Ti si sigurno u top 3 najvećih debila na ovom forumu. Stalno se žališ kao neko dijete, neke vrtićke fore valjaš, pa onda neki pokušaji provokacije tipa Bojac, Svinjski...Jesi li ono baš neskolovan pa ti ovo dodje kao neka inspiracija ili si neki balavac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Evropa poklonjena a mi u toj sezoni vise puta osteceni nego sto smo pogurani, a koliko znam pravila, svaka utakmica nosi 3 boda, ili se nesto promijenilo? Opstanak isto tako, 16 bodova vise smo od prvog ispod crte, mogu li te utakmice gdje smo mi pogurani sa 16 bodova? Neki argumenti ili nesto, bez gluposti.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:15A Evropa pokoljena?TMmanija2012 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:39Pitari zaboravili da su titulu uzeli kada je Vicko prekinuo prvenstvo. Koja su to gamad brzo zaboravljaju Vicino dobro![]()
A opstanak u ligi?
Niko nije hajrovao u doba Vice mimo Borca kao vi.Ugaseni bi bili da nije Vice.Ili bi se borili sa Vrbanjusom.Nasa titula cista ko suza i priznata od svakoga,samo od vas ne jer ste mitomani.Klub i historija vam se svodi na mitovanju i spinovanju
Priznata od koga? Pa ne moze titula koja je osvojena zahvaljujuci polusezoni biti jednaka ni jednoj drugi titulu koja je osvojena normalno. Tesko je tebi to shvatiti jer si glup. Posto je to regularna sezona i sve je priznato kako treba, ko je osvojio kup? Ili je.bo kup, moj glupane.
-
- Kontakt:
Hebem ti mamu ustasku,dodjes redovno da provociras kod nas i niko te nije banovao? Totalno sam neskolovan i ovo mi je inspiracija i sta sad? Pa smrade iz zabiti za tebe sam Aristotel licno,iskenjam ti se na Listicu. Vjeruj mi kad mi takvi ovo pisu to mi je kompliment,to mi i jest cilj gluperdno nedohebana.Vjeverica777 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:19Ti si sigurno u top 3 najvećih debila na ovom forumu. Stalno se žališ kao neko dijete, neke vrtićke fore valjaš, pa onda neki pokušaji provokacije tipa Bojac, Svinjski...Jesi li ono baš neskolovan pa ti ovo dodje kao neka inspiracija ili si neki balavac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 11 nov 2024, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pitari su najveca gamad ove lige , uvijek nesto kmece.Ne mogu da podnesu grupnu fazu Borca ,jer se to njima obecavalo prije 10 godina.Godinama lazu sebe da su najveci klub u drzavi , jedino ako je mjerilo najveceg kluba u drzavi najveci budzet .
Kratko jasno navijaci koji ne mogu podnijeti niciji uspjeh.
Kratko jasno navijaci koji ne mogu podnijeti niciji uspjeh.
Vidjećemo šta će biti, ja znam da se "radi" na tome da se to kolo pomjeri za proljeće, čak sam to i spominjao prošle sedmice,Zutti je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:19Što je najtužnije mislim da niko nije šokiran. Samo koliko znam pomjeren je kup na proljeće da se u taj termin ubaci jedno kolo i da se prvenstvo završi kako je i planirano, dakle 18. kolo 15./16.12. Sve je premještano da se prvenstvo odigra kako je i planirano, a onda odjednom dolazi vijest da je kup džaba odgođen i da se džaba jedno kolo igra radnim danima jer je "šampione" strah gostovati na Koševu.
Pratim ja sve šta se "dešava" na onom .pdf kalendaru takmičenja, već par godina snimam sve promjene da ih uporedim sa onim prethodnim, tu je redovno najveći cirkus jer se kalendar i propozicije redovno razlikuju.
