FrancescoTotti je napisao/la:Levati jeste vi svjesni da se furate na ultras folove?
Ako jeste, da li znate da se hvalite poslom koji su zastitari i policija obavili?
Jeste svjesni da je 15-ak momaka vam doslo doslovno pred tribinu?
Jeste svjesni da vam se ultras scena smije? Samo jedan momak je sisao kad je sve pocinjalo, ostali su sletili kad je policija odradila svoje.
Zasto se lesite? Nije dovoljno paganizma i onih povika sa tribina, jos se i na forumu provaljujte.
Gdje su na patikama obiljezja hz, uostalom na patikama koje su momcima specijalci skinuli sa nogu.
pogledaj malo, pa onda pricaj .. P.S. kad odgledas, pokreni ponovno pa samo lijevio dio gledaj kuknjava
Divi ovog levata u naocalama se dosao mlatit a debila mati mila
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
FrancescoTotti je napisao/la:Levati jeste vi svjesni da se furate na ultras folove?
Ako jeste, da li znate da se hvalite poslom koji su zastitari i policija obavili?
Jeste svjesni da vam se ultras scena smije? Samo jedan momak je sisao kad je sve pocinjalo, ostali su sletili kad je policija odradila svoje.Zasto se lesite? Nije dovoljno paganizma i onih povika sa tribina, jos se i na forumu provaljujte.
Gdje su na patikama obiljezja hz, uostalom na patikama koje su momcima specijalci skinuli sa nogu.
I ja se cudom cudim o cemu ovi tuzlazi pisu i hvale se reakcijom zastitara a sa svoje tribine su morali dizat udarni. Ono zaboli me qurac ali sa navijackog gledista kapa dole za hordaše. U sekundi im je udarni ostao. Jos vidim sutali su se sa securitasima na atletskoj dok ih je ovih dvadesetak hrabrih kamenjalo sa pet metara. Horde like od mene
Jeste svjesni da vam se ultras scena smije? Samo jedan momak je sisao kad je sve pocinjalo, ostali su sletili kad je policija odradila svoje.
Zasto se lesite? Nije dovoljno paganizma i onih povika sa tribina, jos se i na forumu provaljujte.
Gdje su na patikama obiljezja hz, uostalom na patikama koje su momcima specijalci skinuli sa nogu
i sta su uradili? 15tak momaka se zatrcalo i na prvu pojavu 4 sekjuritija poceli se povlaciti u tom povlacenju mi vec sisli gdje je doslo do
kontakta, dok ste vi preskakali ogradu mi bili ispod tribine, sado ne lupetaj veliki ultrasu, jer kad vam je covjek 1 ( jedan ) stojao ispred kaveza i cupao trans sto niste sisli i ispresavijali ga? ova akcija hordi je jedna od glupljih akcija na tifo sceni, jer sansa da se ista uradi bila je ravna nuli... ne znam samo kako ste mislili skinut bili kakav transparent jedino da nikog nije bilo na nasoj tribini... a sve se fino vidi na ovom klipu gdje se povlacite pred 4-5 sekjuritija i gdje jedan vas dobija i bjezi...
Al' kada onoga povukose za farmerke i svukose, ispod šarena pidzama. To vrijedi 10KM. Kreno iz Sarajeva rano i nije stigao skinuti pidzamu.
Na ovakvu ranflu i šaru.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
gramparada je napisao/la:Nije penal bio 100%,sad bio snimak na bht-u
Ma kakav penal. Stimacina zesca
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.