Podržavo ih je do danas. Od danas podržava koga mu Putin kaže da podržava.Kawhi je napisao/la: Erdogan podržava pobunjenike u Siriji. Yebote informiši se.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Uvijek s tobom na istoj strani.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Kawhi odaberi stranu dok jos nije kasno...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa dobro, nije on kriv što su mu psihopate na pozicijama. Doduše, jeste, al o tome se ne priča.Marsal je napisao/la:Podržavo ih je do danas. Od danas podržava koga mu Putin kaže da podržava.Kawhi je napisao/la: Erdogan podržava pobunjenike u Siriji. Yebote informiši se.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
I još nešto, čitajući skandinavske autore stiče se utisak raširenosti organizovanih mreža pedofila.. Što takođe dovoljno govori..Bosniacum Lilium je napisao/la:Poremecaji raspolozenja, shizofrenija, naravno sto sve moze dovesti do samoubistva.DANTES je napisao/la:i stopa samoubistava pofina..Bosniacum Lilium je napisao/la:Hoce da zive u zemljama gdje je pola godine noc![]()
Sta radi materijalisticko drustvo...
ja želim maldive, karibe i sejšele![]()
Profesori cesto spominju te drzave kao primjer kad objasnjavaju tako nesto. Svedska moli za psihologe...
Kawhi odaberi stranu dok jos nije kasno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kad već ne može svemir onda ove egzotične uz zvuke Aloha, Aloha Oe....Sarmelino je napisao/la:Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor

Švecka je najgora.DANTES je napisao/la: I još nešto, čitajući skandinavske autore stiče se utisak raširenosti organizovanih mreža pedofila.. Što takođe dovoljno govori..
Čile vam je bombon.sljivo je napisao/la:.Sarmelino je napisao/la:Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor
- IlProfessore
- Kontakt:
Otkrij gdje, neka bude nešto ko istraživačko novinarstvoSarmelino je napisao/la:Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor
Ne znam iskreno, i ja sam se frapirao na spomen Indije jer mi je prva asocijacija na njih sveta krava i Bandini
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
A izmet na ulicama i konzumiranje iste vode u kojoj se ogroman broj tijela raspadaIlProfessore je napisao/la:Otkrij gdje, neka bude nešto ko istraživačko novinarstvoSarmelino je napisao/la:Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor![]()
Ne znam iskreno, i ja sam se frapirao na spomen Indije jer mi je prva asocijacija na njih sveta krava i Bandini
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Jest super živjeti u 21. stoljeću. Samo staviš hešteg i napišeš PrayForUbaciGrad i dobra si osoba.
I zemlja gdje kaste kolo vode, a hindusi često linčuju muslimane i druge manjine. I đe malarija kućna tradicija.. Neka hvala..IlProfessore je napisao/la:Otkrij gdje, neka bude nešto ko istraživačko novinarstvoSarmelino je napisao/la:Gdje si slusao?Meni je Indija bas najogavnija drzava svijeta,a Ekvador je zanimljiv izbor![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Hashtag najjace oruzje 21. vijeka 
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
serija i poBosniacum Lilium je napisao/la:gospodin
druga sezona rastura
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Boze sacuvaj nas zena kao PeggyDANTES je napisao/la:serija i poBosniacum Lilium je napisao/la:gospodin![]()
![]()
druga sezona rastura
Hanzee mi nesto prirastao srcu. Kao Sandzaklija u Sarajevu, suosjecam sa njegovom patnjom u Americi. Obojica na svojoj zemlji, a tretiraju nas kao autsajdere.
Samo nemoj da rafalaš ko onBosniacum Lilium je napisao/la:Boze sacuvaj nas zena kao PeggyDANTES je napisao/la:serija i poBosniacum Lilium je napisao/la:gospodin![]()
![]()
druga sezona rasturaJadni Ed
![]()
Hanzee mi nesto prirastao srcu. Kao Sandzaklija u Sarajevu, suosjecam sa njegovom patnjom u Americi. Obojica na svojoj zemlji, a tretiraju nas kao autsajdere.
Eh žene, moj ti. Sjeti se kako je sve krenulo od Lilit pa preko evo.. Siroti Adam i svi mi ostali..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ja se okrenuo sam nauci. Nema svrhe da ista petljam oko zena. Ne znam i dzaba.DANTES je napisao/la: Eh žene, moj ti. Sjeti se kako je sve krenulo od Lilit pa preko evo.. Siroti Adam i svi mi ostali..
Ma kakav ja i rafalanje. Mi Šošoni smo miroljubivi. Treba se paziti ovih Sijuksa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma Sandzaklije su vise kao Turci, druga halpogrupa. Malo zagorili, ko Soljanin onako..
Koji su Sijuksi?
Treba biti aseksualan. Jedino tako puni intelektualni potencijal dosegneš.
Misliš da ima Ludih Konja? Ti više dođeš ko Bik Koji SjediBosniacum Lilium je napisao/la:Ja se okrenuo sam nauci. Nema svrhe da ista petljam oko zena. Ne znam i dzaba.DANTES je napisao/la: Eh žene, moj ti. Sjeti se kako je sve krenulo od Lilit pa preko evo.. Siroti Adam i svi mi ostali..
Ma kakav ja i rafalanje. Mi Šošoni smo miroljubivi. Treba se paziti ovih Sijuksa
Što se žena tiče biće. Naiće prava kad tad
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ja to razmisljam ko bi mogli biti sijuksi.Kawhi je napisao/la:Koji su Sijuksi?
To je moja master teza
@tuzlak
ja sam aristokratske puti, ali vecina baca na turke, istina
Treba otkazati novogodišnje slavlje i pare dati za Halep kuknjava
Walk on, with hope in your hearts.
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 7 gostiju.