Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

emir_

Re: Edin Džeko

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 20:10

szlaja je napisao/la:Kad se sjetim da mi se povracalo od Wolfsburga... sad kad gledam ovaj City nemam prave rijeci za opisat. Nabijem ih sve na racku. U svemu ovome šeici su najgluplji, osim ako ne peru samo novac tu pa izgledaju glupi.
Dusa me boli za Dzekom. OVO ON NIJE ZASLUZIO
stavrno nije, sve fin, kulturan, odmjeren, pun postovanja, a ovamo igraju oni koji hoce da odu iz kluba i to otvoreno.
Zadnja izmjena: emir_, dana/u 15 jan 2021, 09:44, ukupno mijenjano 1 put.
4-IN-A-ROW

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 maj 2011, 20:10

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 20:11

Da se razumijemo man city je **** klup i k u rac ekipa,,,dizu se nesto,, ja ne znam kako su izborili ligu prvaka. Iskreno tek ih pratim od tad je Edin dosao, i ljudi prelose igraju, ruzan nogomet fuj. Ne mogu da vjerujemd a Edin sada ne igra,,, koji **** ga je mancini kupovao da mu 37 mil grije klupu??? Smjesno, neka ide u italiju, tamo ce biti junak gdje god da dodje, odvje ga niko i ne cjeni, odoh na onaj njihov forum da im svima **** mater vise.........

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 17 maj 2011, 20:11

slobodno me banujte...ovaj me mancini iz vjere istjera **** mu bog mater...vise mi se na qrac popeo sa tevezom...**** mater okoda je tevez njemu trener a ne on tevezu..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 maj 2011, 20:12

Koja je Mancini ***** protiv Stoke sa jednim napadačem, ne znam više mi je dosta ovog. Ne daj se Džeko ! :evil:

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 maj 2011, 20:13

Ja mislio bit ce prenos na bht..sad vidim nema od tog nista :o
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 maj 2011, 20:13

Kad je ciko vikao BL majka,mante se Engleskih ludih krava i Italijanskih crknutih macaka.
Ali raja je htjela veselo, e eto ga veselo.Svake prestupne na terenu.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 maj 2011, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 20:13

ek0 je napisao/la:Ne znam sta je cudno, Dzeko je igrao 2 utakmice, sad dvije pauzira. Mada mogao ga je staviti ako je Baloteli povrijedjen. Jel ovo zadnje kolo ili ima jos ?
ti si svoje znanje rekao sa tim pitanjem na kraju....
4-IN-A-ROW

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 17 maj 2011, 20:16

emir_ je napisao/la:
ek0 je napisao/la:Ne znam sta je cudno, Dzeko je igrao 2 utakmice, sad dvije pauzira. Mada mogao ga je staviti ako je Baloteli povrijedjen. Jel ovo zadnje kolo ili ima jos ?
A ti umjesto da mu kazes, pravis se pametan!!!
Sta ti znas, mozda lik ne prati toliko premier ligu, pa zato pita.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 maj 2011, 20:17

Jeste li poslali prijedloge na mcfc gdje cete navijati. :lol:

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 17 maj 2011, 20:18

Nivoi glupih:

1. ŠEICI -toliko ulozenog novca a nista. Tokom cijele sezone ni jedna jedina kritika prema Manciniju. Jos ga na kraju nagrade... Ne moš vjerovat...

2. MANCINI -ovdje nije potreban komentar. Sve vec vidjeno... nekoliko puta

3. NAVIJAČI -vidi se da su glupi Englezi, nabijem ih na racku. Jel ovo njima zaista izgleda sve OK. Jesu li oni zaista zadovoljni Mancinijem, igrom ekipe, i pojedinih igraca koji se blamiraju ili izjavama ili djelima? Tevez javno izjavljuje da je tu nesretan i pored svega dobija kapitensku traku, i sto je najjadnije navijaci mu skandiraju. NEVJEROVATNO!

