HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Mandrake
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2015, 00:49

Pappy je napisao/la:Meni je ona vaša generacija juniora iz prošle sezone jedna od najboljih juniorskih selekcija u posljednjih pet godina koje sam gledao na našim livadama. Bilo je tu odličnih igrača, Vranjić, Galić, Klarić, Vukša, onda defanzivac mislim da je Tipurić, pa Miličević. Meni se baš svidjela ta generacija.
Slažem se Pappy, meni i većini koja prati klub, baš ta generacija bila pravo obećavajuća, mislim još uvijek obećava, ali još nijedan nije u kadru od makar 18... vidjet ćemo što donosi nova sezona ;)
gonzalo je napisao/la:Mislim da u nedjelju Branitelj igra za ostanak...prilika vidjeti kako ce momci odigrati za njih veliku utakmicu...svi u Rodoc....
Svi u Rodoč :thumbup: :thumbup:
hskzmostar je napisao/la:Ovaj Filipovic i sluzbeno potpisao ugovor,odmah zamjena za Crnova!

Bome svaka čast upravi na ovom potezu, ovako brzo naći zamjenu za Crnog i to igrača koji je imao jaku sezou u Drini i igra na poziciji koja nam treba... Malo sam googlao Miloša, pa kaže Google da je bio veliki talenat OFK-a ali ga ozljede unazadiše... može se vidjeti i video na youtubeu kad igraju Galatasaray - OFK... odradio cijelu sezonu u Drini zdrav sa odličnom statistikom, a po video koji si objavio, čovjek ima strašan udarac!! Osim pozicije lijevog krila, može igrati iza napadača, pa možda budemo gledali kombinaciju Todorović lijevo, Filipović polušpica, Deni (Galić :D ) desno krilo i Stevo napadač. U svakom slučaju, Miloš izgleda kao pravo pojačanje, sretno Miloše! Inače, evo kratke izjave koju je dao za HMS povodom potpisa za Zrinju :thumbup:
Miloš Filipović: Zrinjski je napadačka ekipa i nadam se kako će moj kvalitet doći do izražaja

Zrinjski je potpisao dvogodišnji ugovor s najboljim strijelcem Drine iz Zvornika, Milošem Filipovićem koji je s devet pogodaka najzaslužniji za ostanak sad već svog bivšeg kluba u Premier ligi.
"Ugovor je potpisan na dvije godine i ja sam zadovoljan. Mislim kako će mi se otvoriti još više mogućnosti, jer je Zrinjski ekipa koja stalno napada, pa se nadam da će moj kvalitet doći do izražaja", otkrio je Filipović za Hrvatski Medijski Servis.

Filipović nam je rekao kako je upoznat sa stanjem u momčadi i da je čuo sam sve najbolje o klubu.

Ovaj ofanzivac će zamijeniti Ivana Crnova koji je potpisao ugovor za Sheriff Tiraspol u Moldaviji.

"Znam da je otišao Crnov koji je igrao moju poziciju i ja ću dati svoj maksimum kako bi opravdao očekivanja kluba. Vjerujem kako ću se dobro uklopiti u ekipu", istakao je Filipović.

Filipović je već sam igrao prije s OFK Beogradom kvalifikacije za Europsku ligu protiv Galatasaraja tako da mu neće biti prvi put sa Zrinjskim nastupiti na kvalifikacijama.

Osim Drine u dosadašnjoj karijeri nastupao je za OFK Beograd, Mladost Apatin, Kolubaru Lazarevac, Timot Zaječar, Voždovac i BSK Borču.

Uprava HŠK Zrinjski ne gubi vrijeme, i već razmišlja o igračkom kadru u narednoj sezoni, s obzirom na to da će prve utakmice u sklopu predkola Europske lige igrati već za mjesec dana. /HMS/

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 03 jun 2015, 14:54

Malo smo pokrenuli temu oko nasih igraca....citam i na Bljesku traze da se vrate nasi momci i konacno krenemo ka pravome putu i proizvodnji domacih igraca koje cemo gurati i prodavati i poboljsati sliku nasega Zrinje i nase omladinske skole...i ponesto zaraditi,prestati polovne igrace placati...

