Titula je usrana davno, da je biti treci i klepiti gurbete, puna saka brade.PitarBordo je napisao/la:Zrinjski mora 2 puta kiksati i pobjediti Slobodu. Uz takav razvoj situacije mi smo prvi.
Naravno ako uzmemo sve do kraja.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo ja sanjam naglas....joker90 je napisao/la:Titula je usrana davno, da je biti treci i klepiti gurbete, puna saka brade.PitarBordo je napisao/la:Zrinjski mora 2 puta kiksati i pobjediti Slobodu. Uz takav razvoj situacije mi smo prvi.
Naravno ako uzmemo sve do kraja.
Samo Saraj'vo.
Najviše sam Samira kritikovao kad je počeo brutalno nazadovat i glumatat nešto, al ko je realan, ne može i ne smije ne primjetiti njegovo vraćanje na 'pravi put'. Trenerima koji su zapostavljali Marka, iz ovih ili onih razloga, ne trebam ih imenovat, mogu samo reći - Sram vas bilo, klošari. Momak poslije bruku vremena neigranja, u par utakmica pruža nenormalno dobre partije, a šta bi tek bilo da je nastavio igrat u kakvom takvom kontinuitetu poslije protjerivanja čovjeka sa mog avatara.Sabinho je napisao/la:uNbx je napisao/la:Bez puno priče:
Mihojević Marko
Kova
Rustem
Radovac(samo tako nastavi!)
Kićbe Mera
Reis
Ahmo
Petrović Slavko - Bujrum s rajom!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje

Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakav ba Petrovic, dovedite nam nekog ko ce se brinuti o dovodjenju igraca(Zivkovic) Dovedite nam najboljeg kondicionog trenera...
Meni se Petrovic ne svidja, ne bih bio zadovoljan ako je on taj koji bi nas vodio slj sezone.
Meni se Petrovic ne svidja, ne bih bio zadovoljan ako je on taj koji bi nas vodio slj sezone.
- muhamedhulk
- Kontakt:
HahahahaSabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Invazija u najavi!Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
Jedva cekam da slusam komsijske vapaje.muhamedhulk je napisao/la:HahahahaSabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sad ce i punac biti
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Danas odlicna tekma naših momaka, pozitivno sam iznenađen za Radovca, kako je Kramar uspio kod nas pa kako ljudi moji??????... Samo mi je jedno žao a to je Haris Harba, pa kakvog mi igrača imamo nismo ni svjesni, al bitno je da Okić igra i ne znam jel danas pasa potrefio kako treba 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Proslogodisnje gostovanje Vitezu jedna od jacih utakmica, poslije tekme se vise zalomilo nego na proslavi titule.Sabinho je napisao/la:Je li shema kao i prosle godine?Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osmostrana prizmakoalem je napisao/la:Podsjetite me, kako je ono bilo? Neki bermudski trougao, šta li ???
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
shalabajzer je napisao/la:Nisam navijac Sarajeva pa izvinite sto upadam ovako na temu, al moram napisati da su Radovac, Rustemovic i Miholjevic(mislim da se tako zove) najbolje odigrali mec....ne znam koju je utakmicu ovaj gledao....lijep pozzjoker90 je napisao/la:Rustemovic i Radovac odlicni bili, brate ti si izgleda neki snimak proslih utakmica gledao, nema sanse da si gledao ovo od danas.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Samir odigrao odlično? jesmo li mi gledali istu utakmicu?
Mene je strah utkamice protiv Želje ako bude isti sastav kao i danas, Radovac i Rustemović najgori na terenu, Okić ne može lopte igraču do sebe dodati, Kramar pojmare nema, lik se gubi ko abdest, Duljević kao da je igrao 10 utakmica poslije reprezentacije, nigdje ga nije bilo tamo do drugog gola.
Srecom pobjedili smo na kraju, mogli smo i proci bez primljenog gola da se nismo opustili
vala meni ono nikako nije bilo dobro, mozda jesu bili dobri u ponekim duelima, ali radovac uzme loptu pokušava probiti neku kontru, izgubi nakon 2-3 dodira, rustemović nije znao kud će sa njom pa je vrati nazad, znalo se dešavati da je zadrži previše kod sebe i da mu uleti igrač sa leđa
ako je ono dobro, ne znam, teško nam se u idućim utakmicama, i vidjećete sami to.
također, moram i ja ahmu pohvaliti, lik kao da se tek navikao na našu klimu, odličan je bio čitavo vrijeme, onako je trebao biti i ostatak ekipe, brzo igrati, odmah dodavati loptu, bez ikakvog drkanja lopte, ahmo je i znao lijepu loptu poslati u 16terac
eto prije par stranica kad sam pitao kad smo zadnji put zabili golove iz ubačaja, danas smo zabili dva takva, prvi je bio iz ofsajda, a proslu utakmicu protiv borca nisam ni gledao
sad samo ponoviti posjećenost u vitezu ono od prošle sezone, a amidža će vjerujem uspjeti na vrijeme uplatiti koju marku na račun viteza, biće tu 3 boda za goste ako Bog da
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Emerson mora igrati od početka, lik je i onakav svemirski brod naprijed za radovca i rustema, a koji opet mogu i trebaju trčati za Brazilca dok on Benkaru "hrani" loptama! 
- Osttribine
- Kontakt:
Bravo Hurticu, bravo momci (dobro nekima manje, Kramar npr. bivsi clan cuvene fudbalske akademije iz Pertha/Australija
)
Dobro je ovo sve u odnosu na igre i rezultate sa onim ublehasem "necemo potceniti niti preceniti", sad na redu Vitez, vidimo se u onom klubu kod HZ Vitez i nadam se i slicnom rezultatu kao prosli put tamo.
Dobro je ovo sve u odnosu na igre i rezultate sa onim ublehasem "necemo potceniti niti preceniti", sad na redu Vitez, vidimo se u onom klubu kod HZ Vitez i nadam se i slicnom rezultatu kao prosli put tamo.
Kallasi prije sedmicu dana odigra protiv Japana pred 65.000 gledalaca, a mi ga držimo na klupi i forsiramo tkz. Krampara.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BordoArmy88 je napisao/la:Invazija u najavi!Lakoste je napisao/la:aaaaaa Vitez u nedjelju, pa nije moglo bolje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pljuvac @High na apratima, Sarajevo dobilo, ne moze lijepiti Dadu Glisica po temi. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A malo je i smrsao.A realno je da najbolje lopte igra to se vidjelo i u onom nakaradnom Jesicevom sistemu u kome niko nije dobar bio,imao je odličnih i tad nekih podvala i guranja u sansi što tesko neki igrač zna.
Enigma mi je ovaj Simeunovic ,dali trenira taj momak uopste? Kad saberes sve ove igračke minuse i stručni štab sa Jesicem i da od toga samo jedan igrač valja,a potrošio si para ko mnogima što je neki maximalni budjet mnogim klubovima a jos sezonu zaje.bao.Onaj mali Krajišnik ni za juniore neigra ccc
Enigma mi je ovaj Simeunovic ,dali trenira taj momak uopste? Kad saberes sve ove igračke minuse i stručni štab sa Jesicem i da od toga samo jedan igrač valja,a potrošio si para ko mnogima što je neki maximalni budjet mnogim klubovima a jos sezonu zaje.bao.Onaj mali Krajišnik ni za juniore neigra ccc
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".