Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
Ja znam da bih, ne znam za NazorUsro kakav je, sli mislim da mu ne bi bila neka preprekapjankesarajevo je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:21Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
Eto vidis da znas fino odgovoriti. Nije te puno iskvarila Njemacka.Pantelija je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:41Ja znam da bih, ne znam za NazorUsro kakav je, sli mislim da mu ne bi bila neka preprekapjankesarajevo je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:21Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
Majstore probali smo sastanak odrzati. Prvi Zeljo nije htio. Hasic iz Veleza je pristao, supak iz Tuzla Cityija ti je bio sadasnji vlasnik Slobode i nije htio, tako da zaboravi na tu vrstu otpora za sada.Mocvara1991 je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:27Vodstva nasih klubova su pick3.
Zeljo,Sarajevo,Sloboda i Velez nek se udruze i ne igraju svoje utakmice iducih par kola iz protesta i lakrdije koju svako kolo prave vodeci ljudi iz Saveza i sudijske organizacije i nakon uvodjenja kVAR-a.
K.... moj ce Savez imati muda i poslati ih u nizi rang i liga je odmah neregularna. A odjeknula bi vijest u Evropi. Klubovi protestuju i ne igraju, a nemas muda ih poslati u nizi rang. Ocistila bi se banda vrlo brzo.
Svako ko ima imalo razuma bi znao bolje od Škore.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:21Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
A toliko ste upuceni u rad strucnjaciNisamInSajder je napisao/la: ↑13 okt 2024, 20:37Svako ko ima imalo razuma bi znao bolje od Škore.pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 okt 2024, 19:21Sigurno bi ti i tvoj pajdas Pantelija bolje od Skore….
Ko moze skupiti materijal, ili linkove sa YouTube-a ja cu smontirati video bez problema.bordobijeli je napisao/la: ↑13 okt 2024, 21:02Mogla bi se napraviti kompilacija od jedno pola sata za ove zadnje 3 sezone borca , ima materijala baš, penali ,kartoni, fauli,njihivo pogibeljni startovi itd.
luckystrike je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:19s obzirom na pauzu, lijepo vijeme u najavi i atraktivnog protivnika, očekujem 10 000 na Koševu u subotu![]()
Sve preko 8 hiljada - odlična posjeta!luckystrike je napisao/la: ↑14 okt 2024, 12:19s obzirom na pauzu, lijepo vijeme u najavi i atraktivnog protivnika, očekujem 10 000 na Koševu u subotu![]()