Komotno si do sad mogao biti sa maksimalnim ucinkom da nismo imali kriticne propuste i greske koje su te kostale bodova koje za prvaka sebi ne smijes dopustiti svakako Borac i Zrinja bez svojih lakradija ne bi bili tu gdje jesu ali brate i mi smo mogli i sa tim ih potuci.Zutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:55A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MokraKifla
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sto se mene tice nek ispadnu iz lige, nekim svojim stavovima i odabirom strana nisu bolje ni zasluzili.luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
I neka su i njih pokrali sto bi samo nas krali.
You are someone else I am still right here
Nemoguće druže, nemoguće. Što prije shvatimo lakše će bit. Jednostavno protiv sebe imaš dvije kriminalne organizacije koje ti to ne dopuštaju.skullcrusher je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Ma tesko ova sezona teskoZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:55A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sa ovakvim sudjenjem i savezom nema šanse,nažalostZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:55A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
Netačno. Mogao si imati skoro max učinak (samo kone izvukle bod uredno) da ti je čist penal svirao protiv Posušja i da nisi doživio tešku otimačinu u Širokom. Nemojte od žrtve praviti krivca. Koliko god mi kritični bili u pojedinim momentima sad bismo bili na 22 boda iz 8 utakmica samo da nam nisu krali.MokraKifla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Komotno si do sad mogao biti sa maksimalnim ucinkom da nismo imali kriticne propuste i greske koje su te kostale bodova koje za prvaka sebi ne smijes dopustiti svakako Borac i Zrinja bez svojih lakradija ne bi bili tu gdje jesu ali brate i mi smo mogli i sa tim ih potuci.Zutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:55A šta nam znači? Jel stvarno neko misli da možeš biti prvak pored otimačina koje rade Zrinjski i Borac?luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:54Šteta što Velež nije uspio uzeti barem bod, odnosno dva, ali protiv njegomirovica & co., nije ni moglo drugačije.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- luckystrike
- Kontakt:
Da se ne nadam ne bih ni gledao, ni nas ni druge.
Ocekujem tako barem od Veleza, zrinjskog i zelje da im mogu kuci uzeti bodove.
A ovi sto kazu neka su ih pokrali i nas su, dok god i mi i drugi budemo tako razmisljali, skidat ce nam glave redom.
A ovi sto kazu neka su ih pokrali i nas su, dok god i mi i drugi budemo tako razmisljali, skidat ce nam glave redom.
-
- Kontakt:
Ko misli o tituli nek pogleda tekme Borac-Sarajevo i Borac Velez ja ovo vise nemam namjeru da gledam uopste
- MokraKifla
- Kontakt:
Protiv zelje komtono si im mogo uvalit 3 komada 5 zicera smo fulili to se MORA iskoristiti za prvaka imali su i oni sansi ali ne kao miZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:02Netačno. Mogao si imati skoro max učinak (samo kone izvukle bod uredno) da ti je čist penal svirao protiv Posušja i da nisi doživio tešku otimačinu u Širokom. Nemojte od žrtve praviti krivca. Koliko god mi kritični bili u pojedinim momentima sad bismo bili na 22 boda iz 8 utakmica samo da nam nisu krali.MokraKifla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58Komotno si do sad mogao biti sa maksimalnim ucinkom da nismo imali kriticne propuste i greske koje su te kostale bodova koje za prvaka sebi ne smijes dopustiti svakako Borac i Zrinja bez svojih lakradija ne bi bili tu gdje jesu ali brate i mi smo mogli i sa tim ih potuci.
Velez kao klub nam je okrenuo ledja kad god je imao priliku i od mene nemaju nikakve empatije.luckystrike je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:02Da se ne nadam ne bih ni gledao, ni nas ni druge.
You are someone else I am still right here
Kakvih 5 zicera u derbiju? O čemu pričaš? Samo Turkeš imao brutalan zicer i to se moralo zabiti. Ostalo je sve i može i ne mora.MokraKifla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:04Protiv zelje komtono si im mogo uvalit 3 komada 5 zicera smo fulili to se MORA iskoristiti za prvaka imali su i oni sansi ali ne kao miZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:02Netačno. Mogao si imati skoro max učinak (samo kone izvukle bod uredno) da ti je čist penal svirao protiv Posušja i da nisi doživio tešku otimačinu u Širokom. Nemojte od žrtve praviti krivca. Koliko god mi kritični bili u pojedinim momentima sad bismo bili na 22 boda iz 8 utakmica samo da nam nisu krali.MokraKifla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:58
Komotno si do sad mogao biti sa maksimalnim ucinkom da nismo imali kriticne propuste i greske koje su te kostale bodova koje za prvaka sebi ne smijes dopustiti svakako Borac i Zrinja bez svojih lakradija ne bi bili tu gdje jesu ali brate i mi smo mogli i sa tim ih potuci.
Znači po tvojoj logici mi moramo imati omjer 33-0-0 da bi bili prvaci, a to što su te apsolutno svaku utakmicu do sad krali (izuzev tog derbija, to je bilo relativno okej), koga boli racku.
