FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imamo sansu da gurbete zakucamo na derbiju, ne budu li nasi ginuli i pravili startove sa 3 noge na pogan, sve ih posamarat treba. Nadam se da ce noge pucati, lupali su nas na Grbavici muski, nas pickavicluk me taj dan razocarao, zato hocu na AFH da jednog gurbetinija iznesu ona kola. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nemoj bogati opet mi da im kucamo ekser na tabut.Uvijek kad mi trebamo da ih dotucemo mi ih vratimo u život.Joj samo da je Viteza dobiti.A opet sačuvati neke igrače od kartona hmm.Zajebano u pm,ev ja od pomisli na tekmu u Vitezu već znojim.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma samo da Okić zaigra Hurtin haver dobijamo 100 % na Vitez mislim .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Radovac je Hurtin haverBesic je napisao/la:Ma samo da Okić zaigra Hurtin haver dobijamo 100 % na Vitez mislim .
Sarajlijica1946 je napisao/la:Radovac je Hurtin haverBesic je napisao/la:Ma samo da Okić zaigra Hurtin haver dobijamo 100 % na Vitez mislim .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Kopirana utakmica sa AFH ovako nas je Sloboda razbila na kontre a ovi ne izvukoše pouke ali to je njihov problem.
Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Neobjasnjivo je kako smo mi ispali,ali hajde ne vrijedi spominjati!sekac je napisao/la:Kopirana utakmica sa AFH ovako nas je Sloboda razbila na kontre a ovi ne izvukoše pouke ali to je njihov problem.
Valjda nisu igrači kao što ste vi već mislima u derbiju hebo li vas derbi .
Svaka naredna utakmica nam je najbitnija i najteža.
Da prvo preskočimo Vitez, ovo ozbiljno mislim
Da prvo preskočimo Vitez, ovo ozbiljno mislim
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Meni je prpa pred Vitez, ako ga zabijemo, vrištaću 10 minuta. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Protiv Viteza bi moglo biti pisanje po sirotinji, lakse od ocekivanog. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Punac danas bio na janjetini "Kod Fehre"

Nisu, Šefko razmišlja koje parove da igra ovo koloBesic je napisao/la:Valjda nisu igrači kao što ste vi već mislima u derbiju hebo li vas derbi .
SARAJEVO
Sevku treba pred derbi poslati na da igra binga cijeli dan, pola plate da zijani, onda mu obecati ogromnu premiju ako Zeljkana rasturi. Zabio bi Okic 4 komada samo da ima opet za binga!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sinoć čeko žute devet sati.fico je napisao/la:Nisu, Šefko razmišlja koje parove da igra ovo koloBesic je napisao/la:Valjda nisu igrači kao što ste vi već mislima u derbiju hebo li vas derbi .
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest

Dečki šta je ovo stvara se fetiš na Šeleta
Šele je mislima jedno 10 godina ispred ovog vremena , a ne u derbiju. Zamišljam ga kako ulaže u lanac kladionica You Shall Bet i dominira tržištem.
Nisam gledao utakmicu kupa izmedju kona i solane, al ovaj rezz je ocekivan..
Zeljo se provlacio mnogo puta i mislim da bi ih ovsj pritisak koji sad imaju mogao il dotuci il podici..
Mi smo u dobroj poziciji, ako budemo lametni i budemo imali muda.. Slavit cemo
Mislim da bi cak i Travnik mogao nesta na grbavici uraditi sad za vikend.
Gurnuli smo Borac u 2 ligu, ajmo i kone ostavit bez Evrope..
Abd Vitez dobitii i onda pred derbi napraviti bas veliku atmosferu..
Bojim se nereda na derbiju
Zeljo se provlacio mnogo puta i mislim da bi ih ovsj pritisak koji sad imaju mogao il dotuci il podici..
Mi smo u dobroj poziciji, ako budemo lametni i budemo imali muda.. Slavit cemo
Mislim da bi cak i Travnik mogao nesta na grbavici uraditi sad za vikend.
Gurnuli smo Borac u 2 ligu, ajmo i kone ostavit bez Evrope..
Abd Vitez dobitii i onda pred derbi napraviti bas veliku atmosferu..
Bojim se nereda na derbiju
Uuu sto smo euforicni. Izgubiti ne bi trebali, eh sad, uzeti bod ili tri, sve stvar ambicije nasih placenika s terena. Da je pobijediti Vitez, pa onda sta Bog da, a dace da se produzi njihova agonija duze od 12 godina, ako Bog da. Ja vjerujem da Hurtic svaku ekipu dobro izanalizira, zato mu i ide ovako. Vitez mora pasti! 

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi ako dobijemo kone europa nam je osigurana.to nam je cilj i to bi trebali da ganjamo.
Kakvi neredi zip moj, nema toga vise kod nas..
Kakvi neredi zip moj, nema toga vise kod nas..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ja mislim da nije bilo sretnije osobe od mene kada nam je stigao Sefko. Stvarno sam se radovao tom transferu, jer je fakat bio pravo dobar u Velezu, cini mi se da je bio i najbolji strijelac lige?
I onda kod nas.. Odigra nekad fino, ima solidnih poteza. Ali kao da ga neko puskom tjera da igra, nema zustrine u njegovoj igri i sve me vise iritira njegova pojava na terenu.
Zadnju tekmu bez Duljevica smo odigrali jako dobro, nadam se da Harba konacno pocinje utakmicu i da se vratimo kuci sa punim plijenom
I onda kod nas.. Odigra nekad fino, ima solidnih poteza. Ali kao da ga neko puskom tjera da igra, nema zustrine u njegovoj igri i sve me vise iritira njegova pojava na terenu.
Zadnju tekmu bez Duljevica smo odigrali jako dobro, nadam se da Harba konacno pocinje utakmicu i da se vratimo kuci sa punim plijenom
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.