FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 16:32

Slažem se dva stopera su potrebna previše su se zakačili za Coentra i Neura da su zaboravili na stopere :) .
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 18:04

Cemu zurba? :? Ko zurio, glavu izgubio? :D

Sezona nije jos ni zavrsena a mi vec uveliko imamo u planu tri igraca. Dok pocne ljetni prijelazni rok bice tu jos imena koja ce se naci na radaru i koja ce na kraju krajeva zavrsiti u Bavarskoj.

Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub. 8-)

PS. Tekmu igramo u novim dresovima. :P
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 13 maj 2011, 18:50

Jel to Ottl 100% ode?Ako je tako,sutrašnji dan će zlatnim slovima bit' upisan u historiju Bayerna. :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 13 maj 2011, 18:52

Evo nekog mog idealnog sastava za slj. sezonu :

-------------Neuer

Lahm----Breno--Howedes---Contrao

-----Bastian-Vidal(Gustavo )

Robben----Muller---Ribery

-------------Gomez

I jos kakvog dobrog igraca bacit na klupu, jer ce kad tad zatrebat i mozemo nesto uraditi i u Evropi :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 13 maj 2011, 21:51

Luca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery

-------------Gomez
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, pobogu 8-)
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace :lol:
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba :)
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva :) mozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija :lol: ok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana :lol: :lol: kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema ;)
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse 8-)
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem 8-)
uli i kompanija su to i zasluzili :evil:
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:00

quälix je napisao/la:
Luca.Toni je napisao/la:Robben----X--Ribery

-------------Gomez
ovo je vas najveci problem i pozicija koju morate popuniti kvalitetnim veznjakom. da, veznjakom a ne napadacem, pobogu 8-)
svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
problem je bio u ludom treneru koji je maltene preko noci pokusao da od bayerna napravi barcu. izmedju ostalog da mu stoperi glume veznjake. dobro bi bilo pojacati se nekim super-kvalitetnim stoperom ili ostaviti gustava na toj poziciji a na ´sesticu´ dopelati vidala.
gaalonja nije imao novce na raspolaganju da bi doveo prava pojacanja i zbog toga je odustao od ´pojacanja´.
cuj, stavili su mu 20 milki na raspolaganje za nove igrace :lol:
recimo da ja nekome od vas dam 1 konvertibilnu marku da kupi 2 hljeba :)
pazite, ja znam da se za tu marku mogu kupiti 2 hljeba, ali kakva :) mozda neka 2 tvrda koja cuce vec 2-3 dana.
ps
danas sam odgledao vaseg bayu protiv strasnog paulija :lol: ok, gomo je zabio tri komada ali je promasio isto toliko. 73. minuta... dodavanje klozea u peterac, lopta koju samo treba gurnuti u gol. imbecil gov-njez je uspio pogoditi golmana :lol: :lol: kost´o vas je salatare, kost´o vas je cl-a, kostace vas i u narednoj sezoni. protiv engleskih ili spanskih klubova za 90 minuta dobijes neke 2-3 sansice i ako ih ne iskoristis znaj da te nema ;)
e, gov-njez je m ajstor za profulat´, majstor za syebat, majstor da unisti takve sanse 8-)
pps
od srca vam zelim da ne dodje koentrao nego da se ´pojacate´ olandskim reprezentativcem 8-)
uli i kompanija su to i zasluzili :evil:
Bayernu je potreban playmaker, nesto tipa Ozila ili Kake. A Muller treba igrati na Gomezovoj poziciji a ne ofanzivnog veznog.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:21

Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 22:24

Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati. :D

Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:27

Omerbavarac je napisao/la:
Mesut Ozil 23 je napisao/la:Sta bi sa ovim Coentraom. Hocel potpisat vise il nece. Mediji pisu da je na korak do Bayerna gotovo 2 mjeseca.
Ocekuj da ce se jos dva mjeseca pisati. :D

Navodno su clanovi uprave Benfice jucer bili u Munchenu, a glavni razlog je bio transfer Coentraoa u Bayern. Pocetna cijena je 30 miliona, koju Ulli i co. pokusavaju da spute na neku razumniju cifru.
Ako ovako nastave prec ce 2015 :lol: . PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 maj 2011, 22:33

Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ako ovako nastave prec ce 2015 :lol: . PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?
Ja se nadam da bi mogao TRT3 prenositi, od ostalih programa i nisam bas upoznat. Uz sve to bice i puno streamova, tako da ce se moci gledati.