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja05 » 03 jun 2015, 17:03

gonzalo je napisao/la:Malo smo pokrenuli temu oko nasih igraca....citam i na Bljesku traze da se vrate nasi momci i konacno krenemo ka pravome putu i proizvodnji domacih igraca koje cemo gurati i prodavati i poboljsati sliku nasega Zrinje i nase omladinske skole...i ponesto zaraditi,prestati polovne igrace placati...
Samo neka se govori i pise ,doci ce valjda i do usiju uprave.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Lillard
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2015, 19:21

Zeravica drugo pojacanje.
Bravo!
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2015, 19:22

zrinja05 je napisao/la:
gonzalo je napisao/la:Malo smo pokrenuli temu oko nasih igraca....citam i na Bljesku traze da se vrate nasi momci i konacno krenemo ka pravome putu i proizvodnji domacih igraca koje cemo gurati i prodavati i poboljsati sliku nasega Zrinje i nase omladinske skole...i ponesto zaraditi,prestati polovne igrace placati...
Samo neka se govori i pise ,doci ce valjda i do usiju uprave.
Samo taj rad, pozitivna i konstruktivna priča za bolje sutra kluba :thumbup:
Inače čestitke Ratku na tituli najboljeg golmana lige, sasvim očekivano! Kao što je Ratko najbolji golman lige, također smatram da je Daniel Graovac najbolji stoper, a baš čitajući danas na bljesku intervju sa Šulom, dobili smo tu potvrdu :D... znači jasno mi je da su Pero Stojkić (kao jedan od bolji lijevih bočnih u ovoj ligi, kapetan ekipe, a da ne govorim, kako je to jedna od deficitarnijih pozicija u nogometu općenito) i Daniel Graovac (kao najbolji stoper lige :D) najtraženiji igrači Zrinje, ali sam se iznenadio kad sam vidio da je Deni tražen! Ipak zadnjih pola godine, slobodno ću reći da nije ništa pokazao na terenu, doduše i ozlijeđen je bio, a uostalom 92. godište, još uvijek je mlad... očito još uvijek dobro kotira na tržištu :thumbup:

P.S. jesam se razveselio kad sam pročitao za pravilo da minimalno tri U-21 igrača moraju biti na klupi, totalno sam zaboravio na to :D... u sezoni iza nas su to bili Nikica Filipović, Tirić i Graovac... sad pretpostavljam da će od nove sezone to biti Aćimović, rezervni golman Karačić (ili Bandić) i ja se nadam Galić :thumbup: Još jedna stvar, ako slučajno prodamo Peru, imamo mi Stoju našeg, vjerujem da boljeg od njega ne možemo naći, niti imamo kad tražiti! Kad god Pero nije igrao ove sezone, kad je Stoja bio u prvoj postavi, bio je uvijek među boljim na terenu, a tko ne vjeruje, nek pogleda pregled utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu, kad je probijao lijevu stranu ko u starim danima :thumbup:

Mandrake
Kontakt:

Re: Odg: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2015, 19:25

Lillard je napisao/la:Zeravica drugo pojacanje.
Bravo!
Koju poziciju igra? Kakav je igrač? Znamo li išta o njemu? Golemo iz Borca doveli igrača, nije moguće :D :lol:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 03 jun 2015, 19:29

Zeravica je zadnji vezni, odlican igrac! Marin ga poznaje odlicno, kod nas je dosao povrijedjen ali se vratio u formu. konstitucijom sitan, ali ima odlican pregled igre, tacan pas... uparite ga na zadnjem veznom sa jednim sto moze puno da trci i nemate brige.
a za Kostica(ako dolazi) nije takva prica... slicnih stopera ima koliko hocete, ne vjerujem da ce vam biti pojacanje...

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2015, 19:40

vlakanje je napisao/la:Zeravica je zadnji vezni, odlican igrac! Marin ga poznaje odlicno, kod nas je dosao povrijedjen ali se vratio u formu. konstitucijom sitan, ali ima odlican pregled igre, tacan pas... uparite ga na zadnjem veznom sa jednim sto moze puno da trci i nemate brige.
a za Kostica(ako dolazi) nije takva prica... slicnih stopera ima koliko hocete, ne vjerujem da ce vam biti pojacanje...
Zahvaljujem se na informacijama :thumbup:
Imamo Radulovića, također dobro vam poznato ime koji je prava radilica na terenu :)... E sad mi nije jasno, zagužvalo nam je pravo na ovoj poziciji, sad imamo Žeravicu, Radulovića, Vučinu, Muminovića, Petraka, Vukomanovića... pretpostavljam da Vukomanović odlazi definitivno, vjerojatno će još netko dobiti nogavicu, Petrak ili Mumin :hmmmmm:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jun 2015, 19:44

Ide svakako Mumin ja mislim.
Đuric isto tako, makar i Vucini istice ugovor, mislim da ce ostat. Vidjet cemo sta ce bit s Kresom...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 03 jun 2015, 19:46

