Sabinho je napisao/la:Stavi i za Krstu ako nije belaj?
Krste Velkoski 75 (31) - 20 asistencija .
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabinho je napisao/la:Stavi i za Krstu ako nije belaj?
Hvala kralju. KrsteBesic je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Stavi i za Krstu ako nije belaj?![]()
Krste Velkoski 75 (31) - 20 asistencija .
Znao sam ocmEvolution87 je napisao/la:Doktor ove igre
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kako bi sad dobro leg'o na ovu poziciju sto Sevko igra. Tu je i igrao u prvom Hurtinom (mini)mandatu.Evolution87 je napisao/la:Doktor ove igre
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Covjek ce za pola ove sezone sto je odigrao imati bolju statistiku nego Dulja za vrijeme cijelog boravka u FKS (ako ode na ljeto).Besic je napisao/la:2013/14 - 10 goals - 5 ass.
2014/15- 14 g. - 8 ass.
2015/16 - 7g - 7 ass
Ukupno 5855 minuta
al pazi srce, kakav detaljBesic je napisao/la:
Što si tužan prijatelju kakva li te mora mori
+1miky_hz je napisao/la:Kod nas su svi dobri i legende i majstori al čim im ledja vidimo .
miky_hz je napisao/la:Kod nas su svi dobri i legende i majstori al čim im ledja vidimo .
Kako kome.miky_hz je napisao/la:Kod nas su svi dobri i legende i majstori al čim im ledja vidimo .
Dodaj da Bekic igra na neprirodnoj poziciji. Kod Mehe je debitovao na desnom krilu. Sevke je bilo svugdje jbt.Besic je napisao/la:Oj oduzmi me najgorom metodom 15 cijelih utakmica Okano ima više od Bekića i samo 6 golova više .
Upravo to.FrancescoTotti je napisao/la:[emoji38]miky_hz je napisao/la:Kod nas su svi dobri i legende i majstori al čim im ledja vidimo .
+1000
Ne zalim ni za krletom, ni puzijem ni tatkom, cak ni za milosom, jer nas klub treba da napreduje. To sto smo mi nazadovali je drugi par cipela, ne bi o tome prije kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, Turo i 12 gostiju.