Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Citam tvitove i fb statuse iz Nemacku @Kawhi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chat
Clinton news network i njihove filijale ne gledam. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma i ja čitam svašta. Treba samo izbjegavati ove mainstream medije. Ne zna se koji je gori.Bosniacum Lilium je napisao/la:Citam tvitove i fb statuse iz Nemacku @Kawhi
Evo kažu ISIS preuzeo odgovornost. Šef ovog Poljaka čiji je kamion kaže da on sigurno ne bi to uradio i da su ga oteli.
rio_Ferdy88 je napisao/la:Clinton news network i njihove filijale ne gledam.
N1 jedina može proći zbog gospodina Zukića.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
#MerkelMussWeg
Treba ove u trending pogurati.#refugeeswelcome will save our asses
Ne rade oni. Radi druga/treća generacija neasimiliranih ekonomskih migranata.IlProfessore je napisao/la:Ljude koji misle da sve ovo rade izbjeglice/muslimani koje samo traže parče neba gdje se ne roka treba izrokati i pobiti. I njihovo potomstvo za svaki slučaj, možda su naslijedili genetski tu anomaliju.
Sirijci koji bježe od rata su najbolja raja koja dođe u Evropu odavno. Problem je što s njima uđe više Afganistanaca i Afrikanaca koji i nisu tako fina raja.
- IlProfessore
- Kontakt:
Razumijem ja šta govoriš ali ne alaudira se na ekonomske ili ove migrante nego općenito na izbjeglice.
Šta je bilo za Cirih, je li neki radikalni kršćanin ili?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Uredu je biti emotivno vezan za nekoga i imati stav, ali ovo nije uredu, nikako.IlProfessore je napisao/la:I njihovo potomstvo za svaki slučaj, možda su naslijedili genetski tu anomaliju.
i stopa samoubistava pofina..Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoce da zive u zemljama gdje je pola godine noc![]()
Sta radi materijalisticko drustvo...
ja želim maldive, karibe i sejšele
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mene više zanima ko uradi ovo u Cirihu.Marsal je napisao/la:Šta je bilo za Njemačku, je li neki radikalni islamista izbjeglica ili ?
Pa problem je što će rijetko koja država u Evropi priznati da već desetljećima griješe neasimilirajući islamske doseljenike zbog toga što im moćan saudijski lobi daje pare da to ne radi. I onda preko svojih propagandnih mašina pljuju Sirijce, još uz Sirijce puštaju i svakojaku gamad da ne bude džaba pljuvanje, dok drugim propagandnim mašinama plaše ljude od fašizma.IlProfessore je napisao/la:Razumijem ja šta govoriš ali ne alaudira se na ekonomske ili ove migrante nego općenito na izbjeglice.
Ovo je najvažnije.#MerkelMussWeg
Germans being germans
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne zna ništa još, Nijemci ne dižu frku dok ne bude 100% tačno. Radi se istraga jel' vozač bio pijan ili je otet nekad danas. Vlasik firme kaže da to taj vozač nije mogao napraviti jer mu je to rođak i garantuje za njega i da se s njim od podne nije čuo. Kamion je, izgleda, iz Poljske.Marsal je napisao/la:Šta je bilo za Njemačku, je li neki radikalni islamista izbjeglica ili ?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Ljudi ja ne provociram, fakat pitam, ne znam
došla mi sestra na par dana pa slabo skroz po netu nisam u toku
je li sranje ko u Nici ili jednostavno neka nesreća?
I kad smo kod Ciriha je li neko pucao na muslimane ili muslimani na nekog
a što se tiče ovog ruskog ambasadora mislim da je to naručeno sa strane, jednostavno našli su jednog nezadovoljnog momka koji je otpušten iz službe i kojem je vjerovatno obećano zbrinjavanje njegove porodice zauzvrat. eh sad ko je to učinio, vjerovatno neko ko je želio da ovo ima krajnjeg ishoda na rat u Siriji... nebitno. nadam se da će Putko i Erdogan pregaziti pobunjenike i da će Bašar pravit državu u miru. Eto kakva je svjetska politika, da otvoreno moram navijat za Turke i Ruse dante yebo
@Unofficial
hvala
I kad smo kod Ciriha je li neko pucao na muslimane ili muslimani na nekog
a što se tiče ovog ruskog ambasadora mislim da je to naručeno sa strane, jednostavno našli su jednog nezadovoljnog momka koji je otpušten iz službe i kojem je vjerovatno obećano zbrinjavanje njegove porodice zauzvrat. eh sad ko je to učinio, vjerovatno neko ko je želio da ovo ima krajnjeg ishoda na rat u Siriji... nebitno. nadam se da će Putko i Erdogan pregaziti pobunjenike i da će Bašar pravit državu u miru. Eto kakva je svjetska politika, da otvoreno moram navijat za Turke i Ruse dante yebo
@Unofficial
hvala
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- IlProfessore
- Kontakt:
Slušam večeras jednu radio emisiju, zanimljiva diskusija sa jednim profesorom. Pitaju ga u kojoj bi zemlji volio da živi ukoliko bi morao biti van Bosne (a do sada je bio u preko 150) a njegov odgovor je bio da je to Indija i Ekvador iz razloga što su ostali dosljedni sebi, sačuvali kulturu, tradiciju i duh i nisu pokupili nikakav otpad iz ovog tzv. evropskog društva.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Ovo ti nije trebalo brate moj, bjezi sad dok mozesMarsal je napisao/la: nadam se da će Putko i Erdogan pregaziti pobunjenike i da će Bašar pravit državu u miru. Eto kakva je svjetska politika, da otvoreno moram navijat za Turke i Ruse dante yebo
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Pa eto još nije sigurno. Pretpostavlja se da je neki terorista oteo Poljaka i kamion i uradio ovo, ali još ništa nije sigurno.Marsal je napisao/la:Ljudi ja ne provociram, fakat pitam, ne znamdošla mi sestra na par dana pa slabo skroz po netu nisam u toku
![]()
I kad smo kod Ciriha je li neko pucao na muslimane ili muslimani na nekog![]()
@Unofficial
hvala
U Cirihu neko pucao u džamiji. Ne zna se jel neki ljuti musliman ili ljuti antimusliman.
Što se tiče tog nezadovoljnog momka. Momak je povremeno čuvao i Erdogana, bio veliki fan AKPa i sad će mu prišiti da podržava Gullena samo da sramota ne ode na Erdu.
Erdogan podržava pobunjenike u Siriji. Yebote informiši se.
Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor 
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Budista.Marsal je napisao/la:Šta je bilo za Njemačku, je li neki radikalni islamista izbjeglica ili ?
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
Poremecaji raspolozenja, shizofrenija, naravno sto sve moze dovesti do samoubistva.DANTES je napisao/la:i stopa samoubistava pofina..Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoce da zive u zemljama gdje je pola godine noc![]()
Sta radi materijalisticko drustvo...
ja želim maldive, karibe i sejšele![]()
Profesori cesto spominju te drzave kao primjer kad objasnjavaju tako nesto. Svedska moli za psihologe...
Kawhi odaberi stranu dok jos nije kasno...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.