Premijer liga BiH - aktuelno

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 nov 2024, 22:47

Predatod je napisao/la:
13 nov 2024, 22:00
Nadam se da ce vas sad krasti vise nego ikad. Cigani bez stadiona se primili. A doveli Ibrakovica i ostale lopove za kupovinu. Kad ste nosali pare po Lukavici, slavili golove protiv Tuzle i ruke protiv Veleza sve vam valja. Korona titula, valja. Kradja Zrinjskog u Bijeljini za titulu,valja. Izbacivanje Mladosti Olimpika, valja.
Samo svoju guzicu gledate a zavrsit ce te u crnilu kao nikad od 46te. A kad se gubi u 92 min onda se prekida. Kad borac pusta kup da uzmete u Zenici, valja. Mislite da ce par ubleha iz FSKS nesto promjeniti. Brzo ce oni u lopovsku masinu u savezu. A iskihat ce perac Kolumbijskih para i klub sa gradskog stadiona.
Da niste vi podrzali MKD iili Olimpic? Jedino smo im mi nudili pomoc,stadion nemoj da se blamiras. Brkovic Nijaz zvani kofer i to si zaboravio? Leotar,vece u I.S itd itd e bijednici slinavi. Inace sine mi nikad iskihali nismo niti se borili za opstanak,stedinu tabele uvijek u vrhu od nastanka drzave za razliku od vas,malog nikakvog krimi kluba.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 13 nov 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 13 nov 2024, 22:48

HordasOdMalena je napisao/la:
13 nov 2024, 22:39
Skupština je donijela i odluku o ukidanju suspenzije delegata FK Željezničar čime je omogućeno i daljnje učešće ovog kluba u Skupštini.
:ljepota: :ljepota:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 nov 2024, 22:48

Ostvaren je jedinstveni stav koji su podržali sarajevski klubovi: SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 13 nov 2024, 22:49

Mogli ste se barem malo zahvaliti Magodi,Mirvicu,Trbicu i ostalim koji su mjesecima radili za dobrobit svih,medjutim vi ste bas ograniceni i neka ste.

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 nov 2024, 22:49

De ljudima nije do saveza i nekog glasanja
Broje pare od Jabera

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 nov 2024, 22:50

Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
Sta je Zeljeznicar dobio od tog Vice?
Evo Celik i Mujakic se uhljebise, bio je Dal, Ziljkic
Svi se pitari uhljebise u repki i savezu u vicinim mandatu
Spiner brigada i za Muftica izmisljaju razloge jer je iz Zeljeznicara
Od svih klubova Vico Zelju najvise mrzi, a s pitarima je dobar, jer su horde i lesevi u odnosima
Jedino Sarajevo i Zrinjski mogu pobjediti Borac u Banja Luci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 13 nov 2024, 22:53

tabba77 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:48
HordasOdMalena je napisao/la:
13 nov 2024, 22:39
Skupština je donijela i odluku o ukidanju suspenzije delegata FK Željezničar čime je omogućeno i daljnje učešće ovog kluba u Skupštini.
:ljepota: :ljepota:
Volimo fudbal. :ljepota:
Posebno u Kantonu Sarajevu.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 13 nov 2024, 22:54

Ova situacija kako zeljo gleda da ne glasa i u prikrajku osluskuje šta se desava tacno ilustruje onu sliku kada im igrac zrinjskog dolazi ispred klupe i psuje a oni se prave da ne vide i ne cuju

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 13 nov 2024, 22:54

NoProfit je napisao/la:
13 nov 2024, 22:47
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 13 nov 2024, 22:54

NoDi80 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:50
Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
Od svih klubova Vico Zelju najvise mrzi, a s pitarima je dobar, jer su horde i lesevi u odnosima
Da je dobar golman, bio bi pozvan u repku i tu je kraj priče.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 nov 2024, 22:56

ErosViverosViv je napisao/la:
13 nov 2024, 22:54
NoProfit je napisao/la:
13 nov 2024, 22:47
slika
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Hahahahahahahahaha k'nozi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 13 nov 2024, 22:57

Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 22:35
Amcho1 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:31
Zaista ne mogu jer isti nije suspendovan jučer, pa i da nije bilo mogućnosti da se delegira neko drugi kako kažeš, ljudski bi bilo da se bar neko iz Željezničara udostojio doći na sjednicu bar kao vid podrške.

Uložena je žalba koja je usvojena da bi ga ponovo suspendovali juče na dan sjednice. Sve ponovo jasno kao dan.

Željo juče na sjednicu poslao predsjednika kluba, predsjednika skupštine i suspendovanog delegata.
Nema Druže opravdanja, ako želiš da pružiš podršku, naći ćeš način da to uradiš, pa makar to bilo i moralno.

Fudbalski Savez Kantona Sarajevo obavještava javnost da se izrečena disciplinska mjera odnosi samo na osobu Mirzu Trbonju, koji je po prijavi za iznošenje neistina protiv organa i tijela FS KS disciplinski sankcionisan. Od njegovih neistina jasno se ogradio i FK Željezničar, iznoseći činjenicu da lični stavovi Mirze Trbonje ne predstavljaju zvaničan stav kluba FK Željezničar.