P.S. jesam se razveselio kad sam pročitao za pravilo da minimalno tri U-21 igrača moraju biti na klupi, totalno sam zaboravio na to :D... u sezoni iza nas su to bili Nikica Filipović, Tirić i Graovac... sad pretpostavljam da će od nove sezone to biti Aćimović, rezervni golman Karačić (ili Bandić) i ja se nadam Galić :thumbup: Još jedna stvar, ako slučajno prodamo Peru, imamo mi Stoju našeg, vjerujem da boljeg od njega ne možemo naći, niti imamo kad tražiti! Kad god Pero nije igrao ove sezone, kad je Stoja bio u prvoj postavi, bio je uvijek među boljim na terenu, a tko ne vjeruje, nek pogleda pregled utakmice protiv Zvijezde u Gradačcu, kad je probijao lijevu stranu ko u starim danima :thumbup:
Slažem se samo mi je Pero u drugom dijelu prvenstva često znao zaboravit na obranu i ispasti ali mislim da je to posljedica povreda i nije bio 100 % tjelesno spreman .Stoja vrlo dobro odigrao svaku tekmu i on kad prođe pripreme je extra klasa za ove lige i ne treba ga ni u kom slučaju otpisivati jer nam je potreban.
Evo priča se i o ovoj kvoti o samo 4 stranca uz ovu U-21 kvotu to bi značilo da ćemo morati htjeli-nehtjeli ubaciti nekoliko naših juniora :njanjanja: inače mi smo druga ekipa po broju stranaca u ekipi i to 7 hrvata ,2 srbina i 1 slovenac ako sam dobro zapamtio.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 03 jun 2015, 19:54

Lillard je napisao/la:Ide svakako Mumin ja mislim.
Đuric isto tako, makar i Vucini istice ugovor, mislim da ce ostat. Vidjet cemo sta ce bit s Kresom...
A ja bih volio da Đuka ostane, ali eto razumijem da su godine u pitanju, iako mislim da može još doprinijeti, a Vučina i Krešo sigurno ostaju, tu nema dileme ;)
zrinja05 je napisao/la: Slažem se samo mi je Pero u drugom dijelu prvenstva često znao zaboravit na obranu i ispasti ali mislim da je to posljedica povreda i nije bio 100 % tjelesno spreman .Stoja vrlo dobro odigrao svaku tekmu i on kad prođe pripreme je extra klasa za ove lige i ne treba ga ni u kom slučaju otpisivati jer nam je potreban.
Evo priča se i o ovoj kvoti o samo 4 stranca uz ovu U-21 kvotu to bi značilo da ćemo morati htjeli-nehtjeli ubaciti nekoliko naših juniora :njanjanja: inače mi smo druga ekipa po broju stranaca u ekipi i to 7 hrvata ,2 srbina i 1 slovenac ako sam dobro zapamtio.
Sve potpisujem što si napisao, pogotovo boldirano :thumbup:

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 03 jun 2015, 22:16

Dajte Jocu Stokica...dokazao se...ovo je sve opet po starom...cuo Sulenta ima tamo neki igrac u selu nije los mogao bi proci u Zrinji...nama treba pojacanje,a ne prosjek ako se vec kupuje...ide Europa dva tri dokazana i i kvalitetna.igraca iz lige uz ovu okosnicu koja je vec tu dvije-tri godine,pridodati ove mlade o kojima vec pricamo sa posudbi i eto baze za napredak...ali je potrebna i tolerancija navijaca da bi napravili uspjeh sa nasim deckima...tesko da je Zeravica pojacanje,samo je to popunjavanje rupa...

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 03 jun 2015, 22:22

Zeravica i Filipovic su "pojacanja" po upitnikom,igrali su oba ovu sezonu odlicno i bili nosioci igre prema naprijed ,izgleda da i jedan i drugi mogu igrati bocne pozicije gdje smo i bili hajmo reci losiji jer niti Pehar i Simeunovic nisu nesto odigrali ove godine,Todorovic vise zujao nego sto je meda davao ali ja bi ga ostavio radi borbenosti dok ova dvojica su u godinama kada mogu ostvariti jedan inozemni angazman a Zrinjski im je najbolja prilika za to!Treba vratiti Kataneca barem na posudbu!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 03 jun 2015, 23:18

Nastavljamo sa ustaljeno taktikom, nabacaj što više pa ce neki upaliti. Pojačanja iz ekipa koje su igrale marginalnu ulogu u prošloj sezoni. Bolje Žeravica i Filipović nego Vranjić i Galić, ipak oni su naši i samim time mnogo lošiji.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 03 jun 2015, 23:44

pa bolji su od vranjića i galića i gotovo.šta je tu problem ?

