Da niste vi podrzali MKD iili Olimpic? Jedino smo im mi nudili pomoc,stadion nemoj da se blamiras. Brkovic Nijaz zvani kofer i to si zaboravio? Leotar,vece u I.S itd itd e bijednici slinavi. Inace sine mi nikad iskihali nismo niti se borili za opstanak,stedinu tabele uvijek u vrhu od nastanka drzave za razliku od vas,malog nikakvog krimi kluba.Predatod je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:00Nadam se da ce vas sad krasti vise nego ikad. Cigani bez stadiona se primili. A doveli Ibrakovica i ostale lopove za kupovinu. Kad ste nosali pare po Lukavici, slavili golove protiv Tuzle i ruke protiv Veleza sve vam valja. Korona titula, valja. Kradja Zrinjskog u Bijeljini za titulu,valja. Izbacivanje Mladosti Olimpika, valja.
Samo svoju guzicu gledate a zavrsit ce te u crnilu kao nikad od 46te. A kad se gubi u 92 min onda se prekida. Kad borac pusta kup da uzmete u Zenici, valja. Mislite da ce par ubleha iz FSKS nesto promjeniti. Brzo ce oni u lopovsku masinu u savezu. A iskihat ce perac Kolumbijskih para i klub sa gradskog stadiona.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 13 nov 2024, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:39Skupština je donijela i odluku o ukidanju suspenzije delegata FK Željezničar čime je omogućeno i daljnje učešće ovog kluba u Skupštini.

Ostvaren je jedinstveni stav koji su podržali sarajevski klubovi: SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Mogli ste se barem malo zahvaliti Magodi,Mirvicu,Trbicu i ostalim koji su mjesecima radili za dobrobit svih,medjutim vi ste bas ograniceni i neka ste.
- relativizam
- Kontakt:
De ljudima nije do saveza i nekog glasanja
Broje pare od Jabera
Broje pare od Jabera
Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
Sta je Zeljeznicar dobio od tog Vice?
Evo Celik i Mujakic se uhljebise, bio je Dal, Ziljkic
Svi se pitari uhljebise u repki i savezu u vicinim mandatu
Spiner brigada i za Muftica izmisljaju razloge jer je iz Zeljeznicara
Od svih klubova Vico Zelju najvise mrzi, a s pitarima je dobar, jer su horde i lesevi u odnosima
Jedino Sarajevo i Zrinjski mogu pobjediti Borac u Banja Luci
Od svih klubova Vico Zelju najvise mrzi, a s pitarima je dobar, jer su horde i lesevi u odnosima
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Volimo fudbal.tabba77 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:48HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:39Skupština je donijela i odluku o ukidanju suspenzije delegata FK Željezničar čime je omogućeno i daljnje učešće ovog kluba u Skupštini.![]()
![]()

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- relativizam
- Kontakt:
Ova situacija kako zeljo gleda da ne glasa i u prikrajku osluskuje šta se desava tacno ilustruje onu sliku kada im igrac zrinjskog dolazi ispred klupe i psuje a oni se prave da ne vide i ne cuju
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da je dobar golman, bio bi pozvan u repku i tu je kraj priče.NoDi80 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:50Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Hahahahahahahahaha k'nozi
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nema Druže opravdanja, ako želiš da pružiš podršku, naći ćeš način da to uradiš, pa makar to bilo i moralno.
Fudbalski Savez Kantona Sarajevo obavještava javnost da se izrečena disciplinska mjera odnosi samo na osobu Mirzu Trbonju, koji je po prijavi za iznošenje neistina protiv organa i tijela FS KS disciplinski sankcionisan. Od njegovih neistina jasno se ogradio i FK Željezničar, iznoseći činjenicu da lični stavovi Mirze Trbonje ne predstavljaju zvaničan stav kluba FK Željezničar.
FK Željezničar je blagovremeno uputio ime novog delegata koji će biti verifikovan na Izbornoj skupštini FS KS i predstavljati FK Željezničar u narednom periodu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Amcho1 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:57Nema Druže opravdanja, ako želiš da pružiš podršku, naći ćeš način da to uradiš, pa makar to bilo i moralno.
Fudbalski Savez Kantona Sarajevo obavještava javnost da se izrečena disciplinska mjera odnosi samo na osobu Mirzu Trbonju, koji je po prijavi za iznošenje neistina protiv organa i tijela FS KS disciplinski sankcionisan. Od njegovih neistina jasno se ogradio i FK Željezničar, iznoseći činjenicu da lični stavovi Mirze Trbonje ne predstavljaju zvaničan stav kluba FK Željezničar.
FK Željezničar je blagovremeno uputio ime novog delegata koji će biti verifikovan na Izbornoj skupštini FS KS i predstavljati FK Željezničar u narednom periodu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
grbavicu za pale, šta kažes milorade?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Manijacima zabranjeno svako gostovanje u Banja Lucimnon46 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:54Da je dobar golman, bio bi pozvan u repku i tu je kraj priče.NoDi80 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:50Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
Zeljo nije pobjedio Borac na gostovanju 4 godine, dok pitari uredno slave 3 boda na gostovanju kod brace banjalucke
Nije slucajno da horde, lesevi i ultrasi ne idu ogranizovano na repku

