PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Sta ce se vaditi,jedan momak vas poceo sutat ko glavice luka.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Čuj čekali zaštitare . . pa valjda su oni bili najbliži za reakciju . . . mislim, jeebote . . šta smo još trebali . . .Rinuka je napisao/la:To sto niste smjeli skociti i braniti trans, nego ste cekali kornjace i zastitare pa onda trcali iza njih i gadjali nasTuzlak04 je napisao/la:. . pa kad se svi slažete, šta koji kuurac hoćete . . . da li smo vas trebali pustiti da uzmete trans ili šta . . .ne razumijem šta vam nije jasno . .FrancescoTotti je napisao/la: Slazem se s tobom.
- amazon
- Kontakt:
amazing je napisao/la:[youtube][/youtube]
HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Probisvjet
- Kontakt:
Eno onoga sto je imapo pidzamicu ispod farmerki.amazing je napisao/la:[youtube][/youtube]

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Srpski agentFrancescoTotti je napisao/la:I da odgovorim @fukari,
u Zvorniku je horde provocirao srpski agent koji je cekao reakciju da bi kornjace uradile svoje. Ne mozes povezat sa danasnjom scenom al nikako!!

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Frajer radi u zvornickoj policiji, ratni zlocinac, poznatii kao pauk. Sta je smijesno?HElo je napisao/la:Srpski agentFrancescoTotti je napisao/la:I da odgovorim @fukari,
u Zvorniku je horde provocirao srpski agent koji je cekao reakciju da bi kornjace uradile svoje. Ne mozes povezat sa danasnjom scenom al nikako!!ebo konju majku
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- amazon
- Kontakt:
Srpski agent Izzy hahaha, Toti odjavi se molim teHElo je napisao/la:Srpski agentFrancescoTotti je napisao/la:I da odgovorim @fukari,
u Zvorniku je horde provocirao srpski agent koji je cekao reakciju da bi kornjace uradile svoje. Ne mozes povezat sa danasnjom scenom al nikako!!ebo konju majku

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Da hoće Široki umjesto Sarajeva i Željezničara u Europu 

Nad tobom sunce najljepše sja
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
e svašta će čovjek pročitati
- SarajlijaTM
Dobro ba,otisli ste od teme,nema smisla
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zašto takva mržnja prema sarajevskim klubovima?pinoglavi je napisao/la:Da hoće Široki umjesto Sarajeva i Željezničara u Europu
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije ba, to je FBI ubacen u srpsku policiju i preusen u civila, srpskog agenta, srpskih unutarnjih organa.FrancescoTotti je napisao/la:Frajer radi u zvornickoj policiji, ratni zlocinac, poznatii kao pauk. Sta je smijesno?HElo je napisao/la:Srpski agentFrancescoTotti je napisao/la:I da odgovorim @fukari,

Radno vrijeme 12-24, 12-48.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2016, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- amazon
- Kontakt:
Francesko Toti je prekucao temu brata mi, sta kaze srpski agent

Sarajevo mi je uredu bilo do današnje utakmice, za vas nema potrebe da objašnjavam. Sramota bi me bilo da nas ovaj klub sa ovim navijačima predstavlja u Europi, ako dodje to toga imaju moju podršku, kao što imaju svi bh klubovi koji izadju u Europu pa tako i tvoj Željezničar.Raonffa je napisao/la:Zašto takva mržnja prema sarajevskim klubovima?pinoglavi je napisao/la:Da hoće Široki umjesto Sarajeva i Željezničara u Europu
Nad tobom sunce najljepše sja
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Fakat covjek ovom aldinu ne moze stat u kraj. Frajeru jel ti kontas kad ti kazem da odyebes od mene! Idi pricaj sam sa sobom ionako imas 15 profila ovdje! Ako ti ni to ne pase najbolje bi bilo da se vratis u jagomir, ima finih doktora. A i fino bi ti doslo za promjenu, ovako visis na forumu 24/7, covjek se zapita imas li ti zivot ili su te i tu ljudi odbacili od sebe ?
@probisvjet tryin to be funny? De jos koju da nasmijes nekoga osim aldina
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 09 mar 2016, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Boga mi mezit će se pitari gdje god pristignu 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Probisvjet
- Kontakt:
Za laku noc!
Ovo je kajla dana, a mozda i tjedna!

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 09 mar 2016, 23:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- SarajlijaTM
Dani komedije by kusturica su poceli. Hvala mu,pisam se od sege satima
Pinoglavi još uvijek krivi Želju za ispadanje Slobode od prije par godina
još nije progledao 

- amazon
- Kontakt:
Gasim forum kakav r....FrancescoTotti je napisao/la:Fakat covjek ovom aldinu ne moze stat u kraj. Frajeru jel ti kontas kad ti kazem da odyebes od mene! Idi pricaj sam sa sobom ionako imas 15 profila ovdje! Ako ti ni to ne pase najbolje bi bilo da se vratis u jagomir, ima finih doktora. A i fino bi ti doslo za promjenu, ovako visis na forumu 24/7, covjek se zapita imas li ti zivot ili su te i tu ljudi odbacili od sebe ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.