Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Selam ti druze Faik i da ti dragi Allah dz.s. podari lijepi dzenet.
Od početka u klubu. 25 godina. Baš me ovo iznenadilo.
Trener bio u sva tri ranga takmičenja. I kao fudbaler od početka. Početkom sezone 2016./2017. vjerovatno zbog stresa dok je bio trener dobio povišen šećer i onda se povukao sa trenerske pozicije.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ove sezone sampioni bez konkurencije,Vukoci sa otoke.... do godine u premijer ligi...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Malo se usutilo
Tako i treba.
Mehic vjerovatno potpisuje za Zelju, ali je to znak da klub dobro bira igrace.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jest neko zvanicno napustio vas?
Ja imam informaciju da klub napuštaju pet ili šest starijih fudbalera. Radovac je najavio da ide u inostranstvo. Da li je pronašao neki klub ne znam. Neki iskusni ostaju. Uskoro odnosno kada pripreme počnu više će se znati. Vjerovatno se ide na spoj mladosti i iskustva.Zukanovic je napisao/la:Jest neko zvanicno napustio vas?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mislim da imamo dobre šanse ove sezone 
Forza Vukovi, idemo do PL

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Onda je bolje da ne dolazi kod nas. Koliko mladih igrača "poleti" u Želju ili Sarajevo, onda kada se ne naigraju eto ih u Olimpik da im isti pruži priliku. Sjetih se nekih, da im prezimena ne navodim ovdje.Mokroguz je napisao/la:Malo se usutiloTako i treba.
Jesul ambicije premier liga?
Idemo ali bez tebe.Osim13 je napisao/la:Mislim da imamo dobre šanse ove sezone

Pretpostavljam da je bilo nesto oko ugovora, mozda mu se nije svidio profesionalni ugovor na par godina. Sta ces, nek izgubi godinu ako ga ne poguraju tamo.Mancini je napisao/la:Onda je bolje da ne dolazi kod nas. Koliko mladih igrača "poleti" u Želju ili Sarajevo, onda kada se ne naigraju eto ih u Olimpik da im isti pruži priliku. Sjetih se nekih, da im prezimena ne navodim ovdje.
Da je ostao a da nije htjeo odnosno odlucio, nebi dao maksimum u utakmicama, i to bi bilo lose i za njega i za nas.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ne znam kakve su ambicije naredne sezone ali mislim da se ne isplati dugo igrati ovu ligu. Jedno su ambicije a drugo realno stanje neke ekipe.desnaruka je napisao/la:Jesul ambicije premier liga?
Dobre vijesti
Cizmic se vratio, odlicno. 
Imamo jaku ekipu kad gledam potencijalne sastave. Samo ne znam ko ce biti standardni spic, Dzafic ili Kovac(ako se on vratio)? Ili ipak neki junior?

Imamo jaku ekipu kad gledam potencijalne sastave. Samo ne znam ko ce biti standardni spic, Dzafic ili Kovac(ako se on vratio)? Ili ipak neki junior?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobrodoslica svim igracima koji se pridruze dali sada ili u buduce.
Sjecam se Stjepanovica kad je igrao za Drinu, nije los, mislim da ima potencijala.
Turnir u Visokom pred kraj jula ako se ne varam?

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Evo da se zahvalim na dobrodoslici,ja ću se trudit da opravdam povjerenje struke i kluba kako na terenu tako i van njega... Mislim da imamo realne šanse da se plasiramo u PL,ja ću davati sve od sebe na treninzima,ali ipak na šefu je da odluči da li ću da igram...Mokroguz je napisao/la:Dobrodoslica svim igracima koji se pridruze dali sada ili u buduce.Sjecam se Stjepanovica kad je igrao za Drinu, nije los, mislim da ima potencijala.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Generalka u Zenici protiv Celika.Mancini ponesi pasos,kontrolisu na ulazu u Zenicu.
!
Dosadan si sa tom glupom pričom.bambus je napisao/la:Generalka u Zenici protiv Celika.Mancini ponesi pasos,kontrolisu na ulazu u Zenicu.
I Olimpiku nije "generalka".
Legenda Pandza otisao u njemacku
6 Liga Calcio Leinfelden-Echterdingen

Valja sada i napadača kvalitetnog ali i iskusnog dovesti. Od ovih mlađih teško se može naći neko kvalitetan.
Zukanovic je napisao/la:Legenda Pandza otisao u njemacku6 Liga Calcio Leinfelden-Echterdingen

Nek mu je sa srecom u svaki slucaj, drag mi je igrac, zelim mu sve najbolje.
Pisalo je negdje da ce Radovac u Grckoj drugoj ligi, ne znam koji klub.
Treba taj neki iskusan napadac, spic koji moze igrati i krilo ili obrnuto. Pretpostavljam da ce biti rotacija na krilu: Stjepanovic, Bibic, Jusufi i jos neko, a spic valjda Dzafic, Kovac ili Ceman, ali uvijek neko podbaci od toliko igraca pa treba jedan provjeren. Kontam mozda Stevo Nikolic, ali nije u formi, nije igrao dugo, a jos uz to je vjerovatno skupa plata. Sa svijetle strane poznaje neke igrace od prije, ali nije garantovano da ce biti pojacanje. Ovo je i drugacija liga od Premijer Lige.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.