Nije slucajno da samo pitari, ultrasi i lesevi slave trofeje
Nije slucajno ni da samo vasi panjevu mogu u repku
Toliko vas mrze da ide i Celik u repku, nakon Serbecica, Tatara, Ziljkica, Mujakica….
Mlade repke ste uljebili sa igracima i tenerima
Ne znas ti brate sta je kvalitet, a ni o cemu pricas
Jos mi samo nije jasno je li se Mirvic okrenuo protiv Vice i zeli da fks radi u buducnosti posteno ili je to zajednicki plan da “ratom” steknu moc, kontrolu i povjerenjeu svojim reonima, zonama…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 nov 2024, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa valjda je dolazak najvažnijih ljudi kluba na sjednicu podrška?Amcho1 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:57Nema Druže opravdanja, ako želiš da pružiš podršku, naći ćeš način da to uradiš, pa makar to bilo i moralno.
Klub se ogradio naravno, da izbjegne eventualne posljedice, to je sasvim normalno. Žalba koju je klub uložio i dolazak najvažnijh ljudi kluba zajedno sa delegatom na jučerašnju sjednicu najbolje dokazuju podršku svom delegatu.
Novi delegat svakako nije mogao biti imenovan/verifikovan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a stanite jel jedino trbonja ukazivao na kriminal ovih iz fsks ili je jos neko bio u toj prici jer vidimo da npr niko vise nije suspendovan ako sam dobro upratio ispravite me ako grijesim
Serbecic, Mujakic, i Ziljkic nisu dobili prvi poziv kod nas. Tatar jest bio u Sarajevu. isto ko Cipetic kad je igrao za Siroki i Corluka Zrinjski.NoDi80 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 23:02Manijacima zabranjeno svako gostovanje u Banja Lucimnon46 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:54Da je dobar golman, bio bi pozvan u repku i tu je kraj priče.NoDi80 je napisao/la: ↑13 nov 2024, 22:50Koji vico onaj sto je uradio na Kosevu novu travu i preko kojeg ste osvojili dva trofeja
Zeljo nije pobjedio Borac na gostovanju 4 godine, dok pitari uredno slave 3 boda na gostovanju kod brace banjalucke
Nije slucajno da horde, lesevi i ultrasi ne idu ogranizovano na repku![]()
Nije slucajno da samo pitari, ultrasi i lesevi slave trofeje
Nije slucajno ni da samo vasi panjevu mogu u repku
Toliko vas mrze da ide i Celik u repku, nakon Serbecica, Tatara, Ziljkica, Mujakica….
Mlade repke ste uljebili sa igracima i tenerima
Ne znas ti brate sta je kvalitet, a ni o cemu pricas
Jos mi samo jasno je li se Mirvic okrenuo protiv Vice i zeli da fks radi u buducnosti postenu ili je to zajednicki plan da steknu kontrolu u svojim reonima, zonama…