Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

hodža
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la hodža » 23 dec 2010, 01:25

:lol: :lol: lik je legenda !!! :D
FORZA MARŠAL !!!

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 23 dec 2010, 08:04

Dobar jutar Fera :D
Big club, great history, Nottm Forest.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 dec 2010, 09:28

Bas me zanima sto te svi napadaju, @Mirza sa poznatim (sarajevskim) prezimenom :lol: ?! Kakva je situacija @Marley? Je l' sve ok? Ne daj im da te zezaju, pobogu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 dec 2010, 09:32

onoffon je napisao/la:Dobar jutar Fera :D
dobro jutro :D heheheheh malo sam zakasnio :D

monoloze jel to meni pises il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao ja :D
btw jesam li ja stekao pogresan dojam ili je i tebe bilo nesto manje na forumu zadnjih dana
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 dec 2010, 09:33

Monolog je napisao/la:Bas me zanima sto te svi napadaju, @Mirza sa poznatim (sarajevskim) prezimenom :lol: ?! Kakva je situacija @Marley? Je l' sve ok? Ne daj im da te zezaju, pobogu. ;)
Ma gdje si ti burazeru, jesil mi dobar? Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan.. Covjece, smorih se nenormalno, a izgleda da ce mi nova godina propast ovdje... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 dec 2010, 09:39

fera je napisao/la:il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao ja
Mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja ima "sarajevskije" prezime od tebe. A, iskoristene su one karte, pa me zato nema na forumu(uletim u vecernjim satima, ili ovako zornjacki prije izlaska vani).
_dreamer_ je napisao/la:Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan.
Ma zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem :lol: , glupiram se...Odlicno, mogu ti reci. Ovo mi je trebalo da napunim baterije, vjeruj mi. Imam osjecaj da cu se vratiti 3 godine mladji. :mrgreen: Hvala na pozivu, ali odlozicemo to za drugi put(jos nisam ni ovdasnje ljepote razgled'o). Znas o kakvim ljepotama je rijec. :lol: Nemoj se ti nervirati, sad ce leci plata, pa...Btw, ocekujem revans u socceru. :D Veliki pozdrav jara. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 dec 2010, 09:43

Monolog je napisao/la:
fera je napisao/la:il ima jos neko ko ima isto ime i poznato sarajevsko prezime kao ja
Mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja ima "sarajevskije" prezime od tebe. A, iskoristene su one karte, pa me zato nema na forumu(uletim u vecernjim satima, ili ovako zornjacki prije izlaska vani).
_dreamer_ je napisao/la:Kakva je situacija, sve pod kontrolom? Ajde ugledajte se na Krdzu pa se potrpajte u auto i hajte ovamo meni koji dan.
Ma zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem :lol: , glupiram se...Odlicno, mogu ti reci. Ovo mi je trebalo da napunim baterije, vjeruj mi. Imam osjecaj da cu se vratiti 3 godine mladji. :mrgreen: Hvala na pozivu, ali odlozicemo to za drugi put(jos nisam ni ovdasnje ljepote razgled'o). Znas o kakvim ljepotama je rijec. :lol: Nemoj se ti nervirati, sad ce leci plata, pa...Btw, ocekujem revans u socceru. :D Veliki pozdrav jara. :D
ma sta ces cim neko rafu spomene odma ljudi po defaultu mene napadaju :D meni iskreno svejedno koji ce slabiji trener doci jer znam da oni koje ja cijenim nikad nece doci a liverpool ce stagnirati naredne 3-4 sezone svakako...
ma znao sam odma da meni govoris :D hahahaha
kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad

Ismire odlazi!!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 09:45

Bosco je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teški :lol:
Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobro :D
To ćeš ti kao pit ? :mrgreen: Prerano ti je frendu moj, prerano. ;)

:mrgreen: :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 23 dec 2010, 09:47

fera je napisao/la:kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad
Dakle, ne smijem postavljati slike iz raznoraznih barova punih zena, punog grada(ispunjenog zenama), vecernjih izlazaka(okruzen crnkinjama i ovim "nasim")...Onda bi se bas rasplak'o. Salu na stranu, tako cu ja liti suze kada u ljetnom periodu ja budem na Borackom jezeru, a ti u Rimu. :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 23 dec 2010, 09:49

