wtf, dobio je rafu prije 2 mjeseca na gs. Ja ne sporim da je Nadal ogroman favorit protiv Federera na sljaci, al previse podcjenjujete Federera sto se tice ostalih podloga. Tu je bolji od Rafe i tu bi imao sanse itekako.japa je napisao/la:Dobijaju ga ali na GS veoma rijetko ako cemo biti realni. Federer ne moze dobiti Djokovica i Nadala na GSu, pogotovo ne nakon ovog Wimbledona i pogotovo ne Djokovica, ali sve ostale itekako da moze, stoga neka povreda (a budimo realni i Djokovic i Nadal nisu bas imuni na iste) otvara olinjalom matorcu put i daje mu sansu a on je te sanse uvijek iskoristavao (dvije GS titule protiv Cilica). No to nece promjeniti njegovu inferiornost, cak i da nekim cudom ostane najuspjesniji teniser svijeta (u vidu titula i rekorda), nikada nece biti najbolji i najveci jer je ko teniser bio inferioran u pordjenju ne sa jednim vec sa dva najveca rivala. Dakle Federeroljupci navijaju za Rogerovu GS titulu kako bi nastavili da se zavaravaju...
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vadit
znamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
Sto se tice Sangaja Djole veliki favorit ovi ostali bijednici sanse nemaju. Al volio bi da dodje u finale i napuni svicarskog skupljaca kostiju da svi shvate da ce on bit tek treci na listi goat-a. Toliko .
Sto se tice Sangaja Djole veliki favorit ovi ostali bijednici sanse nemaju. Al volio bi da dodje u finale i napuni svicarskog skupljaca kostiju da svi shvate da ce on bit tek treci na listi goat-a. Toliko .
- BosniaBoston
- Kontakt:
Federerova igra smaracka izbij nabijNadalRafa je napisao/la:Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vaditznamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
![]()
Kakva si ti analfabeta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma ti si lud ako ti je ono igra. Pogotovo na Wimbledonu negledljivo do meca s Novakom. Hocete li se sad vadit kako je igrao najleprsaviju igru hahahaha botino.. Shvati da vise nije najveci nit ce ikad bit..BosniaBoston je napisao/la:Federerova igra smaracka izbij nabijNadalRafa je napisao/la:Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vaditznamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
![]()
Sto se tice Sangaja Djole veliki favorit ovi ostali bijednici sanse nemaju. Al volio bi da dodje u finale i napuni svicarskog skupljaca kostiju da svi shvate da ce on bit tek treci na listi goat-a. Toliko .![]()
Kakva si ti analfabeta
a dobar je momak,ali kad pise post imam osjecaj da ga pise iz mrznje prema Federeru ...pa nalupa svastaBosniaBoston je napisao/la:Federerova igra smaracka izbij nabijNadalRafa je napisao/la:Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vaditznamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
![]()
Sto se tice Sangaja Djole veliki favorit ovi ostali bijednici sanse nemaju. Al volio bi da dodje u finale i napuni svicarskog skupljaca kostiju da svi shvate da ce on bit tek treci na listi goat-a. Toliko .![]()
Kakva si ti analfabeta
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek je tvog rafu veci ugodaj gledat od Rogera GOATA samo jako samaranje loptice i URGHHHHH poslije svakog udarcaNadalRafa je napisao/la:Ma ti si lud ako ti je ono igra. Pogotovo na Wimbledonu negledljivo do meca s Novakom. Hocete li se sad vadit kako je igrao najleprsaviju igru hahahaha botino.. Shvati da vise nije najveci nit ce ikad bit..BosniaBoston je napisao/la:Federerova igra smaracka izbij nabijNadalRafa je napisao/la:Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vaditznamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
![]()
Kakva si ti analfabeta
#Punoljetstvo
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Koji si ti meni brat, gdje nadje on sve ove izraze...NadalRafa je napisao/la:Joj ovih smijesnih Fedtardova stvarno se covjek zapita sta je iduce na sta ce se vaditznamo da ste na aparatima od US. Razumijem da vas je strah sve vise i vise al vadit se na nekih zadnjih par meceva je presmjesno. Pogotovo imajuci na umu da je starkelja konstantno izbjegavao sljaku do ove godine zbog Rafe. Ovaj je njemu bar dolazio na megdan shvatite to papci jedni. Naravno da na betonu starac ima prednost zbog svoje smaracke igre izbij nabij. Ali pogledajte ukupan H2H pa pricajte ko je cija kujica neznalice jedne
![]()
E jesam se nasmijao, kao nikad, hvala ti!
Rafa, kralju, šahu moj, najjači si lik na forumu, kad ti Shevchet kaže, budi siguran da je tako!
P.S.
Pusti ove bratića i Bosniu, prpa ih uhvatila, moraš i ti razumjeti, ja razumijem sve.
@delinjo Ma kakva mrznja stari moj ne mrzim ni njeg ni Novaka jer mi nista ne znace u zivotu samo sam realan. Taman da ga svi sad preteknu vadit cete se na nesto deseto. Ne moze smjesnije. Udjem ovdje da procitam nesto oko ovog Mastersa isti smaraci smaraju o Fedji i uzdizu ga zbog nekih nebitnih cinjenica. Cuj zadnjih 8 meceva hahajaha.. ove prije necemo ni brojat halalit lagano hahaha..
