Ja sam pričao striktno za Australiju i tu ga smatram nepobjedivim sto nije uopste daleko od istine jer lik ima 7 od 7 u finalima i svjedoci smo već godinama kakvo je to pisanje po sirotinji, ko kod kuće se osjeća u Melbournu. Fakat ne vidim kako ga Rafa i Roger mogu pobjedit ukoliko bude sve ok sa zdravljem i formom. Tako da mi je on bas onako ubjedljivi favorit za titulu, a u svakom slučaju da i ovu dvojicu ne treba otpisati, ali ne mislim da mogu do titule direkt preko Novaka.BosniaBoston je napisao/la:Da nije spasio 1 od one 2 mec lopte bilo bi “nole totalno ispao iz forme” ovako je nepobjedivdelinjo je napisao/la:ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Nail for Real
- Kontakt:
Imamo Medvedeva sada, samo Boze dobrog zrijebabodi123 je napisao/la:Ja sam pričao striktno za Australiju i tu ga smatram nepobjedivim sto nije uopste daleko od istine jer lik ima 7 od 7 u finalima i svjedoci smo već godinama kakvo je to pisanje po sirotinji, ko kod kuće se osjeća u Melbournu. Fakat ne vidim kako ga Rafa i Roger mogu pobjedit ukoliko bude sve ok sa zdravljem i formom. Tako da mi je on bas onako ubjedljivi favorit za titulu, a u svakom slučaju da i ovu dvojicu ne treba otpisati, ali ne mislim da mogu do titule direkt preko Novaka.BosniaBoston je napisao/la:Da nije spasio 1 od one 2 mec lopte bilo bi “nole totalno ispao iz forme” ovako je nepobjedivdelinjo je napisao/la:ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Prvo dimitrov za noleta 3.kolo da ga malo umori,pa stan,pa medo(nadam se da ga prestize thiem za 4.mjesto),pa babuka...uff
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ma trenutno on i jeste tj ima neki najveci nivo ali daleko je to od pisanja po drugima...a u Australiji su nezgodni i Roger i Rafa....podloga nam odgovara samo da se babuka digne psihicki malo i idemo 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Elem, sutra 4 pravo zanimljiva meča u najavi, evo nesto nabrzaka iz glave sto mi pada na pamet
Fognini Medvedev 06:30
Don bas dobar, bori se za WTF i igra s maksimalnom zeljom i maksimalnim fokusom, a kad je takav uvijek je opasan, dobar i zanimljiv za gledati. Rus samo nastavio sa strasnom formom, nema nikakvih naznaka da je umoran, zasićen il nesto slično. Poslije fascinantnog finala na USO prosetao se kući u Lenjingradu do titule i evo u Kini rutinski rijesio prva 2 kola. Sto se tiče matchupa u ovako brzim uslovima mislim da bi Medvedev trebao imati prednost prvenstveno radi prevelike razlike u kvaliteti servisa koji na ovakvoj podlozi dolazi mnogo vise do izražaja. Fabio će morati ići po poene i bas me zanima kako će izgledati njegov build up protiv ovako čvrstog i dosadnog protivnika.
Djoković Cicipas 08:00
Novak zaista moćno izgleda. Serva ga jako dobro služi, itekako je gladan jer je i sam svjestan da ima sasvim realne sanse da odbrani broj 1 do kraja sezone a i kineska turneja mu tradicionalno odgovara. Da budem iskren, mislim da ga Cicipas tesko može ugroziti u ovakvim uslovima i sve osim manje vise rutinske pobjede Novaka bi me lično iznenadilo, a na Grku je da me demantuje.
Zverev Federer 12:30
Aleksandar konačno uvezao nekoliko rutinskih pobjeda i odigrao za sada 2 ok turnira. U Pekingu sam ga gledao protiv Cicipasa gdje je bio bolji teniser prvih sat vremena, izglupirao se na kraju prvog seta i prosuo ga, poslije se mentalno raspao i to je značio kraj. Gubitak samopouzdanja iz mnogobrojnih razloga je njegov najveći problem koji ga već godinu odvaja i sprečava da igra tenis onako kako je pokazao da može igrati. Bilo je tu svasta nesta da ne nabrajam, od oca, trenera, djevojke... al nadam se da je uspio rijesit većinu stvari i fokus vratiti na tenis. Federer ne briljira, čak stavise danas je bio zreo za gubitak seta i samo Goffin zna kako je uspio izgubiti isti, a i protiv Ramosa je bilo dosta mrljanja i nervoze. Sasa je neko ko zna kako se pobjedjuje Svicarac, i ukoliko ga sutra bude slusao servis na nekom iznadprosječnom nivou, ima po meni sasvim solidne sanse za pobjedu.