Monolog je napisao/la:
fera je napisao/la:kad vidim kako je tebi bas mi je krivo sto sam ja svoje putovanje odgodio za ljeto... place mi se sad
Dakle, ne smijem postavljati slike iz raznoraznih barova punih zena, punog grada(ispunjenog zenama), vecernjih izlazaka(okruzen crnkinjama i ovim "nasim")...Onda bi se bas rasplak'o. Salu na stranu, tako cu ja liti suze kada u ljetnom periodu ja budem na Borackom jezeru, a ti u Rimu. :mrgreen:
hehehehe druze provedi se najbolje sto mozes :D baci koji slikicu kad se vratis da procijenimo nivo zabave :D

Ismire odlazi!!!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 23 dec 2010, 10:30

BOSANSKI TRIATLON

Popis disciplina:
1. DIZANJE kredita
2. PLIVANJE u dugovima
3. PRESKAKANJE rata

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 23 dec 2010, 11:03

Bosco je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:
Sexmachineboy je napisao/la:Da, da..svi će novu godinu željeti provesti baš na ss.ba forumu.. ipak je to najbitnije.. a ako neko ode sa trebama a ne bude ovdje, onda je levat teški :lol:
Hajmo svi tamo oko 3-4-5 sati doci na ss.ba ako uspijemo potrefit neko slovo bice dobro :D
To ćeš ti kao pit ? :mrgreen: Prerano ti je frendu moj, prerano. ;)

Ja to nisam rekao :roll:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 23 dec 2010, 13:32

Pa neka se momak uči.
Nova godina se mora dobro proslaviti. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 dec 2010, 13:47

jacky09 je napisao/la:Pa neka se momak uči.
Nova godina se mora dobro proslaviti. :lol:
a mozda momak samo "hemiju" konzumira... :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 dec 2010, 13:49

Monolog je napisao/la: Ma zara, jarane. Pijem, skijam, sankam, pijem :lol: , glupiram se...Odlicno, mogu ti reci. Ovo mi je trebalo da napunim baterije, vjeruj mi. Imam osjecaj da cu se vratiti 3 godine mladji. :mrgreen: Hvala na pozivu, ali odlozicemo to za drugi put(jos nisam ni ovdasnje ljepote razgled'o). Znas o kakvim ljepotama je rijec. :lol: Nemoj se ti nervirati, sad ce leci plata, pa...Btw, ocekujem revans u socceru. :D Veliki pozdrav jara. :D
E drago mi je da je sve ok, vidim nema te nesto pa se priupitah gdje li si... Heheh, samo ti buraz uzivaj, vidimo se aBd najkasnije u februaru, pa da onda bacimo jos koju partiju tog soccera... :)

Pozdravi mi sve zgodne trebe iz Slobode. :D :P

p.s. Pijes, skijas? Brate, nije valjda jedno iza drugoga? :D :D Ima da budes onda nas bosanski Bode Miller. :D

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 23 dec 2010, 14:28

Upravo prosao zadnji dan skole, Raspust :D :D .. Koji osjecaj samo :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 14:59

da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ? :|

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 23 dec 2010, 15:03

mandraX je napisao/la:da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ? :|
a ko je melisa salihovic?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 dec 2010, 15:04

mandraX je napisao/la:da ne zna slucajno neko dali je Melisa Salihovic zaista izvrsila samoubistvo ili je to zezancija na bosanski nacin ? :|
Ja mislim da nije,ne bi volio,da jeste vec bi grupa na fb otvorena ;) i nije luda ponovo ne otici na ekskurziju djaba.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 dec 2010, 15:05

slika

:?:

ako je neka zezancija, onda taj neko bas ima smisla za humor :roll:

jos jedan P.S. harry, i ja sam to upratio na face-u, raja pise statuse u tom smislu, jel istina i sl.
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 23 dec 2010, 15:07, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.