zrinja05 je napisao/la:gonzalo je napisao/la:Malo smo pokrenuli temu oko nasih igraca....citam i na Bljesku traze da se vrate nasi momci i konacno krenemo ka pravome putu i proizvodnji domacih igraca koje cemo gurati i prodavati i poboljsati sliku nasega Zrinje i nase omladinske skole...i ponesto zaraditi,prestati polovne igrace placati...
Samo neka se govori i pise ,doci ce valjda i do usiju uprave.
Samo taj rad, pozitivna i konstruktivna priča za bolje sutra kluba

Inače čestitke Ratku na tituli najboljeg golmana lige, sasvim očekivano! Kao što je Ratko najbolji golman lige, također smatram da je Daniel Graovac najbolji stoper, a baš čitajući danas na bljesku intervju sa Šulom, dobili smo tu potvrdu

... znači jasno mi je da su Pero Stojkić (kao jedan od bolji lijevih bočnih u ovoj ligi, kapetan ekipe, a da ne govorim, kako je to jedna od deficitarnijih pozicija u nogometu općenito) i Daniel Graovac (kao najbolji stoper lige

) najtraženiji igrači Zrinje, ali sam se iznenadio kad sam vidio da je Deni tražen! Ipak zadnjih pola godine, slobodno ću reći da nije ništa pokazao na terenu, doduše i ozlijeđen je bio, a uostalom 92. godište, još uvijek je mlad... očito još uvijek dobro kotira na tržištu
P.S. jesam se razveselio kad sam pročitao za pravilo da minimalno tri U-21 igrača moraju biti na klupi, totalno sam zaboravio na to

... u sezoni iza nas su to bili Nikica Filipović, Tirić i Graovac... sad pretpostavljam da će od nove sezone to biti Aćimović, rezervni golman Karačić (ili Bandić) i ja se nadam Galić

Još jedna stvar, ako slučajno prodamo Peru, imamo mi Stoju našeg, vjerujem da boljeg od njega ne možemo naći, niti imamo kad tražiti! Kad god Pero nije igrao ove sezone, kad je Stoja bio u prvoj postavi, bio je uvijek među boljim na terenu, a tko ne vjeruje, nek pogleda pregled utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu, kad je probijao lijevu stranu ko u starim danima