FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Na Kosevskom brdu je ulica dobila ime po Dzildi i njegovoj braci!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@edotm87 jarane svaka ti cast na ideji odavno nisam cuo nesto pametnije ovo bi bilo super podrzat i zatrazit da se usvojii definitvnooo svaka cast
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
@ upravu si mozda da se pokrene peticija da se hercegovacka ulica ona kuda se ulazi na jug zove po dzildi
svoj ti pos'o !
Kad vec pitas ukucaj na netu Nijaz Brkovic il na youtube za videoSeyo_TM je napisao/la:Imas li kakav video dokaz o ovomeŽeljovac je napisao/la:U Prijedoru igramo meč za titulu. Svaka čast svakome ko ode tamo i podrži ŽELJU u vjerovatno presudnoj utakmici!
Ako tamo uzmemo 3 boda, titula je 90% naša, a Evropa 100%!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Zna li neko u koliko sati igramo sa Borcem?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
a šta ste se toliko pobunili oko toga jeli N ili je F koda su napisali na svahiliju...eto neka stave Soccer ClubŽeljovac je napisao/la:otpravniče, dobrodošao! Odličan post.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Objasnjeno je 500 puta Hamo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Trener Lazija, Reja za Dalmaciju: "Jedina ideja da se spasi hrvatski nogomet je regionalna liga. U redu, bez Srba, razumijem vas, ratni ožiljci su teški i još svježi, iako su i Italija i Austrija u povijesti ljuto ratovale, pa je i to vrijeme prošlo. No, neću o tome, pustimo Srbe sa strane. Liga u kojoj bi s ekipama iz Hrvatske bili i klubovi iz Bosne, Sarajevo i Željezničar, pa Slovenci, Olimpija i Maribor, možda i Austrijanci, dala bi veći motiv, bolje utakmice. Igrači bi imali izazov, publika bi gledala bolji nogomet. Mislim da o tome trebate povesti računa".
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Reja ko Reja lupa gluposti...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Evo ti jedna od prilika koje je Daka "zasrao"
- nikad_izvini
- Kontakt:
Zato je Lazar perfektan. Uspio je dati takav felš lopti da je otišla prema centru a ne golu 
Po meni je previše šansi imao da se dokaže, što ne bi dali isto toliko šansi Daki
Po meni je previše šansi imao da se dokaže, što ne bi dali isto toliko šansi Daki
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Seyo_TM je napisao/la:
Nemoj mi Daku dirat , uz Viscu , Stanica i Bekrica najtalentovaniji u ekipi . Prodoran , brz , ... naspram Laze koji potrcati ne moze .
Zadnja izmjena: TeroweNth, dana/u 05 apr 2010, 23:54, ukupno mijenjano 2 puta.
nećemo sad valjda opet i iznova o Lazi narednih 5 strana...nikad_izvini je napisao/la:Zato je Lazar perfektan. Uspio je dati takav felš lopti da je otišla prema centru a ne golu
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Bio sam na utakmici, vidio tri ekstra prodora Rovčanina, koje je završio sa dva odlična, rezonska šuta i jednim ubačajem. Dva šuta je fantastično odbranio Nurković. A Lazar je glavom prebacio prazan gol s pola metra, pa to niko ne spominje. Im'o je još jednu "urnebesnu" reakciju, ali ne bih da ga kritikujem. Valjda će bit' nešto i od njega, nadam se.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja bih razumio da mi gubimo pa neki kao nezadovoljni napadom,realno napad nam se sastoji od Alena i dvojice polovnjaka,Lazar po meni zadovoljio,ono sto Amar trazi od njega on ispuni,protiv Travnika je imao malo i peha onaj sut glavom na pocetku drugog je za pola metra preko precke preletio,Daka isto imao 2 sanse,dosta od njeg'.Igrace onaj koji treba vise Amaru,za gostovanja je Lazo korisniji,moze se gurati protiv nesto grubljih protivnika i spustati lopte,dok je meni Daka nekako pogodniji za domace da stvara pritisak na bunker.
Fali Alen pravo,i ova dvojica ga ne mogu nadomjestiti nikako,ja se nadam da ce igrati protiv Borca,iako nisam optimista...
Vezano za ovu izjavu Reje nije losa zamisao,bilo bi manje posla za policiju i saveze,realnije je nego sa Srbijom,ali generalno sam protiv tih liga jer unistavaju domace lige totalno...
Fali Alen pravo,i ova dvojica ga ne mogu nadomjestiti nikako,ja se nadam da ce igrati protiv Borca,iako nisam optimista...
Vezano za ovu izjavu Reje nije losa zamisao,bilo bi manje posla za policiju i saveze,realnije je nego sa Srbijom,ali generalno sam protiv tih liga jer unistavaju domace lige totalno...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Seyo_TM je napisao/la:
Ne diraj Daku on je izmisli fudbal za Lazara i stvarno mi nije jasno kako Lazar dobija sansu ispred Dake........
Realno Lazar ne moze da hoda na terenu,dok Daka gine kada god dobije sansu........
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
Edit moderacija:
Ranije vec postavljeno!
Ranije vec postavljeno!
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- nikad_izvini
- Kontakt:
Caka je da nije dobro stvarati mit od nečega. Amar je također imao svojih "momenata" tipa Tica, Obad, Čosić, Mešić itd. Ne kritikujem, samo konstatujem činjenično stanje. Po meni, Lazar je greška.bistrikboy je napisao/la:Ja bih razumio da mi gubimo pa neki kao nezadovoljni napadom,realno napad nam se sastoji od Alena i dvojice polovnjaka,Lazar po meni zadovoljio,ono sto Amar trazi od njega on ispuni,protiv Travnika je imao malo i peha onaj sut glavom na pocetku drugog je za pola metra preko precke preletio,Daka isto imao 2 sanse,dosta od njeg'.Igrace onaj koji treba vise Amaru,za gostovanja je Lazo korisniji,moze se gurati protiv nesto grubljih protivnika i spustati lopte,dok je meni Daka nekako pogodniji za domace da stvara pritisak na bunker.
Što se tiče gostovanja, to stoji. Opet, zaista je premalo golova dao a napadač je po vokaciji.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Zeljovac trebao si onda vidjeti ponovljene snimke...
Ne kontam sto svi pisu po novinama da smo lose odigrali...ipak kilavo nije lose, to je sa pola snage
Ps nikakve veze njegov talenat nema sa sebicnoscu, nit mu ga neko osporava i niko nije rekao da ne treba da igra...
Ne kontam sto svi pisu po novinama da smo lose odigrali...ipak kilavo nije lose, to je sa pola snage
Ps nikakve veze njegov talenat nema sa sebicnoscu, nit mu ga neko osporava i niko nije rekao da ne treba da igra...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hrammm1921 i 14 gostiju.