4. KOLAROV, MILNER, BALOTELLI, SILVA, BARRY. -po mom misljenju 5 najglupljih i najgorih igraca Citya. Neki ne znaju centrirat, neki šutaju sa 1856974 metara, neki ne znau obuc marker, neki su pogrijesili sport, neki su slijepi, ...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 maj 2011, 20:20

Adinjo je napisao/la:
emir_ je napisao/la:
A ti umjesto da mu kazes, pravis se pametan!!!
Sta ti znas, mozda lik ne prati toliko premier ligu, pa zato pita.
ma nemoze mi niko veceras oprvdati ovaj potem glupog manicnia pa ni ovaj sto glumi da ne zna
4-IN-A-ROW

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 20:20

Ne mogu da razumijem, da toliko malo povjerenja mancini ima u Dzeku, pa ovaj Tevez povredjen umoran od finala i ponovo u prvoj, Kako je edinu tek, sad mi je jasno sto momak, lose prima loptu, igra pod strahom, jer samo njega kako stvari stoje mancini prati i njegove greske, ostaje samo da ide Dzeko ili Mancini,,, sad mi trebamo cekati 60 minutu da Edin udje i da nesto napravi, pa nije Ronaldo,,, samo ga baca u prvu postavu na strani protiv ekipa gdje se ne moze pobjediti liverpool, chelase, everton,

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 17 maj 2011, 20:21

sanji je napisao/la:Ne mogu da razumijem, da toliko malo povjerenja mancini ima u Dzeku, pa ovaj Tevez povredjen umoran od finala i ponovo u prvoj, Kako je edinu tek, sad mi je jasno sto momak, lose prima loptu, igra pod strahom, jer samo njega kako stvari stoje mancini prati i njegove greske, ostaje samo da ide Dzeko ili Mancini,,, sad mi trebamo cekati 60 minutu da Edin udje i da nesto napravi, pa nije Ronaldo,,, samo ga baca u prvu postavu na strani protiv ekipa gdje se ne moze pobjediti liverpool, chelase, everton,
Potpis za ovo zadnje ! :evil:

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 17 maj 2011, 20:23

szlaja je napisao/la:
3. NAVIJAČI -vidi se da su glupi Englezi, nabijem ih na racku. Jel ovo njima zaista izgleda sve OK. Jesu li oni zaista zadovoljni Mancinijem, igrom ekipe, i pojedinih igraca koji se blamiraju ili izjavama ili djelima? Tevez javno izjavljuje da je tu nesretan i pored svega dobija kapitensku traku, i sto je najjadnije navijaci mu skandiraju. NEVJEROVATNO!
To ti samo u Manchesteru prolazi da igraci koji ne zele da ostanu u klubu u kojem igraju dobivaju kapitenske trake i brdo para.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 maj 2011, 20:24

Ma vidite da je Dzeko sretan,smije se covjek.Boli ga taki lova je tu a on ce ginuti u dresu repke i davati golove.Ja zadovoljan za vas ne znam.Neki se ovdje vise brinu od Dzeke samog.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 17 maj 2011, 20:25

Dovoljno je vidjeti igru na terenu u svakoj utakmici i sve je jasno. Svaki trener razradjuje taktiku brzog prenosa lopte od golmana do napadača, samo Mancini uigrava varijante brzog vraćanja lopte od napadača do golmana.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 17 maj 2011, 20:27

-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 18 maj 2015, 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 17 maj 2011, 20:27

pratite prvu izmjenu mancinija,,,, kolarov ulazi hahahahahahahha,,,,, pa ja tom treneru ne bih dao ozren da vodi,,,,,,**** li mu Balo mamu,,, on fol bolji covjek od Morinha,,, pa jeste kad ti je on tata **** ti on mater, i moj stari da je trener mene bi stavio u prvi 11...............................................smjesno sve

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 17 maj 2011, 20:30

Kakav Kolarov bolan i kakva izmjena utakmica jos nije ni pocela :o
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 13 gostiju.