Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Prvi put cujem za ovog Miljevica. Na Wikipediji pise da je 2018 poceo proceduru za Hrvatski pasos. Koja je sansa da ce unuk ustase igrati za nas?
Samo cu te podsjetit na izjavu legendarnog Ivicu Osima kada su ga tjerali da u prvih 11 trebaju da igraju Susic,Savicevic,Pancev,Stojkovic on je samo rekao a ko ce trcat za njih?Tako i ja a ko bi trcao za Kerima,Esmira,Licinu,Pejcinovica i BusuladzicaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 apr 2026, 16:05Sve ovo sto si napisao nema veze s vezom, Licina i Busaladzic dva totalno razlicita profila igraca, koja itekako mogu igrati zajedno.Roki50 je napisao/la: ↑21 apr 2026, 23:16Busuladzic i Licina su dva centralna vezna i jedan ce uvijek biti klupiran jer njih dvojica ne mogu igrat zajedno,Cosovica sam gledao i meni nije ostavio neki utisak nekog igracine,ali ima odlicne fizicke predispozicije i igra mjesto koje nam fali,a i kod dobrog trenera i posto je mlad moze da dobro napreduje,ako oni pristanu da igraju za nas,fali nam taj lijevi bek samo,neki talenat i da pokrijemo sve pozicije sa dobrim i mladim igracima
Selam veliki za sve one koji su jurisali ovdje sa napadima kako nam sad ne trebaju Busuladzici, Catovici, Pejcinovici itd.. Eto taj SS u koga ste se kleli misli isto kao i nas par sa foruma. Proglasite i njih sada ne navijacima reprezentacije.
-
fudbaler14
- Kontakt:
Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
Razlika je velikaRoki50 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:28Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
U Njemackoj cetvrtoj ligi mozes naci igrace koji ce igrati u prvoj Bundesligi
Dobar je Telalovic u nasoj ligi, ali gdje je nasa liga u poredjenju s Njemackom ?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 apr 2026, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Pa 3. Liga je kvalitetnija i profesionalnija od PLBIH. Kako to misliš juniorski fudbal?
Malić i Karić danas starteri u vrlo bitnoj utakmici.
Telalovic je sam sebe zakopao odabirom kluba. Žurio je da ode u Sarajevo. Zavela ga svjetla velikog grada i sada će vjerovatno stagnirati u karijeri neko vrijeme. Da je ostao u Celiku, imao bi redovnu minutažu i iduće sezone bi bio glavni igrač premijer ligaša iz donjeg dijela tabele. To je idealno za njegov razvoj. Ako se pokaže, nigdje ne bi zakasnio da sa 18 godina ode u tom trenutku onda u Sarajevo ili neki drugi klub tada već kao provjereno rješenje koje može igrati redovno u premijer ligi.Roki50 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:28Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
Ovako nema smisla zvati igrača koji ne igra ni u našoj ligi. Tom logikom Deket je davno trebao biti u seniorskoj reprezentaciji.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
Edincapitano
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:31Razlika je velikaRoki50 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:28Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
Dobar je Telalovic u nasoj ligi, ali gdje je nasa liga u poredjenju s Njemackom ?
Telalović je trebao putem Memića da ide za Sloveniju ili odmah Češku. Ovako će završiti u nekom xysporu za dvije godine.
Upravo. Smrt su ovi nasi veci klubovi za mladje igrace.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dosta igraca je u prosli par godina otislo iz trece lige ili cak cetvrte u dobre klubove, pa i nas huseinbasic, pa onaj biondic recimo je iz cetvrte lige u st.gilloise koji je ozbiljan klub i prvi u belgiji, iz drugog tima hoffenheima onaj jedan u frankfurt itd itd, u pravu je nodi dosta se prate te lige u zadnji par godina.Edincapitano je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:51NoDi80 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:31Razlika je velikaRoki50 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:28Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: ElAn10, dana/u 22 apr 2026, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Undav od Meppena do reprezentacije Njemacke.ElAn10 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:09Dosta igraca je u prosli par godina otislo iz trece lige ili cak cetvrte u dobre klubove, pa i nas huseinbasic, pa onaj biondic recimo je iz cetvrte lige u st.gilloise koji je ozbiljan klub i prvi u belgiji, iz drugog tima hoffenheima onaj jedan u frankfurt itd itd, upravu je nodi dosta se prate te lige u zadnji par godina.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:10Undav od Meppena do reprezentacije Njemacke.ElAn10 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 20:09Dosta igraca je u prosli par godina otislo iz trece lige ili cak cetvrte u dobre klubove, pa i nas huseinbasic, pa onaj biondic recimo je iz cetvrte lige u st.gilloise koji je ozbiljan klub i prvi u belgiji, iz drugog tima hoffenheima onaj jedan u frankfurt itd itd, upravu je nodi dosta se prate te lige u zadnji par godina.
Ebnoutalib, napadac frankfurta je prije dvije godine igro u petoj ligi u njemackoj...
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
TelalovicRoki50 je napisao/la: ↑22 apr 2026, 19:28Ovdje pisemo o nekom Cosovicu koji igra juniorsku fudbal u treceoj njemackoj ligi a imamo decka koji ima isto godina i igra u nasoj premier ligi znaci seniorski fudbal i imaju isto po 17g,Rijad Telalovic,decko je odlican za svoje godine,ako vec neko treba od maldjih da ide na svjetsko kao velika nada moj izbor bi bio Telalovic sugurno buducnost nase repke a igra na poziciji koja nam je potrebna ko za lijeka,nisam navijac Sarajeva samo da se zna
Pa ne bude na spisku Sarajeva a dalje nema potrebe pričat.
Mali je talenat, ali necemo se zayebavat'.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Malic izasao zbog povrede…
Trenutno korisnika/ca: 231983, antetokounmpo, Badgley, denza, Goalgetter, legendarnadruga, Muumii, nedimmmm1337, ovisnik, soccerfan, tuzlanskinacin i 75 gostiju.