ma skupo... 10-15km mešćiniMinjore je napisao/la:?????????????ultrassa1921 je napisao/la:je li iko bio u onoj nasoj kucici i zna li koliko je onaj jastuk strumf?
i ko je sutra ( Petak ) "domacin" u kucici
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Minjore je napisao/la:?????????????ultrassa1921 je napisao/la:je li iko bio u onoj nasoj kucici i zna li koliko je onaj jastuk strumf?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- ultrassa1921
- Kontakt:
- champions1921
adi93 je napisao/la:Tomić:Ali isto tako ukoliko ne dođe ponuda, koja će ponavljam, zadovoljiti i kub i mene spreman sam pregovarati o novom ugovoru, jer poznato je da samnom nikada nije bilo problema po tom pitanju. Ja sam u Želji steko potpunu afirmaciju, tu sam stvorio ime, i garantujem da neću otići a da Željo ne zaradi na meni'' izjavio je Tomislav Tomić.![]()
BUDI ŽELJO !!!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
FOTO / SAHM: Enis Sadiković se družio sa navijačima
http://fkzeljeznicar.ba/foto-sahm-enis- ... ima/12798/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-sahm-enis- ... ima/12798/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna li se ko ce u subotu biti?fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO / SAHM: Enis Sadiković se družio sa navijačima
-
KogaBrigaZaNick
- Kontakt:
Čim krene neka lijepa rasprava dođu padobranci koji navijaju za FK Sljedeća Sezona sa namjerom da uj.ebu svaku pozitivnu priču. Naravno, naši forumaši ne ostanu ravnodušni na te provokacija i počne rasprava mozgova sljedeće 2-3 stranice. Čitam fina rasprava, kad odjednom kao da sam se našao na temi FK Sljedeća Sezona.
Ignorišite ih ljudi, klub im možda u najboljoj situaciji poslije rata, a oni opet imaju potrebu da pišu na pdf-u FK Željezničara. Čudan je pitarski mozak.
Ignorišite ih ljudi, klub im možda u najboljoj situaciji poslije rata, a oni opet imaju potrebu da pišu na pdf-u FK Željezničara. Čudan je pitarski mozak.
Zao mi Adzema nije bio los ali drago mi za Memica ,njega sam u ratu u kovacima ko dijete upozno.Hrasnica cijela plavo-bijela
Bolje neko ko vec zna ekipu nek izgura do kraja sezone pa onda gledati sta dalje.
Sve prodati treba sto se moze prodati ,bolje nego da odu for free.Tomica,Kvesica I Sadikovica naravno ako ponuda bude zadovoljila klub.
Znam da se vecini ovo nece svidjeti ali mi navijaci snosimo odredzenu krivicu u vezi pojacanja. Steti se klubu I to golemo onim pizdarijama I bakljama. Znam da ce baklji vazda biti ali ebem mu lipu sto se to ne svede na minimum.
Derbi oke ali sto protiv nekih levatskih ekipa ?
Nije tema navijaci ali dok god ne bude tribina na kojoj se roditelji nece plasit dovesti dijecu da u miru pogledaju Zelju,hem sto cemo gubiti navijace ,hem sto ce raja bas ohladiti skroz I preci gledati drugi sport"kamena s ramena"
Bolje neko ko vec zna ekipu nek izgura do kraja sezone pa onda gledati sta dalje.
Sve prodati treba sto se moze prodati ,bolje nego da odu for free.Tomica,Kvesica I Sadikovica naravno ako ponuda bude zadovoljila klub.
Znam da se vecini ovo nece svidjeti ali mi navijaci snosimo odredzenu krivicu u vezi pojacanja. Steti se klubu I to golemo onim pizdarijama I bakljama. Znam da ce baklji vazda biti ali ebem mu lipu sto se to ne svede na minimum.
Derbi oke ali sto protiv nekih levatskih ekipa ?
Nije tema navijaci ali dok god ne bude tribina na kojoj se roditelji nece plasit dovesti dijecu da u miru pogledaju Zelju,hem sto cemo gubiti navijace ,hem sto ce raja bas ohladiti skroz I preci gledati drugi sport"kamena s ramena"
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Da smo pravna drzava kako bi nas neko po dzepu opalio za bezpravno koristenje onoga strumfa.
Kome se mogu obratiti sa kritikom vezano za ovu kucicu na marketu? Mislim lice u lice ljudski ne preko nekih mejlova. Ako je Mirso Gongu u pitanju ili onaj balavac sto bude u kucici nema potrebe. Mirsi sam odrzao ders jos kad je iz gepeka prodavao Zeljine artikle a tad ovaj forum nine postojao. A sa onim balavcem nema smisla pricati.
Kome se mogu obratiti sa kritikom vezano za ovu kucicu na marketu? Mislim lice u lice ljudski ne preko nekih mejlova. Ako je Mirso Gongu u pitanju ili onaj balavac sto bude u kucici nema potrebe. Mirsi sam odrzao ders jos kad je iz gepeka prodavao Zeljine artikle a tad ovaj forum nine postojao. A sa onim balavcem nema smisla pricati.
E cuj Mirso prodavao iz gepeka, dajte ljudi nemojte gluposti pisat molim vas
since 1973
Koliko bi kostala kupovina vaseg stadiona, al realna cijena?
Pa rekli su samo zemljiste oko 100 milioncica.Zip je napisao/la:Koliko bi kostala kupovina vaseg stadiona, al realna cijena?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
jesi ti onaj insajder sto je gledao kako stevanovic potpisuje za kuravu sa kobilje glave ??Zip je napisao/la:Koliko bi kostala kupovina vaseg stadiona, al realna cijena?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma jok ba, neg trazimo neko zemljiste, pa provjeravamo koliko bi nas kostaloo..godrina je napisao/la:jesi ti onaj insajder sto je gledao kako stevanovic potpisuje za kuravu sa kobilje glave ??Zip je napisao/la:Koliko bi kostala kupovina vaseg stadiona, al realna cijena?
Ma Steva je kralj, nece ni znati da se zaheboo do ljeta
@KogaBrigaZaNick
Mozak mrtvih minerala!Čudan je pitarski mozak.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
Misimovic, Stevanovic.. who is next ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Gdje pamet staje tu pitar nastaje.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ko je veceras od nasih na Holiday marketu ?
otvoriš zvaničnu stranicu, pa možda i na taj podatak naletiš 
Mobitel mi je generacija Seje Bučana, pa ti vidiChWilla je napisao/la:otvoriš zvaničnu stranicu, pa možda i na taj podatak naletiš