Ovaj lik treba pod hitno u penziju ili bar produzit rehabilitaciju.
False prophet
Moderator/ica: insider
Upropasti mi perfektan broj postova s brisanjemMonolog je napisao/la:.
SlevinKelevra je napisao/la: Dvije pukotine.
U skladu sa članom 14 pravilnika ovog foruma, koji glasi ovako:theboss_RD07 je napisao/la: Ovaj lik treba pod hitno u penziju ili bar produzit rehabilitaciju.
False prophet
miki_92 je napisao/la:![]()
"who kathy griffin?"
" the bitch from family guy?"
Šta ja mogu kad se u zadnje vrijeme postavljaju svi koje ja pratimSarmelino je napisao/la:Jel ima ovdje ko da se spomene, a da ga ti ne slusas
Ja mislim da ovo gledam svakih 10-ak dana, i uvijek me oraspoložimiki_92 je napisao/la:ja sam ovo sa Dannyem pogledao jedno 50x i opet se smijem kao da prvi put gledam, kakav Bogotac![]()
ovo je GOAT klipDonnie Darko je napisao/la:Ja mislim da ovo gledam svakih 10-ak dana, i uvijek me oraspoložimiki_92 je napisao/la:ja sam ovo sa Dannyem pogledao jedno 50x i opet se smijem kao da prvi put gledam, kakav Bogotac![]()
![]()
"They Got Nuclears, Cuz!!!"
miki_92 je napisao/la: ovo je GOAT klip![]()
"They Got Nuclears, Cuz!!!"
Majke mi kad sam vidio obavijest znao sam da si me ti citiraoDonnie Darko je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la: Dvije pukotine.U skladu sa članom 14 pravilnika ovog foruma, koji glasi ovako:theboss_RD07 je napisao/la: Ovaj lik treba pod hitno u penziju ili bar produzit rehabilitaciju.
False prophet
Smatrajte se upozorenim i svaki ovakav sljedeći post rezultirat će trajnim banom
Jel mogao sačekati barem do sutra? Mislim da je danas bilo i više nego dovoljno postova na ovu temu.sekerbay je napisao/la:je l´ problem jedan intervju![]()
Eva Bartlett, najdominantnija dominatorka.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, muhamedhulk i 3 gosta.