Thiem Berretini 14:00
Pričao sam već da Thiem konačno izgleda sasvim pristojno na brzoj podlozi i da to nije vise lik koji je potpuno izgubljen u pronalaženju načina na koji treba igrati tenis u ovakvim uslovima. Berretini je izuzetan server, posjeduje jedan od najmoćnijih servisa na touru definitivno i ukoliko ga on slusa jako tesko ga je brejknut. Primjer je polufinale na USO i puna 2 sata gdje je Rafa muku mučio da mu napravi brejk. Thiem nije dobar riterner i to bi moglo predstavljati popriličan problem.
Ne volim prognozirat i nisam dobar prognozer, al evo da se malo igramo, Novak i Medvedev u 2, Roger i Thiem u 3, znam da ću sve promasit al eto
Fognini Medvedev 06:30
Don bas dobar, bori se za WTF i igra s maksimalnom zeljom i maksimalnim fokusom, a kad je takav uvijek je opasan, dobar i zanimljiv za gledati. Rus samo nastavio sa strasnom formom, nema nikakvih naznaka da je umoran, zasićen il nesto slično. Poslije fascinantnog finala na USO prosetao se kući u Lenjingradu do titule i evo u Kini rutinski rijesio prva 2 kola. Sto se tiče matchupa u ovako brzim uslovima mislim da bi Medvedev trebao imati prednost prvenstveno radi prevelike razlike u kvaliteti servisa koji na ovakvoj podlozi dolazi mnogo vise do izražaja. Fabio će morati ići po poene i bas me zanima kako će izgledati njegov build up protiv ovako čvrstog i dosadnog protivnika.
Djoković Cicipas 08:00
Novak zaista moćno izgleda. Serva ga jako dobro služi, itekako je gladan jer je i sam svjestan da ima sasvim realne sanse da odbrani broj 1 do kraja sezone a i kineska turneja mu tradicionalno odgovara. Da budem iskren, mislim da ga Cicipas tesko može ugroziti u ovakvim uslovima i sve osim manje vise rutinske pobjede Novaka bi me lično iznenadilo, a na Grku je da me demantuje.
Zverev Federer 12:30
Aleksandar konačno uvezao nekoliko rutinskih pobjeda i odigrao za sada 2 ok turnira. U Pekingu sam ga gledao protiv Cicipasa gdje je bio bolji teniser prvih sat vremena, izglupirao se na kraju prvog seta i prosuo ga, poslije se mentalno raspao i to je značio kraj. Gubitak samopouzdanja iz mnogobrojnih razloga je njegov najveći problem koji ga već godinu odvaja i sprečava da igra tenis onako kako je pokazao da može igrati. Bilo je tu svasta nesta da ne nabrajam, od oca, trenera, djevojke... al nadam se da je uspio rijesit većinu stvari i fokus vratiti na tenis. Federer ne briljira, čak stavise danas je bio zreo za gubitak seta i samo Goffin zna kako je uspio izgubiti isti, a i protiv Ramosa je bilo dosta mrljanja i nervoze. Sasa je neko ko zna kako se pobjedjuje Svicarac, i ukoliko ga sutra bude slusao servis na nekom iznadprosječnom nivou, ima po meni sasvim solidne sanse za pobjedu.
Thiem Berretini 14:00
Pričao sam već da Thiem konačno izgleda sasvim pristojno na brzoj podlozi i da to nije vise lik koji je potpuno izgubljen u pronalaženju načina na koji treba igrati tenis u ovakvim uslovima. Berretini je izuzetan server, posjeduje jedan od najmoćnijih servisa na touru definitivno i ukoliko ga on slusa jako tesko ga je brejknut. Primjer je polufinale na USO i puna 2 sata gdje je Rafa muku mučio da mu napravi brejk. Thiem nije dobar riterner i to bi moglo predstavljati popriličan problem.
