Trebao bi se mozda cak protiv indiane vratit rekli su do bozica...Bosniacum Lilium je napisao/la:kad se vraca AK47
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
David Aldridge ✔ @daldridgetnt
Follow
For now, Nets have no plans to look outside; will use their existing bigs to try and fill the gap, starting w/Teletovic.
Follow
For now, Nets have no plans to look outside; will use their existing bigs to try and fill the gap, starting w/Teletovic.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mirza napokon ima minutažu koju zaslužuje, nije bitno da li je to zbog povreda drugih igrača ili ne, on igra...sinoć je ako sam dobro upratio imao 60% za tri poena, što je procenat s kojim svako zaslužuje da igra. Ove sezone djeluje odlično u odbrani, sinoć i ne baš, ali općenito je dobar. Samo mora više forsirati ulaze i igru leđima, jer znamo da on to može i već je pokazao ove sezone da može. Uglavnom, mislim da će imati minutažu oko 20 minuta po tekmi i nek ima 12-13 poena u prosjeku, odlično!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ovo je vec postala ozbiljna minutaza, i puno veca odgovornost je sada na Mirzi, pogotovo u odbrani.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Kako se biraju igraci za takmicenje u trojkama na all star vikendu? Imal kakve sanse da mirzu tu gledamo? 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
- skyisthelimit
samo da hoce dobit indianu ( iako ce bit jako tesko ) sa dobrom igrom Mirze i da ih hoce krenut napokon,onda nema potrebe za trade-om..KG moze igrati na 5 kao i blatche..a i ako dodje do trade-a da uzmu nekog centra vjerovatno ce mirza bit' ukljucen u isti sto je isto tako dobro..jbg brook drzi se i hvala ti
ovo samo u BiH imamirzatele je napisao/la:jbg brook drzi se i hvala ti
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Blatche može igrati bez problema peticu, baš kao i Garnett. Po potrebi i Evans koji igra kvalitetnu odbranu. Nets-ima bi odlično došao defanzivno jako kvalitetni centar Omer Asik. Blatche je u odbrani solidan, uglavnom bolji od Lopez-a. Očekujem sada 20-tak minuta u prosjeku za Mirzu.
Nece Netsi ganjati nove visoke igrace, procitao sam danas negdje neki tweet na kojem to pise. Nastavice s ovim rosterom, s tim sto ce mirza uletiti u startnu petorku koja ce biti KG, Mirza, Anderson/PP, Johnson, DWill. Kad se vrati AK, onda se mozda ponovo promijesaju karte.mirzatele je napisao/la:samo da hoce dobit indianu ( iako ce bit jako tesko ) sa dobrom igrom Mirze i da ih hoce krenut napokon,onda nema potrebe za trade-om..KG moze igrati na 5 kao i blatche..a i ako dodje do trade-a da uzmu nekog centra vjerovatno ce mirza bit' ukljucen u isti sto je isto tako dobro..jbg brook drzi se i hvala ti
Naravno da sada nema potrebe za tradeom, sada je njegovih 5 minuta. Ocekujem da igra nekih 20+ minuta do povratka kirilenka. Sada je na njemu da pokaze ko je i sta je. Bitno je da je zaradio kod saigraca respekt i da vide kako moze i u utakmicama trpati, a ne samo na treningu. Samopouzdanje polako raste, a super je i to sto ce kao starter igrati veci dio sa Dwillom. Znaci, sve upucuje na uspon Mirze, sad je do njega da radi jace nego ikada.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Marc Stein @ESPNSteinLine 6h_dreamer_ je napisao/la:Nece Netsi ganjati nove visoke igrace, procitao sam danas negdje neki tweet na kojem to pise. Nastavice s ovim rosterom, s tim sto ce mirza uletiti u startnu petorku koja ce biti KG, Mirza, Anderson/PP, Johnson, DWill. Kad se vrati AK, onda se mozda ponovo promijesaju karte.mirzatele je napisao/la:samo da hoce dobit indianu ( iako ce bit jako tesko ) sa dobrom igrom Mirze i da ih hoce krenut napokon,onda nema potrebe za trade-om..KG moze igrati na 5 kao i blatche..a i ako dodje do trade-a da uzmu nekog centra vjerovatno ce mirza bit' ukljucen u isti sto je isto tako dobro..jbg brook drzi se i hvala ti
In short term, though, Brooklyn unlikely to rush out in search of fill-in bigs w/KG, Blatche, Plumee, Evans and Teletovic there to step in
David Aldridge @daldridgetnt 6h
Slažem se. Nadam se da će iskoristiti svoju šansu. Vjerujem da hoće._dreamer_ je napisao/la:Naravno da sada nema potrebe za tradeom, sada je njegovih 5 minuta. Ocekujem da igra nekih 20+ minuta do povratka kirilenka. Sada je na njemu da pokaze ko je i sta je. Bitno je da je zaradio kod saigraca respekt i da vide kako moze i u utakmicama trpati, a ne samo na treningu. Samopouzdanje polako raste, a super je i to sto ce kao starter igrati veci dio sa Dwillom. Znaci, sve upucuje na uspon Mirze, sad je do njega da radi jace nego ikada.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nisam znao da je Stojakovic amer.skyisthelimit je napisao/la:Imao bi sanse da je amerikanac, ovako nema nikakve.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- majestic24
- Kontakt:
kad im kupchak uvali gasola. vidjet cete
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Šta je miševi

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Deckie, kad je iduci dernek ovdje. Kad igra mirza opet ? 
Sutra navece brate protiv pacersaVolvic je napisao/la:Deckie, kad je iduci dernek ovdje. Kad igra mirza opet ?
EDIT : zvanicno
http://www.netsdaily.com/2013/12/22/523 ... ng-nets-gm" onclick="window.open(this.href);return false;
Tim Bontemps @TimBontemps 15h
Both Billy King and Jason Kidd said we won't be seeing more of KG, but instead more minutes for guys like Mirza Teletovic and Mason Plumlee.
Billy njega najvise gotivi, sto jest jest.
Both Billy King and Jason Kidd said we won't be seeing more of KG, but instead more minutes for guys like Mirza Teletovic and Mason Plumlee.
Billy njega najvise gotivi, sto jest jest.
- Consigliere
- Kontakt:
SportKlub1
25.12.

25.12.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Consigliere je napisao/la:SportKlub1
25.12.
uuuuuuuu,jedva čekam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.