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:35

Omerbavarac je napisao/la:
Mesut Ozil 23 je napisao/la: Ako ovako nastave prec ce 2015 :lol: . PS. hocel sura iko prenosit Bayern vs Stuttgard?
Ja se nadam da bi mogao TRT3 prenositi, od ostalih programa i nisam bas upoznat. Uz sve to bice i puno streamova, tako da ce se moci gledati.
Ma stream me nervira. A oni sa Eurosporta prenose Borrusiu D. Glupost. Borrusia osigurala titulu i na kantat ce Eintracht. I usput se nadam da ce Bayo sutra upisati pobjedu. 8-)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 22:51

Omerbavarac je napisao/la:Cemu zurba? :? Ko zurio, glavu izgubio? :D

Sezona nije jos ni zavrsena a mi vec uveliko imamo u planu tri igraca. Dok pocne ljetni prijelazni rok bice tu jos imena koja ce se naci na radaru i koja ce na kraju krajeva zavrsiti u Bavarskoj.

Sutra prije pocetka tekme bice uprilicena oprostajna zabava za Krafta, Ottla i Altintopa. Hvala im za sve sto su ucinili za ovaj klub. 8-)

Fazon je što mi bavarci imamo noćne more od naše odbrane pa svako šuškanje o mogućem dolasku stopera/stopera vraća osmijeh na lice.. :D

Mesut Ozil 23
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 23 » 13 maj 2011, 22:56

Saurman je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Cemu zurba? :? Ko zurio, glavu izgubio? :D

Fazon je što mi bavarci imamo noćne more od naše odbrane pa svako šuškanje o mogućem dolasku stopera/stopera vraća osmijeh na lice.. :D
Ma hajde nece ni ona zauvijek biti tako losa :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 maj 2011, 23:17

Real odustaje od trke za Coentra kako navodi Portugalski "Record"trener Jose Mourinho želi graditi poziciju lijevog beka s Marcelom, pa se tako "kraljevski klub" isključuje iz borbe...
Otvara se čist put Bayernu da ovu sagu oko portugalca privede kraju.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 13 maj 2011, 23:27

Naša odbrana nije loša to je sigurno i Van Gall je usra.o kako ti kazes ali sigurno je da ova odbrana nije na nivou da zatvori napadace svjetske klase kao sto su : Rooney , Etoo , Ronaldo , Messi i da ih zatvori to je ono sto nama treba ona strara Bayernova odbrana ! Ma ne treba nama igrac Barcelone ono je super sve sto oni rade ali meni se ne svidza protivnickoj ekipi Barce samo treba jaka odbrana i trkakcki sposobna ekipa i spremljenja i oni su zatvoreni vidjet ce te protiv Mancestera a njihova odbrana mora pogrijesiti 2 , 3 puta i to su sanse na kontre i duge lopte dzaba je tako se mora protiv njih !

E , sad dovesti 2 štopera ili jednog ali veliku klasu i to je to !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 maj 2011, 00:12

Šta je ovo, svi navalili na našu odbranu taman kad je king napisao sljedeće:
quälix je napisao/la: svak´ ko misli da bayern ima katastrofalnu odbranu nek´ zna da nema veze o fudbalu. vi nemate losu odbranu, naprotiv!! vasa odbrana je sasvim solidna, usudio bih se reci ponajbolja u bl-u !
:lol: :lol:
Hoće ljudi desetku, hoće desnu polutku. :? Za kaj će vam ta stvarka, dok imate Robbena u ekipi.

Nego kveliks, šta bi od klinca koji obećava, Kroosa? :? Nije ispunio očekivanja, mora da je do Gaala.
Čujem da će ga Juppi metnuti na staro mjesto, gdje je u Leveru bljesn'o. Možda bude baš igrao gdje si ti stavio X
Će da vidimo, treću šansu neće dobiti, a bome ni bolje uslove. Na vadionu ni pomisliti ne smije.