Ne volim prognozirat i nisam dobar prognozer, al evo da se malo igramo, Novak i Medvedev u 2, Roger i Thiem u 3, znam da ću sve promasit al eto
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma i Federer i Nadal mogu dobit Djokovica s tim da moraju iskoristit sanse koje im se nude i u tim momentima odigrat maksimalno koncentrisano.Njihov problem je sad vise to nego ta igracka komponenta.Uvukao im se u glavu i to je onda tesko prevazic,al je moguce.Najbolji je primjer Federer/Nadal situacija zadnjih par godina.Koliko god to ovdje neki forumasi ismijavali,ali pobjeda Federera/Nadala nad Djokovicem na bilo kojem turniru moze uradit cuda za njihovo samopouzdanje protiv istog pred naredne Grand Slamove.Unofficialpage je napisao/la:Pa to je problem, vidio si šta je sve imao Federer i opet ga nije dobio, šta više treba jednom teniseru od onog u Wimbledonu. Rafa i Federer ga neće dobiti a da ga neko drugi može dobiti, to je tačno a njih dvojica nemaju šanse.delinjo je napisao/la:ja ne kontam odakle vi izvlacite te stvari,RG znamo kako je zavrsio,finale WB bilo na jednu lopticu mogao je lako izgubviti isto,USO znamo kako je zavrsilo ...i po cemu je to on nepobjediv....jeste odlican ali ta prica fuzija Rogera i Rafe ...vala ne slazem se
al je paklen žrijeb rogeru, ne mogu da shvatim da kao treći nosilac imaš goffina, zvereva onda thiema i onda novaka ili medvedeva, bolesno
Drugi je nosilac.Ma isto ti je i Djokovicu.Ima sutra Cicipasa,pa Medvedeva.Sve je to u pet deka.AA23 je napisao/la:al je paklen žrijeb rogeru, ne mogu da shvatim da kao treći nosilac imaš goffina, zvereva onda thiema i onda novaka ili medvedeva, bolesno
ma nije njemu bitan protivnik,nego glava ...dzaba kad nije glavom u mecu i neki indijac koji ne zna reket drzati uzme set 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar Grk, bice zanimljiv 3-ci set
Odličan 
Čini mi se da su Noletu finala prošlost. Očekujem da ga zaboli rame.

https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
- BosniaBoston
- Kontakt:
nepobjedivi nolo
#Punoljetstvo
-
Convicts1988
- Kontakt:
Igra Cici ekstra
Medo protiv Cicija.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Medo ode do finala,cici redovna musterija
#Punoljetstvo
Godine čine svoje. Na svježinu 6:3... Ipak je Federer čudo prirode. Novak je fizički potrošen igrač . Vrlo brzo će u penziju . 
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Povreda ...loading 95% 
Al ismijah se Visku.Frajer poce govorit da bi Nolo mogao trazit specijalne pozivnice za Bec il Sangaj da skuplja bodove
Al ismijah se Visku.Frajer poce govorit da bi Nolo mogao trazit specijalne pozivnice za Bec il Sangaj da skuplja bodove
-
nikoneznanovic
- Kontakt:
Boldirati treba, da se dobro vidi, po ko zna koji puta...nikoneznanovic je napisao/la:Ja nisam zapamtio lošiji turnir iz serije 500, lik iz kvalifikacija dodje u finale.bodi123 je napisao/la:Dobar Nolo i pored ovako lose konkurencije, ići će on maks da odbrani broj 1 nema sta, Rafa mora doć do finala Parisa i WTFa kako zna i umije.![]()
Mislim solidan je Millman, ali finale mu je itekako previše.![]()
Ma ne mora Rafa u oba finala Bodi, Nole ako ne odbrani Shanghai izgubi kamaru bodova, faktički kao da nije ni igrao Tokyo...
Rafa će proći grupu tj. makar polufinale i isto tako neko polufinale/finale u Parizu, mislim da će biti dovoljno!
Naravno, zavisi i dokle će Djokica dogurati!
Brani 1000 iz Kine i 600 iz Pariza, puno je to!![]()
Jedino da Nole osvoji Shanghai i ponovi finale Pariza, a ja vjerujem da nema ništa od toga!
Napisao Shevchet 05.10., tj. prije 6 dana!
Šta Shevchet zna, Shevchet je neznalica.
Hvala i prijatno!
Zadnja izmjena: nikoneznanovic, dana/u 11 okt 2019, 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
Novak je samo se pitao nesto u prvom setu, ostalo sve na stranu Cicija, znaci forsirao mu je Novak BH ali uzalud, grk servirao odlicno. Decko je ove god dobio i Rogera i Rafu i evo sad Novaka.
Nego sada je sasvim izvjesno da ce Rafa biti novi No1 na kraju godine
Nego sada je sasvim izvjesno da ce Rafa biti novi No1 na kraju godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.