Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
taman da izvedu, kaze...20 sec time-out, hahaha, pa ovo je bolesnoooooo 
Kindže, kindže...
Dosta je i ovo. Da čovjek da 50 poena vama bi bilo malo. Odigrao je vrlo dobro i opravdao minute.
-
risingforce
- Kontakt:
ahahaha udje
hahahahhaha

hahahaha...bravo turner
Bravo mentoli

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
e J*** ti 'vaku sreću i ekipu 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Pravda pobjedjuje
Laku noc
Ovo je k.... od ekipe. Ne mogu da vjerujem sta su sve propustili. Bezveze se izivcirao. Drago mi je zbog Mirze, ali biće mu bolje bilo gdje nego u Brooklyn-u.
Pobjeda 76-ersa zahvaljujući Brooku Lopezu-Muholovcu. Čestitke majstore, još malo pa ćeš s Redžom na trening.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
joj debila 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Turner, ciao Nets-i, još jedan poraz. Da čovjek ne zna da plaćaju taksu rekao bi da tankiraju. Koja očajna odbrana, u reketu nisu ništa branili. Nema hemije u ekipu, drugo poluvrijeme su igrali pojedinci a ne tim.
Mirza strašan u prvom poluvremenu, solidan u drugom, posebno odbrani. U overtime-u je bio loš.
Uglavnom, hajde više taj trejd da uživam redovno u tricama i dobroj igri Mirze.
Mirza strašan u prvom poluvremenu, solidan u drugom, posebno odbrani. U overtime-u je bio loš.
Uglavnom, hajde više taj trejd da uživam redovno u tricama i dobroj igri Mirze.
neka neka, cigani su i zasluzili poraz
bravo turner bravo mirza,sjajno je odigrao..Ako nismo zadovolnji sa 18p e jbg onda
laku noc raja
laku noc raja
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kakva rapsodija amaterizma u odbrani. textbook
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Samo da hoce otici iz ove ekipe