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 04 jun 2015, 00:25

hskzmostar je napisao/la:Zeravica i Filipovic su "pojacanja" po upitnikom,igrali su oba ovu sezonu odlicno i bili nosioci igre prema naprijed ,izgleda da i jedan i drugi mogu igrati bocne pozicije gdje smo i bili hajmo reci losiji jer niti Pehar i Simeunovic nisu nesto odigrali ove godine,Todorovic vise zujao nego sto je meda davao ali ja bi ga ostavio radi borbenosti dok ova dvojica su u godinama kada mogu ostvariti jedan inozemni angazman a Zrinjski im je najbolja prilika za to!Treba vratiti Kataneca barem na posudbu!
Sve se slažem, pogotovo za Kataneca, ufff :D
Žeravica je centralni vezni, iako na transfermarktu piše da je krilo... navijači Borca ga hvale, da je odličan igrač, čak je vlakanje napisao to ovdje ;)
primasquadra je napisao/la:pa bolji su od vranjića i galića i gotovo.šta je tu problem ?
Trebali bi biti bolji! Izgledaju kao pojačanja, sad sam ga malo googlao Žeravicu, lijeva noga, ovu sezonu u 20 utakmica za Borac imao 5 asista... imaju 2 youtube videa gdje se mogu vidjeti njegovi potezi, izgleda stvarno obećavajuće, e sad... treba vjerovati upravi, ali kao što sam već jednom napisao KVALITET ne KVANTITET... ali u svakom slučaju, čestitke upravi za ovako brzu reakciju i dovođenje oba Miloša koji iza sebe imaju respektabilnu sezonu! Ipak pripreme ubrzo počinju i kvalifikacije su uskoro...

gonzalo
Kontakt:

Post Postao/la gonzalo » 04 jun 2015, 07:35

Znamo svi da su bolji o Vranjica i Galica...oni po pet sezona iza sebe imaju u premijer ligi i steknuto nekakvo iskustvo,a nasi POLUSEZONU U BRANITELJU...daj njima pet sezona u premijer ligi,pa cu te pitati za pet godina ko je u pravu...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 04 jun 2015, 15:48

gonzalo je napisao/la:Znamo svi da su bolji o Vranjica i Galica...oni po pet sezona iza sebe imaju u premijer ligi i steknuto nekakvo iskustvo,a nasi POLUSEZONU U BRANITELJU...daj njima pet sezona u premijer ligi,pa cu te pitati za pet godina ko je u pravu...
zato i jesu na posudbi ! neće se na nama učiti , nek dođu za 5 godina onda kao Ivo Zlatić ... njima je lakše da su u Branitelju ovdje , mogli su oni na posudbu u Drinu Zvornik ili neznam gdje .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 04 jun 2015, 16:20

gonzalo je napisao/la:Znamo svi da su bolji o Vranjica i Galica...oni po pet sezona iza sebe imaju u premijer ligi i steknuto nekakvo iskustvo,a nasi POLUSEZONU U BRANITELJU...daj njima pet sezona u premijer ligi,pa cu te pitati za pet godina ko je u pravu...
Ima logike ali onda hajmo gurati nasu djecu slijedecih par godina i istrpiti njihovu mladost i neiskustvo ali onda nam cilj moze biti sredina tabele a ne trofeji.To je realnost iako se slazem da se MORA dati vise sanse nasim juniorima bar protiv "slabijih" protivnika mada ovo slabiji je relatvno jer su nam ove sezone oni uzeli titulu npr. Mladost,Drina itd.
Branitelj je odlicna sredina za sazrijevanje mladih igraca.Tu su nam pred ocima,drugi rang takmicenja itd.Pa ako je mogao Luka Modric kod nas na posudbu mogu i nasi u Branitelj ali sigurno da moraju dobijati vise prilika u prvom timu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rebel
Kontakt:

Post Postao/la rebel » 04 jun 2015, 18:36

primasquadra je napisao/la:
zato i jesu na posudbi ! neće se na nama učiti , nek dođu za 5 godina onda kao Ivo Zlatić ... njima je lakše da su u Branitelju ovdje , mogli su oni na posudbu u Drinu Zvornik ili neznam gdje .
Čuj neće se na nama učiti. Pa zna se kako se daje šansa mladim igračima, postepeno ih se uvodi i dozira im se minutaža. Pa netko je i toga Žeravicu istrpio da bi danas imao željeno iskustvo. Da su umjesto minutaže koju su dobijali Aleksić, Savić, Dedić, Vukomanovic, Kantar, Basara, Poretski dobijali naši momci, imali bi sada potrebno iskustvo. Dobro je napisao momak dole, nekad treba žrtvovati i rezultat da bi se stvorio igrač. Pa jesu li nas ove sezone milimetri dijelili da nemamo nista sa 30 stranaca.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.