Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Ziggs

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Ziggs » 06 avg 2017, 10:55

Gegic je imao tu istu ponudu od Fenera, da predje kod njih, promjeni prezime i igra za Tursku.

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 06 avg 2017, 11:26

Treba ovaj portal napravit intervju sa njegovim ocem,pa malo i u siru javnost prosiriti o cemu se radi.Kad vec ide nek ide sa stilom da znaju ljudi da se radi o prodanim dusama.Mali je samo takav potencijal i ako savez ne preuzme nesto u vezi ovog slucaja kao sto je Harun se zauzeo kad su Bukvi za Musu isto nudili e onda stvarno onda nemamo o cemu da pricamo.Mada ovo je dokaz kakvi su Bosnjaci ustvari ljudi.Mi smo sami sebi najveci neprijatelji i zato nam je i ovakva situacija u drzavi..

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 avg 2017, 12:06

Lotus je napisao/la:Treba ovaj portal napravit intervju sa njegovim ocem,pa malo i u siru javnost prosiriti o cemu se radi.Kad vec ide nek ide sa stilom da znaju ljudi da se radi o prodanim dusama.Mali je samo takav potencijal i ako savez ne preuzme nesto u vezi ovog slucaja kao sto je Harun se zauzeo kad su Bukvi za Musu isto nudili e onda stvarno onda nemamo o cemu da pricamo.Mada ovo je dokaz kakvi su Bosnjaci ustvari ljudi.Mi smo sami sebi najveci neprijatelji i zato nam je i ovakva situacija u drzavi..
:thumbup:

Ako se ovo stvarno desi, treba ugasit kosarku kod nas... Prosto nevjerovatno.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Tracy3McGrady » 06 avg 2017, 13:18

Vucevich je napisao/la:
Lotus je napisao/la:Treba ovaj portal napravit intervju sa njegovim ocem,pa malo i u siru javnost prosiriti o cemu se radi.Kad vec ide nek ide sa stilom da znaju ljudi da se radi o prodanim dusama.Mali je samo takav potencijal i ako savez ne preuzme nesto u vezi ovog slucaja kao sto je Harun se zauzeo kad su Bukvi za Musu isto nudili e onda stvarno onda nemamo o cemu da pricamo.Mada ovo je dokaz kakvi su Bosnjaci ustvari ljudi.Mi smo sami sebi najveci neprijatelji i zato nam je i ovakva situacija u drzavi..
[emoji106]

Ako se ovo stvarno desi, treba ugasit kosarku kod nas... Prosto nevjerovatno.
Zašto bi ugasio? Zbog par izdajica poput Preldzica ili ako se desi ovaj mali, da zaboravimo na ove kao što je Musa??? Ne pada mi na pamet.

Jedino se nadam da će dobiti dobre pare za Bibera i svakog slijedećeg koji želi da ide. A dobre pare su 1milion KM.

Ti koji su željni da igraju za druge, iako imaju šansu da igraju za svoju zemlju, neka idu i sa tim parama dati bolje uslove sadašnjim igračima.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 avg 2017, 13:25

Ma kakvih 1M maraka, mozda 1milion dinara...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 avg 2017, 13:30

Joj ovog Jankovica :crazy: :crazy:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 avg 2017, 13:33

Jankovic :rol:

jel realno ovo

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 06 avg 2017, 13:40

nerminh74 je napisao/la: Sta je tu novo
Ima i toga sto kazes. :S

Ako ne dobije dozvolu od naseg Saveza, on ne moze zaigrati za Tursku do 21. godine - kao i Suljo za nas (sto @Tracy pise), ali taman zaigrao sa 30, nece igrati za BiH i to je ono sto 'boli'. Inace, radi se o strasnom potencijalu. I, apsolutno podrzavam ovu @Lotusovu ideju i slazem se s napisanim.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 avg 2017, 13:48

Ako je takva situacija, sretno bilo i njemu i njegovim roditeljima. Ja radije gledam Sejfica kako gine za svaku loptu (bez obzira sto mu je vjerovatno aba liga plafon), nego te p.icke kojima sve smeta i koje u svemu samo svoju korist traze. Ja se ne bih iznenadio ni da Mehic uradi slicnu stvar, a ove reprezentacije ce biti i s njima i bez njih. Slazem se sa @lotusom, taj cin se mora nazvati pravim imenom, a nas narod se treba upoznati s tim.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 avg 2017, 13:49

Biberovic je navodno dobio 100hiljada eura da promjeni sportsko drzavljanstvo. Ispostavi li se kao tacno, jeftino se prodao. Zar mu obraz vrijedi samo 100 somova.