FK Željezničar je blagovremeno uputio ime novog delegata koji će biti verifikovan na Izbornoj skupštini FS KS i predstavljati FK Željezničar u narednom periodu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 13 nov 2024, 22:59

💣💶⌨️

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 nov 2024, 23:00

Amcho1 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:57
Virtu4l je napisao/la:
13 nov 2024, 22:35
Amcho1 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:31
Zaista ne mogu jer isti nije suspendovan jučer, pa i da nije bilo mogućnosti da se delegira neko drugi kako kažeš, ljudski bi bilo da se bar neko iz Željezničara udostojio doći na sjednicu bar kao vid podrške.

Uložena je žalba koja je usvojena da bi ga ponovo suspendovali juče na dan sjednice. Sve ponovo jasno kao dan.

Željo juče na sjednicu poslao predsjednika kluba, predsjednika skupštine i suspendovanog delegata.
Nema Druže opravdanja, ako želiš da pružiš podršku, naći ćeš način da to uradiš, pa makar to bilo i moralno.

Fudbalski Savez Kantona Sarajevo obavještava javnost da se izrečena disciplinska mjera odnosi samo na osobu Mirzu Trbonju, koji je po prijavi za iznošenje neistina protiv organa i tijela FS KS disciplinski sankcionisan. Od njegovih neistina jasno se ogradio i FK Željezničar, iznoseći činjenicu da lični stavovi Mirze Trbonje ne predstavljaju zvaničan stav kluba FK Željezničar.

FK Željezničar je blagovremeno uputio ime novog delegata koji će biti verifikovan na Izbornoj skupštini FS KS i predstavljati FK Željezničar u narednom periodu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 nov 2024, 23:01

grbavicu za pale, šta kažes milorade?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 nov 2024, 23:02

mnon46 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Manijacima zabranjeno svako gostovanje u Banja Luci
Zeljo nije pobjedio Borac na gostovanju 4 godine, dok pitari uredno slave 3 boda na gostovanju kod brace banjalucke
Nije slucajno da horde, lesevi i ultrasi ne idu ogranizovano na repku :rol:
Nije slucajno da samo pitari, ultrasi i lesevi slave trofeje
Nije slucajno ni da samo vasi panjevu mogu u repku
Toliko vas mrze da ide i Celik u repku, nakon Serbecica, Tatara, Ziljkica, Mujakica….
Mlade repke ste uljebili sa igracima i tenerima
Ne znas ti brate sta je kvalitet, a ni o cemu pricas

Jos mi samo nije jasno je li se Mirvic okrenuo protiv Vice i zeli da fks radi u buducnosti posteno ili je to zajednicki plan da “ratom” steknu moc, kontrolu i povjerenjeu svojim reonima, zonama…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 nov 2024, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 nov 2024, 23:08

Amcho1 je napisao/la:
13 nov 2024, 22:57

Pa valjda je dolazak najvažnijih ljudi kluba na sjednicu podrška?

Klub se ogradio naravno, da izbjegne eventualne posljedice, to je sasvim normalno. Žalba koju je klub uložio i dolazak najvažnijh ljudi kluba zajedno sa delegatom na jučerašnju sjednicu najbolje dokazuju podršku svom delegatu.

Novi delegat svakako nije mogao biti imenovan/verifikovan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 nov 2024, 23:10

a stanite jel jedino trbonja ukazivao na kriminal ovih iz fsks ili je jos neko bio u toj prici jer vidimo da npr niko vise nije suspendovan ako sam dobro upratio ispravite me ako grijesim

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 13 nov 2024, 23:11

NoDi80 je napisao/la:
13 nov 2024, 23:02
mnon46 je napisao/la:
NoDi80 je napisao/la:
Manijacima zabranjeno svako gostovanje u Banja Luci
Zeljo nije pobjedio Borac na gostovanju 4 godine, dok pitari uredno slave 3 boda na gostovanju kod brace banjalucke
Nije slucajno da horde, lesevi i ultrasi ne idu ogranizovano na repku :rol:
Nije slucajno da samo pitari, ultrasi i lesevi slave trofeje
Nije slucajno ni da samo vasi panjevu mogu u repku
Toliko vas mrze da ide i Celik u repku, nakon Serbecica, Tatara, Ziljkica, Mujakica….
Mlade repke ste uljebili sa igracima i tenerima
Ne znas ti brate sta je kvalitet, a ni o cemu pricas

Jos mi samo jasno je li se Mirvic okrenuo protiv Vice i zeli da fks radi u buducnosti postenu ili je to zajednicki plan da steknu kontrolu u svojim reonima, zonama…
Serbecic, Mujakic, i Ziljkic nisu dobili prvi poziv kod nas. Tatar jest bio u Sarajevu. isto ko Cipetic kad je igrao za Siroki i Corluka Zrinjski.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 32 gosta.