znao smiriti, pa bi vjerovatno svjedocili ubjedljivo najboljem napadackom tandemu u Italiji. S obzirom na nenormalne cijene koje vladaju na Engleskom, Spanskom trzisti, njegova cijena za Italijanske uslove nije pretjerana, uzevski u obzir potencijal Balotelija...
Koliko se sjecam Baloteli simpatise Milan sto bi trebalo biti vazan fakor u njegovom dolasku. Adaptacije ne bih bila potrebna, tako da bih se lahko uklopio i postao vazan dio. Uglavnom, nesto se muti...
Koliko se sjecam Baloteli simpatise Milan sto bi trebalo biti vazan fakor u njegovom dolasku. Adaptacije ne bih bila potrebna, tako da bih se lahko uklopio i postao vazan dio. Uglavnom, nesto se muti...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ne znam da je prosla utakmica a da se Pazzo i Mexes ne zakace sa nekim i dobiju po zuti karton
Iako bi volio da dodje Ballotellli ne mogu se otet dojmu da se on dzaba dovodi, jer je napad super u odnosu na odbranu i sredinu. Pa majka mu stara Faraone i Pazzo dali 24 gola i oni hoce jos jednog napadaca.
Iako bi volio da dodje Ballotellli ne mogu se otet dojmu da se on dzaba dovodi, jer je napad super u odnosu na odbranu i sredinu. Pa majka mu stara Faraone i Pazzo dali 24 gola i oni hoce jos jednog napadaca.
- francobaresi
- Kontakt:
U slučaju da Balotelli dođe , sa sigurnošću se može reći da će Milan imati najpotentniji napad na svijetu .
A prosjek godina tih igrača je samo 20 !
Naravno uvijek ima i druga strana "medalje " , niko ne može garantovati da će se Mario uozbiljiti i to je jedni problem.
Lično nemam ništa protiv dolaska Maria u Milan , ali više bi' volio jednog playmakera jer napad je već sada jako respektabilan .
A prosjek godina tih igrača je samo 20 !
Naravno uvijek ima i druga strana "medalje " , niko ne može garantovati da će se Mario uozbiljiti i to je jedni problem.
Lično nemam ništa protiv dolaska Maria u Milan , ali više bi' volio jednog playmakera jer napad je već sada jako respektabilan .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.