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- MokraKifla
- Kontakt:
Samo kazem da protiv ekipa ispod prve tri cetiri je obavezno bodove skupljati jer ocigledno i borac i zrinjski ce protiv njih izvuci sva 3 a mi sa njima kako znamo i umijemo se moramo boritiZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:08Kakvih 5 zicera u derbiju? O čemu pričaš? Samo Turkeš imao brutalan zicer i to se moralo zabiti. Ostalo je sve i može i ne mora.MokraKifla je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:04Protiv zelje komtono si im mogo uvalit 3 komada 5 zicera smo fulili to se MORA iskoristiti za prvaka imali su i oni sansi ali ne kao miZutti je napisao/la: ↑12 okt 2024, 20:02
Netačno. Mogao si imati skoro max učinak (samo kone izvukle bod uredno) da ti je čist penal svirao protiv Posušja i da nisi doživio tešku otimačinu u Širokom. Nemojte od žrtve praviti krivca. Koliko god mi kritični bili u pojedinim momentima sad bismo bili na 22 boda iz 8 utakmica samo da nam nisu krali.
Znači po tvojoj logici mi moramo imati omjer 33-0-0 da bi bili prvaci, a to što su te apsolutno svaku utakmicu do sad krali (izuzev tog derbija, to je bilo relativno okej), koga boli racku.
- Maroon1946
- Kontakt:
Steta sto ova utakmica protiv Unisa nije neki bolji termin ali svakako svi koji mogu da ispostujemo.
17039
17039
-
- Kontakt:
Pitari dragi poz od rođenih samo jedno pitanje ova pjesma sto pustate prije utakmice "tvoja greska" zasto se pusta kakve veze ona ima sa vama jel to nesto vezano za Radovca ili bas me to zanima
Ma kakav Radovac kralju hahah. Pjesma "Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti..." je napisana na ritam pjesme "Tvoja greška". Samo zbog togaMostarac12345 je napisao/la: ↑12 okt 2024, 21:10Pitari dragi poz od rođenih samo jedno pitanje ova pjesma sto pustate prije utakmice "tvoja greska" zasto se pusta kakve veze ona ima sa vama jel to nesto vezano za Radovca ili bas me to zanima
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Ma nema pomoći dok je Vico na čelu saveza. Jedino što se moze uraditi je batinanje sudija.
Daje sudija svirao penal nad renanom protiv posusja imao bi 2 boda vise i Renana koji bi konama utrpao 2 gola
Da sudija NIJE PONISTIO cist go RENANU imali bi jos 2 boda i Renana koji bi imao 6 golova dosad u prvenstvu.
Takodje crveni karton i penal nad Gulashvilijem bi donijelo 9 golova za njeg (bolja statistika)
Sansa GULASHVILIJA sut glavom sa 6 m
Sut keremeha
Sut turkesa ovo su 100% sanse
Zeljo imao jedinu 100% sansu kad je golman pogrijesio kad se lopta odbila od precku..
Gol iz dubokog 2 m offsida nije sansa
1 polusansu sabanovic u prvom pol to je sve..
A imali smo bar 4 jos dobre sanse i sutevi pored gola plus potencijalni penal
Nesmijemo se ponasat oni su nama okrenuli ledja ovo ono NE TREBA REAGOVAT KOGOD DA JE POKRADEN CAK AKO JE TO I ZRINJSKI I BORAC. Ako su zakinuti treba reagovat i zdravo
UDRUZENJE KLUBOVA SE NECE NIKAD DESIT RADI ZRINJSKOG BORCA SB
E drugi izlaz je STRANE SUDIJE POMOGUCNOSTI ITALIJANSKE njemacke
Juce onaj francuz se obruko u zenici
Da sudija NIJE PONISTIO cist go RENANU imali bi jos 2 boda i Renana koji bi imao 6 golova dosad u prvenstvu.
Takodje crveni karton i penal nad Gulashvilijem bi donijelo 9 golova za njeg (bolja statistika)
Sansa GULASHVILIJA sut glavom sa 6 m
Sut keremeha
Sut turkesa ovo su 100% sanse
Zeljo imao jedinu 100% sansu kad je golman pogrijesio kad se lopta odbila od precku..
Gol iz dubokog 2 m offsida nije sansa
1 polusansu sabanovic u prvom pol to je sve..
A imali smo bar 4 jos dobre sanse i sutevi pored gola plus potencijalni penal
Nesmijemo se ponasat oni su nama okrenuli ledja ovo ono NE TREBA REAGOVAT KOGOD DA JE POKRADEN CAK AKO JE TO I ZRINJSKI I BORAC. Ako su zakinuti treba reagovat i zdravo
UDRUZENJE KLUBOVA SE NECE NIKAD DESIT RADI ZRINJSKOG BORCA SB
E drugi izlaz je STRANE SUDIJE POMOGUCNOSTI ITALIJANSKE njemacke
Juce onaj francuz se obruko u zenici
-
- Kontakt:
Evo citam Nedo Turkovic na yt objavio post, izdvojio Ristica i kaze Mujkic da je dobar bio
U19
Sloboda - FKS 0-0
znaci nista od titule ove godine.
Sloboda - FKS 0-0

-
- Kontakt:
Sloboda nam je i Kup uzela prosle godine. Bas se zauzmu protiv nase djece izgleda.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83 i 17 gostiju.