@BosniaBoston taj isti Rafa je ucesnik najvecih finala ikad. Mozda jer je njegova igra smaracka hahaha.. pa covjek nam pokazuje iz godine u godinu sta znaci ljubav prema sportu. Nema sta nije uradio do sad. I dotaci cu se njegove izjave kako igra svaki poen kao da je posljednji. Al njegova igra je smaracka hahah kme kme Fedtardovi
@nikoneznanovic shevcheteee kraljino mojaaaa
@BosniaBoston taj isti Rafa je ucesnik najvecih finala ikad. Mozda jer je njegova igra smaracka hahaha.. pa covjek nam pokazuje iz godine u godinu sta znaci ljubav prema sportu. Nema sta nije uradio do sad. I dotaci cu se njegove izjave kako igra svaki poen kao da je posljednji. Al njegova igra je smaracka hahah kme kme Fedtardovi
@nikoneznanovic shevcheteee kraljino mojaaaa
dobro braco ali s obzirom da Rafinjo ne ucestvuje na ovom turniru,slazes li se da onda ti i sefkec ne trebate pisati 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
delinjo je napisao/la:dobro braco ali s obzirom da Rafinjo ne ucestvuje na ovom turniru,slazes li se da onda ti i sefkec ne trebate pisati
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Evo ja neću pisati, da vam Fedexovcima ne pristajem na muku...delinjo je napisao/la:dobro braco ali s obzirom da Rafinjo ne ucestvuje na ovom turniru,slazes li se da onda ti i sefkec ne trebate pisati
Dosta vam je vaših belaja!
hahaha ma ja to malo prcam,ali npr fkt ja prvi ne volim nesto pisati ako babuka ne ucestvuje na turniru ...treba vas na opste diskusije ....a mi i noletovci da se gombamo makar u sangaju....a na zavrsnom se nadam svima na okupu 
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Ma znam, sve 5 bratiću, da nema ovih zayebancija, ne bi bilo zanimljivo.delinjo je napisao/la:hahaha ma ja to malo prcam,ali npr fkt ja prvi ne volim nesto pisati ako babuka ne ucestvuje na turniru ...treba vas na opste diskusije ....a mi i noletovci da se gombamo makar u sangaju....a na zavrsnom se nadam svima na okupu
nikoneznanovic je napisao/la:Ma znam, sve 5 bratiću, da nema ovih zayebancija, ne bi bilo zanimljivo.delinjo je napisao/la:hahaha ma ja to malo prcam,ali npr fkt ja prvi ne volim nesto pisati ako babuka ne ucestvuje na turniru ...treba vas na opste diskusije ....a mi i noletovci da se gombamo makar u sangaju....a na zavrsnom se nadam svima na okupu![]()
moramo se malo , da ne bude dosadno
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste dobio ali ja ti fino kazem poslije onog Wimbledona koji mu je najbolji turnir unazad nekoliko godina Federer je potrosen i tesko da ce se mentalno oporaviti nakon onog poraza u finalu tako da mu ja protiv Nadala na GSu ne dajem neke sanse pa cak i na Wimbledonu iako je evidentno da ovaj danasnji Nadal sa izmijenjenim stilom igre mnogo vise odgovara Federeru nego onaj stari Nadal protiv kojeg nikakvih sansi nije imao. Tajna uspjesnog h2ha protiv Nadala u zadnje vrijeme upravo lezi u Nadalovoj igri, nije tu Federer pronasao nikakav lijek za Nadala jednostavno Nadal da bi ostao u vrhu morao je uvesti velike promjene u svojoj igri sto je odgovaralo Federeru koji je pod stare dane malo popravio onaj katastrofalni h2hdarker10 je napisao/la:wtf, dobio je rafu prije 2 mjeseca na gs. Ja ne sporim da je Nadal ogroman favorit protiv Federera na sljaci, al previse podcjenjujete Federera sto se tice ostalih podloga. Tu je bolji od Rafe i tu bi imao sanse itekako.japa je napisao/la:Dobijaju ga ali na GS veoma rijetko ako cemo biti realni. Federer ne moze dobiti Djokovica i Nadala na GSu, pogotovo ne nakon ovog Wimbledona i pogotovo ne Djokovica, ali sve ostale itekako da moze, stoga neka povreda (a budimo realni i Djokovic i Nadal nisu bas imuni na iste) otvara olinjalom matorcu put i daje mu sansu a on je te sanse uvijek iskoristavao (dvije GS titule protiv Cilica). No to nece promjeniti njegovu inferiornost, cak i da nekim cudom ostane najuspjesniji teniser svijeta (u vidu titula i rekorda), nikada nece biti najbolji i najveci jer je ko teniser bio inferioran u pordjenju ne sa jednim vec sa dva najveca rivala. Dakle Federeroljupci navijaju za Rogerovu GS titulu kako bi nastavili da se zavaravaju...
A zasto ne bi Rafanovci komentarisali ako se Sangaj igra ne znaci da je los turnir, jest da je slabiji bez oca i osvajaca posljednjeg GS. Imam neki filing da bi se moglo gledat Medo Sascha, oni ce se nekako i lomit za titule u iducim godinama. Jest da trebaju iznenadit Djoloa i Starkelju al nista nije nemoguce, Medo je trpac Djoke a i Sascha trpac starca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Federer i Nadal samo trebaju moliti Boga da im neko sklone Novaka jer ga oni dobiti neć pa makar bilo što kaže @bodi fuzija njih dvojice. Ovo do kraja uzima sve Nole, ukoliko bude zdrav i fokusiran.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da nije spasio 1 od one 2 mec lopte bilo bi “nole totalno ispao iz forme” ovako je nepobjedivdelinjo je napisao/la:ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
#Punoljetstvo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa to je problem, vidio si šta je sve imao Federer i opet ga nije dobio, šta više treba jednom teniseru od onog u Wimbledonu. Rafa i Federer ga neće dobiti a da ga neko drugi može dobiti, to je tačno a njih dvojica nemaju šanse.delinjo je napisao/la:ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.