Kao da gledam da će Jupp sa sobom povesti i Vidala. Kažu (ovi stariji :D ) da ga planira u tandemu sa Švajnijem.
Gdje će Gusta? Na mjestu volj...pardon, stopera ili stvarno ima nešto u onoj blesavoj priči, kako ga planiraju šibnuti Šalkeu, kako bi smanjili troškove Nojinog transfera. A i Profa ga plaho haje.
Vom Jäger zum Gejagten

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 14 maj 2011, 02:11

muler mora imati mjesto u timu pa makar kao CF,,, quälix tako fino zbori o bayernu kao da je pravi navijac i trebao bi da govori NAM umjesto VAM,,,,,,
VOLIM BAYERN

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 10:31

geronimo je napisao/la:Hoće ljudi desetku, hoće desnu polutku. :? Za kaj će vam ta stvarka, dok imate Robbena u ekipi.
kako sta ce :?
zanjele te pobjede protiv paulija i prodana protiv kuzena pa si zaboravio da ste procitana knjiga ;)
yeba vas inter, karnu vas domuz, sprchi vas salke... sve na vasem terenu samo zbog toga sto ste procitana knjiga.
zaustavi robena(ako uopste igra) i riberija i ti si na dobrom putu da dobijes.
ko ce odluciti utakmicu :? mozda svajni :lol: gomez :lol: :lol: muler trenutno igra na yebenoj poziciji gdje mu osim stopera i sestice vise na vratu tako da od njega ne treba previse ni ocekivati. dobro je sta god da uradi s obzirom da se radi o napadacu. ako uz to dodamo previsoko postavljenu odbranu, katastrofa je vasa neminovnost 8-)
meni se svakako svidja nasri - igrac koji moze pokriti svaku poziciju u napada. naravno da nemate nikakvih sansi za nj. dovodjenje, al´ kao sto rekoh, svidja mi se pa ga guram u formaciju 8-)
geronimo je napisao/la:Nego kveliks, šta bi od klinca koji obećava, Kroosa?
kroos je bio bolji od ozila barem dok je ovaj potonji kikao u bremenu. ozil je napredovao jer je presao kod najboljeg trenera dok je krooso stagnirao. igra ´desetku´ a to je yebena pozicija, igrac kojeg je najteze integrisati.
kroos je genijalan. ima onaj zadnji pas kakav sam vidio kod misketa, sneidera i barcinih delegata.
osim toga, primjecujem da kroso ima 5-6 kila viska koje mora istopiti ako zeli da se nametne. on mora iskoristiti ´ljetni raspust´ i trenirati, trenirati i samo trenirati da bi vec na pocetku priprema bio u prednosti nad ostalim igracima. dolazak novog trenera znaci i novu sansu tako da ;)
dakle, prije svega momak mora smrsati i pripremiti se. u utakmicama mora trcati i samo trcati. ako bude u stanju da iz utakmice u utakmicu pretrcava 12+ km znaj da ga niko nece istjerati iz prvih 11.
geronimo je napisao/la:Čujem da će ga Juppi metnuti na staro mjesto, gdje je u Leveru bljesn'o. Možda bude baš igrao gdje si ti stavio X
kol´ko ja znam jupi ga je cesto gurao na krilo.
geronimo je napisao/la:Kao da gledam da će Jupp sa sobom povesti i Vidala. Kažu (ovi stariji :D ) da ga planira u tandemu sa Švajnijem.
Gdje će Gusta? Na mjestu volj...pardon, stopera ili stvarno ima nešto u onoj blesavoj priči, kako ga planiraju šibnuti Šalkeu, kako bi smanjili troškove Nojinog transfera. A i Profa ga plaho haje.
mah, ludi su(zar neko sumnja :lol: ) ako prodaju gustu. gusta je terijer koji je u stanju zaustaviti svakog igraca(sjeti se njega protiv sneidera) i velika je steta prodati takvu zvjerku.
osim toga, men´se cini da se vidal bolje osjeca kad igra ´osmicu´ ;)
----------svajni------vidal-----------
-----------------gusta----------------
merel vak :?
spiceve mijenjati, tj. davati im po poluvrijeme. jbg., kad fergi za hevtu promijeni tri formacije mozete i vi spiceve :D
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 14 maj 2011, 10:35

ko umije da mi smanji ovu sliku pa da je zakacim :?

slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 maj 2011, 11:03

quälix je napisao/la:ko umije da mi smanji ovu sliku pa da je zakacim :?

slika
[URL=http://imageshack.us/photo/my-imag ... .jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/url]
ev Šećo :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.