Tradicionalno Zenicani mjenjaju sportska drzavljanstva, cesto im proradi patriotizam. Hehe
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 avg 2017, 13:52

Ako se to desi treba ih protjerati iz države oca mu dobro polomiti i istjerati neka idu u Tursku, a njemu ne dati dozvolu pa nek puši qrac do 21.godine.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 avg 2017, 14:00

FRANK RIBERY je napisao/la:Biberovic je navodno dobio 100hiljada eura da promjeni sportsko drzavljanstvo. Ispostavi li se kao tacno, jeftino se prodao. Zar mu obraz vrijedi samo 100 somova.

Tradicionalno Zenicani mjenjaju sportska drzavljanstva, cesto im proradi patriotizam. Hehe
Strasno je da se takve stvari desavaju. On bi za 3-4 godine mogao mjesecno zaradjivati te pare, ako bude nastavio da se razvija ovim tempom. Evo Atic je s 20 godina zaradio 5x vise para (a jos je pod tim ugovorom), sta je njemu falilo da saceka jos koju godinu. Vjerovatno su dobili primamljivu ponudu za kompletnu porodicu, da mozda otac tamo dobije neki fin posao, da mladji brat nastavi da trenira u istom klubu s Tarikom, itd, itd. Btw, bio je ovdje jedan forumas koji se s tom porodicom privatno dobro poznaje, volio bih cuti iz prve ruke da li je ovo istina.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 06 avg 2017, 14:08

Ja sam mu oca vidjao kako autobusom vozari za Sarajevo i nazad. Vjerovatno ih je ekonomska situacija prisilila na ovakav potez. Sacekacemo potvrdu, ali dosta medija je ovo objavila, cak i neki inostrani forumi.

Ovo je drzava prodanih dusa, vjerovatno bi nas 99 posto se prodalo za sitne pare. Niko ovdje nema ni ponosa, ni obrazs, zato i jesmo banana drzava.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 avg 2017, 14:11

FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam mu oca vidjao kako autobusom vozari za Sarajevo i nazad. Vjerovatno ih je ekonomska situacija prisilila na ovakav potez. Sacekacemo potvrdu, ali dosta medija je ovo objavila, cak i neki inostrani forumi.

Ovo je drzava prodanih dusa, vjerovatno bi nas 99 posto se prodalo za sitne pare. Niko ovdje nema ni ponosa, ni obrazs, zato i jesmo banana drzava.
Koji mediji?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 avg 2017, 14:19

Sta bi mi bez nase "brace". I tom malom sve najgore u karijeri ko i Preldzicu i Djedovicu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 06 avg 2017, 14:25

Kawhi je napisao/la:Sta bi mi bez nase "brace". I tom malom sve najgore u karijeri ko i Preldzicu i Djedovicu.
Pa nisu tu braca kriva, ne moze njega niko natjerati na nesto sto ne zeli.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 06 avg 2017, 14:27

Da li neko gleda utakmicu sa Grckom?

Slobodno mogu reci da ovaj Soldo nije ni za A1 ligu.

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 avg 2017, 14:27

Ipak treba sačekati zvaničnu potvrdu, nadam se da ovi sa ss.ba pokušati stupiti u kontakt.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 06 avg 2017, 14:32

kobe24 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Sta bi mi bez nase "brace". I tom malom sve najgore u karijeri ko i Preldzicu i Djedovicu.
Nije on sam od sebe dosao na tu ideju. Prvo su oni shvatili da ga zele ukrasti i ponudili mu. To stalno rade i ne samo nama. Naravno da je i njegova krivica. Ide to pola-pola. Isto ko da ti brat/prijatelj ponudi zeni da te ostavi i zivi s njim samo jer ima vise para. Ona je qrva jer pristane na to, a on je paksu jer je to ponudio.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 06 avg 2017, 14:36

Kawhi je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:
Nije on sam od sebe dosao na tu ideju. Prvo su oni shvatili da ga zele ukrasti i ponudili mu. To stalno rade i ne samo nama. Naravno da je i njegova krivica. Ide to pola-pola. Isto ko da ti brat/prijatelj ponudi zeni da te ostavi i zivi s njim samo jer ima vise para. Ona je qrva jer pristane na to, a on je paksu jer je to ponudio.
Brate :tokralju: :tokralju: hahaha :lol:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.