U svakom slučaju, Borcu nimalo ne odgovara taj raspored, imali bi tri paklene utakmice u 6-7 dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Nije on top 3 on čvrsto drži prvo mjesto i ne pušta...dečko je ograničen kao balkon a intelektom kaska fino...Vjeverica777 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:19Ti si sigurno u top 3 najvećih debila na ovom forumu. Stalno se žališ kao neko dijete, neke vrtićke fore valjaš, pa onda neki pokušaji provokacije tipa Bojac, Svinjski...Jesi li ono baš neskolovan pa ti ovo dodje kao neka inspiracija ili si neki balavac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Nije poenta zbog koga je prekinuto prvenstvo, poenta je u tome da je to najveca krađa u historiji Premijer lige BiH. Dakle prekinuto je prvenstvo u trenutku kad je Borac bio na 4 mjestu, 4 mjesto ne vodi u evropu. Ali s obzirom da 4 mjesto ne vodi u evropu, odluceno je na sjednici da se prekida prvnestvo i kup, ali na nacin da se proglasi prvak u prvenstvu, a kup se ponisti iako se doslo do polufinala (Siroki, Zeljo, Gosk i Zrinski) i ne proglasi prvak ili odigraju jos 2 utakmice ( 3 od 4 kluba bila su za odigravanje kupa do kraja, odnosno jos 2 utakmice) , samo da bi Borac kao 4 otisao u evropu. E tad nakon te najvece kradje, u trenutku kad je proglasen prvak na sjednici najvece postenjacine i borci za pravdu ( citaj: LICEMJERI) izlaze na ulicu i proslavljaju titulu, noseci tabut, ne zale se na savez, ne zale se na Vicu, vec je sve posteno, jer kako da ne bude posteno kad je Sarajevo prvak ( kazu posteno odigrali i kuci i na strani svak sa svakim, ali izgleda da zaboravljaju, da je posteno i prema pravilima da igra tri puta svak sa svakim, pa da se onda proglasi prvak.)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Naravno u trenutku te najvece krađe, FK Sarajevo, njihovi predstavnici i navijaci sute kao najvece kur ave i ljige, jer njima je dodjeljena titula, a ne shvataju da ce tom odlukom za buducnost oni biti jedni od najvecih gubitnika (jer realno gledano , htio to neko priznati ili ne u narednom periodu Sarajevo je imalo najbolje finansije i po vrijednosti najbolju ekipu i najvise im je odgovaralo da samo kvalitet na terenu odlucuje prvaka) i od tog trenutka Liga se opet vraca 15 godina unazad gdje sudije mogu raditi sta hoce, a da ne budu kaznjeni. I naravno onda se javljaju poznati borci za pravdu (ljige i licemjeri) ...
XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:33Naravno u trenutku te najvece krađe, FK Sarajevo, njihovi predstavnici i navijaci sute kao najvece kur ave i ljige, jer njima je dodjeljena titula, a ne shvataju da ce tom odlukom za buducnost oni biti jedni od najvecih gubitnika (jer realno gledano , htio to neko priznati ili ne u narednom periodu Sarajevo je imalo najbolje finansije i po vrijednosti najbolju ekipu i najvise im je odgovaralo da samo kvalitet na terenu odlucuje prvaka) i od tog trenutka Liga se opet vraca 15 godina unazad gdje sudije mogu raditi sta hoce, a da ne budu kaznjeni. I naravno onda se javljaju poznati borci za pravdu (ljige i licemjeri) ...
To je najskuplja titula u istoriji našeg fudbala, skuplja i od one Ibrakovićeve i Selimovićeve.
