Vitez - Sarajevo
Radnik - Zrinjski
Sloboda- Lištica
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:Bez puno priče:
Mihojević Marko
Kova
Rustem
Radovac(samo tako nastavi!)
Kićbe Mera
Reis
Ahmo
Petrović Slavko - Bujrum s rajom!
Titula je usrana davno, da je biti treci i klepiti gurbete, puna saka brade.PitarBordo je napisao/la:Zrinjski mora 2 puta kiksati i pobjediti Slobodu. Uz takav razvoj situacije mi smo prvi.
Naravno ako uzmemo sve do kraja.
Ovo ja sanjam naglas....joker90 je napisao/la:Titula je usrana davno, da je biti treci i klepiti gurbete, puna saka brade.PitarBordo je napisao/la:Zrinjski mora 2 puta kiksati i pobjediti Slobodu. Uz takav razvoj situacije mi smo prvi.
Naravno ako uzmemo sve do kraja.
Najviše sam Samira kritikovao kad je počeo brutalno nazadovat i glumatat nešto, al ko je realan, ne može i ne smije ne primjetiti njegovo vraćanje na 'pravi put'. Trenerima koji su zapostavljali Marka, iz ovih ili onih razloga, ne trebam ih imenovat, mogu samo reći - Sram vas bilo, klošari. Momak poslije bruku vremena neigranja, u par utakmica pruža nenormalno dobre partije, a šta bi tek bilo da je nastavio igrat u kakvom takvom kontinuitetu poslije protjerivanja čovjeka sa mog avatara.Sabinho je napisao/la:uNbx je napisao/la:Bez puno priče:
Mihojević Marko
Kova
Rustem
Radovac(samo tako nastavi!)
Kićbe Mera
Reis
Ahmo
Petrović Slavko - Bujrum s rajom!
Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HahahahaSabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Invazija u najavi!Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedva cekam da slusam komsijske vapaje.muhamedhulk je napisao/la:HahahahaSabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce i punac biti
Proslogodisnje gostovanje Vitezu jedna od jacih utakmica, poslije tekme se vise zalomilo nego na proslavi titule.Sabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osmostrana prizmakoalem je napisao/la:Podsjetite me, kako je ono bilo? Neki bermudski trougao, šta li ???
shalabajzer je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva pa izvinite sto upadam ovako na temu, al moram napisati da su Radovac, Rustemovic i Miholjevic(mislim da se tako zove) najbolje odigrali mec....ne znam koju je utakmicu ovaj gledao....lijep pozzjoker90 je napisao/la:Rustemovic i Radovac odlicni bili, brate ti si izgleda neki snimak proslih utakmica gledao, nema sanse da si gledao ovo od danas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Mene je strah utkamice protiv Želje ako bude isti sastav kao i danas, Radovac i Rustemović najgori na terenu, Okić ne može lopte igraču do sebe dodati, Kramar pojmare nema, lik se gubi ko abdest, Duljević kao da je igrao 10 utakmica poslije reprezentacije, nigdje ga nije bilo tamo do drugog gola.
Srecom pobjedili smo na kraju, mogli smo i proci bez primljenog gola da se nismo opustili
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Hajdeee, misstianopenaldo i 26 gostiju.