Dobili su titulu, klanjali dženazu, veličali Vicu, da bi u tri naredne sezone skršili desetine miliona za tri četvrta mjesta na tabeli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Vidim, a evo sad ga malo pustim da to dokaže još više.Platonova je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:31Nije on top 3 on čvrsto drži prvo mjesto i ne pušta...dečko je ograničen kao balkon a intelektom kaska fino...Vjeverica777 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:19Ti si sigurno u top 3 najvećih debila na ovom forumu. Stalno se žališ kao neko dijete, neke vrtićke fore valjaš, pa onda neki pokušaji provokacije tipa Bojac, Svinjski...Jesi li ono baš neskolovan pa ti ovo dodje kao neka inspiracija ili si neki balavac.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Ok, eto mi smo ljige i licemjeri, kako ti kazes. Zasto ste onda vi prihvatili tu Evropu? Zasto niste rekli prvenstvo je neregularno, necemo da igramo Evropu? Zasto, nego ste se usutili dobro je, idemo u Evropu. Da ste vi dobili Veleza na Grbavici, mogli ste vi biti prvi, garant bi rekli, ma necemo mi titulu, hvala vam, hajmo lopte igrat. Neka ba, pusti tu pricu Boga ti. Uhvati se neceg drugog, ovo arhiviraj.XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:33Nije poenta zbog koga je prekinuto prvenstvo, poenta je u tome da je to najveca krađa u historiji Premijer lige BiH. Dakle prekinuto je prvenstvo u trenutku kad je Borac bio na 4 mjestu, 4 mjesto ne vodi u evropu. Ali s obzirom da 4 mjesto ne vodi u evropu, odluceno je na sjednici da se prekida prvnestvo i kup, ali na nacin da se proglasi prvak u prvenstvu, a kup se ponisti iako se doslo do polufinala (Siroki, Zeljo, Gosk i Zrinski) i ne proglasi prvak ili odigraju jos 2 utakmice ( 3 od 4 kluba bila su za odigravanje kupa do kraja, odnosno jos 2 utakmice) , samo da bi Borac kao 4 otisao u evropu. E tad nakon te najvece kradje, u trenutku kad je proglasen prvak na sjednici najvece postenjacine i borci za pravdu ( citaj: LICEMJERI) izlaze na ulicu i proslavljaju titulu, noseci tabut, ne zale se na savez, ne zale se na Vicu, vec je sve posteno, jer kako da ne bude posteno kad je Sarajevo prvak ( kazu posteno odigrali i kuci i na strani svak sa svakim, ali izgleda da zaboravljaju, da je posteno i prema pravilima da igra tri puta svak sa svakim, pa da se onda proglasi prvak.)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Naravno u trenutku te najvece krađe, FK Sarajevo, njihovi predstavnici i navijaci sute kao najvece kur ave i ljige, jer njima je dodjeljena titula, a ne shvataju da ce tom odlukom za buducnost oni biti jedni od najvecih gubitnika (jer realno gledano , htio to neko priznati ili ne u narednom periodu Sarajevo je imalo najbolje finansije i po vrijednosti najbolju ekipu i najvise im je odgovaralo da samo kvalitet na terenu odlucuje prvaka) i od tog trenutka Liga se opet vraca 15 godina unazad gdje sudije mogu raditi sta hoce, a da ne budu kaznjeni. I naravno onda se javljaju poznati borci za pravdu (ljige i licemjeri) ...
since 1973
Virtu4l je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:46XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:33Naravno u trenutku te najvece krađe, FK Sarajevo, njihovi predstavnici i navijaci sute kao najvece kur ave i ljige, jer njima je dodjeljena titula, a ne shvataju da ce tom odlukom za buducnost oni biti jedni od najvecih gubitnika (jer realno gledano , htio to neko priznati ili ne u narednom periodu Sarajevo je imalo najbolje finansije i po vrijednosti najbolju ekipu i najvise im je odgovaralo da samo kvalitet na terenu odlucuje prvaka) i od tog trenutka Liga se opet vraca 15 godina unazad gdje sudije mogu raditi sta hoce, a da ne budu kaznjeni. I naravno onda se javljaju poznati borci za pravdu (ljige i licemjeri) ...
To je najskuplja titula u istoriji našeg fudbala, skuplja i od one Ibrakovićeve i Selimovićeve.
Dobili su titulu, klanjali dženazu, veličali Vicu, da bi u tri naredne sezone skršili desetine miliona za tri četvrta mjesta na tabeli.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovi su ponovo skandirali presuđenom ratnom zločincu Ratku Mladiću.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Bogami je na nasoj temi rekao da ima 40 ili da prati klub 40 godina, ne sjecam seVjeverica777 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:48Vidim, a evo sad ga malo pustim da to dokaže još više.Platonova je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:31Nije on top 3 on čvrsto drži prvo mjesto i ne pušta...dečko je ograničen kao balkon a intelektom kaska fino...Vjeverica777 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:19
Ti si sigurno u top 3 najvećih debila na ovom forumu. Stalno se žališ kao neko dijete, neke vrtićke fore valjaš, pa onda neki pokušaji provokacije tipa Bojac, Svinjski...Jesi li ono baš neskolovan pa ti ovo dodje kao neka inspiracija ili si neki balavac.
Koliko je zapisano da je bilo ljudi u Mostaru i Banjaluci?
Mostar 500
Banja Luka 900
Banja Luka 900
Rekoh ja da je napravljen pakt, kako se samo slažu i podupiru štrumpfovi i lešinari to je za ne povjerovati. Dohakat će se i vama samo polako lopovi, ne možete bez pomoći ništa uraditi.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pa sta za ocekivat...ista su to g.ovna i u Banja Luci i Mostaru... A vi se ovdje krvite ko ce biti jadniji Željo ili Sarajevo na kraju sezone... A jos malo udarit ce vam opet ba drzavu... A vi im aplaudirajte i drzite fige dok vam s.eru po državi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Mi nismo borci za pravdu, vi ste ti koji se busate u prsa.onako je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:48Ok, eto mi smo ljige i licemjeri, kako ti kazes. Zasto ste onda vi prihvatili tu Evropu? Zasto niste rekli prvenstvo je neregularno, necemo da igramo Evropu? Zasto, nego ste se usutili dobro je, idemo u Evropu. Da ste vi dobili Veleza na Grbavici, mogli ste vi biti prvi, garant bi rekli, ma necemo mi titulu, hvala vam, hajmo lopte igrat. Neka ba, pusti tu pricu Boga ti. Uhvati se neceg drugog, ovo arhiviraj.XYZA je napisao/la: ↑11 nov 2024, 20:33Nije poenta zbog koga je prekinuto prvenstvo, poenta je u tome da je to najveca krađa u historiji Premijer lige BiH. Dakle prekinuto je prvenstvo u trenutku kad je Borac bio na 4 mjestu, 4 mjesto ne vodi u evropu. Ali s obzirom da 4 mjesto ne vodi u evropu, odluceno je na sjednici da se prekida prvnestvo i kup, ali na nacin da se proglasi prvak u prvenstvu, a kup se ponisti iako se doslo do polufinala (Siroki, Zeljo, Gosk i Zrinski) i ne proglasi prvak ili odigraju jos 2 utakmice ( 3 od 4 kluba bila su za odigravanje kupa do kraja, odnosno jos 2 utakmice) , samo da bi Borac kao 4 otisao u evropu. E tad nakon te najvece kradje, u trenutku kad je proglasen prvak na sjednici najvece postenjacine i borci za pravdu ( citaj: LICEMJERI) izlaze na ulicu i proslavljaju titulu, noseci tabut, ne zale se na savez, ne zale se na Vicu, vec je sve posteno, jer kako da ne bude posteno kad je Sarajevo prvak ( kazu posteno odigrali i kuci i na strani svak sa svakim, ali izgleda da zaboravljaju, da je posteno i prema pravilima da igra tri puta svak sa svakim, pa da se onda proglasi prvak.)mosarajvosa83 je napisao/la: ↑11 nov 2024, 19:47Dovoljan dokaz koliko su glupi je taj da oni misle da je Vico prekinuo prvenstvo zbog Sarajeva. Osim je to fino objasnio,prekinuto prvenstvo jer je to bila jedina sansa da mali Bojac uhvati evropu,tako da kone na krivoj ste adresi.
Vi ste ti koji ste slavili Vicinu titulu, a sad ste kao borci za pravdu i protiv Vice. E sad ako ti ne vidis tu nikakvo licemjerje, imas pravo na to