Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ma sigurno se nasa igra unaprijedila sama od sebe, nije to Susicevo djelo. Prosli put smo bili drugi i do samog finisa u borbi za prvo mjesto, sada prvi od pocetka do kraja, i to je sve slucajno.
Treba biti realan pa reci da smo dobili slabu grupu koju smo morali proci. Prosle godine je on pokazao kaka se igra unaprijedala kad smo od Portugala primili pet, sest komada.calcio je napisao/la:Ma sigurno se nasa igra unaprijedila sama od sebe, nije to Susicevo djelo. Prosli put smo bili drugi i do samog finisa u borbi za prvo mjesto, sada prvi od pocetka do kraja, i to je sve slucajno.
Sad u grupi nije bilo Spanije, Turske, Francuske, Portugala itd.
Naravno svi su zasluzni, ali da sad neko pise da je Susic neki trener, ma daj.

- adriano_leite
- Kontakt:
Kakav god Pape bio, on je najveci selektor u historiji nase reprezentacije, napravio je najveci uspjeh s repkom i to ga smjesta na prvo mjesto od svih nasih selektora. Kome se to ne svidja nek place od tuge, ali s Papetom idemo u Brazil! VOLIM TE BIH!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mnogi jos nisu svijesni kakvog mi covjeka prije svega imamo u reprezentaciji pa tek onda selektora !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- calcio
- Kontakt:
I del Bosque je pokazao kakav je trener kada je od Portugala primio 4-5 golova.TvBHT je napisao/la:Treba biti realan pa reci da smo dobili slabu grupu koju smo morali proci. Prosle godine je on pokazao kaka se igra unaprijedala kad smo od Portugala primili pet, sest komada.calcio je napisao/la:Ma sigurno se nasa igra unaprijedila sama od sebe, nije to Susicevo djelo. Prosli put smo bili drugi i do samog finisa u borbi za prvo mjesto, sada prvi od pocetka do kraja, i to je sve slucajno.
Kao i Ferguson kada je od Citija primio 6 komada.
Ali ako zaboravimo pojedinacne utakmice i gledamo na duze staze, za Susica se moze reci, kao i za ovu dvojicu, da su napravili solidan, ili hajmo reci vrlo dobar, posao.
Najbolji trener u historiji reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Ono sinoć je bila samo potvrda gore navedenog.
ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEEEE, SAFEETEEEEEEEEEEEE!!!
Ono sinoć je bila samo potvrda gore navedenog.

ONI TI GA PUŠE SAFETEEE, SAFETEEEEEEE, SAFEETEEEEEEEEEEEE!!!
Posljednji trzaji i uz dobar rezultat protiv Argentine mislim da će i da izčeznu ovi....
Safetee Sajoo <3
Safetee Sajoo <3
Portugal s onakvom ekipom ,u dvomecu ,pa oni su u stanju razbit i najvece...
Safet je ovo fino poslozio,vidjet cemo dalje sta ce biti...
Nisu realne kritike,ima rezultat tip..
Safet je ovo fino poslozio,vidjet cemo dalje sta ce biti...
Nisu realne kritike,ima rezultat tip..
Ono pitanje o stvarnom identitetu Ćire je bilo čisto iz zabave. Zar baš mislite da je on bio ozbiljan? E, svašta...
A, nisam znala da se Safet zna onako lijepo i zvonko smijati. Uvijek je tih i staložen... Baš me nasmijao, kao i Miske sinoć na onoj aerodromskoj konferenciji, kad je Begić pričao.

A, nisam znala da se Safet zna onako lijepo i zvonko smijati. Uvijek je tih i staložen... Baš me nasmijao, kao i Miske sinoć na onoj aerodromskoj konferenciji, kad je Begić pričao.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Grupa je bila "slaba" na pocetku kvalifikacija jer realno niko nije ocekivao da ce Grci odigrati skoro bez greske. Ljudi sa 25 **** bodova moraju u baraz a cisto sumnjam da bi Francuska ili Portugal osvojili vise bodova u ovoj grupi umjesto njih. Sa 25 bodova bi u vecini grupa bio prvi.TvBHT je napisao/la:Treba biti realan pa reci da smo dobili slabu grupu koju smo morali proci. Prosle godine je on pokazao kaka se igra unaprijedala kad smo od Portugala primili pet, sest komada.calcio je napisao/la:Ma sigurno se nasa igra unaprijedila sama od sebe, nije to Susicevo djelo. Prosli put smo bili drugi i do samog finisa u borbi za prvo mjesto, sada prvi od pocetka do kraja, i to je sve slucajno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ljudi sta je vama. Vi stvarno mislite da u danasnjem reprezentativnom fudbalu igraju imena? Svaka reprezentacija igra ozbiljan fudbal, nema lakih bodova, pa cak ni protiv Lihtenstajna, Luksemburga i sl.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Safetu je pao kamen sa srca, ma koliko on iskustva imao, siguran sam da je sve ovo i njega veoma pogađalo, čovjek je i ima osjećaje. Sad je sve drugačije, čekaju nas prijateljske utakmice, bez ikakvog pritiska. Nakon toga izvlačenje grupa pa onda opet malo turbulencije, ko, s' kim, kada, kako, gdje... jedino što je bitno u ovom periodu je da što bolje prođemo sa povredama igrača, kojih će siguran sam biti. Nažalost, samo nekoliko igrača je nezamjenjivo i samo jedna povreda nam može napraviti mnogo, mnogo problema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@ calcio
Zar tebi je malo smijesno del boskea i fergusona poredit s Safetom ?
Jel ti znas sta je u trenerskoj karijeri osvojili ova prva dvojica ? Ocigledno nemas blage veze, cim ih stavljas u isti kos ! Strasno.
Jel ti znas sta je u trenerskoj karijeri osvojili ova prva dvojica ? Ocigledno nemas blage veze, cim ih stavljas u isti kos ! Strasno.
Bjez' @tele-fizija,eto @Ace.TvBHT je napisao/la:@ calcio
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mislim da je čovjek htio da kaže da jedna lasta ne čini proljeće.TvBHT je napisao/la:@ calcio
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
Kada Ferguson odvede neku ekipu na SP neka se javi.TvBHT je napisao/la:@ calcio

Ko je poredio njih? Samo kazem da pojedinacni kiksevi, pogotovo od bolje ekipe, (u Susicevom slucaju) ne odredjuju kakav je neko trener. To je tvoje razmisljanje.
Ja gledam sta je on napravio na duze staze. Susic je do sada dosta toga pozitivnog uradio, i na kraju nas jos odveo na svjetsko prvenstvo.
Mikado"Osim je veća legenda nego ja, majku mu yebem, a tebe Safete ljubim u to pametno Lenjinovo čelo".
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Onaj Ciro je karikatura od Bosanca... onaj tipcni po kojim smo poznati. 

Jedna lasta ne cini proljece za trenera koji je osvojio englesku ligu 10 puta, ligu sampiona. Dok je drugi mislim osvojio i svjetsko ili europsko prvenstvo. Onda ovaj prvi Man. Utd vodio 30 godina, ovaj drugi vodio velikane.
Poredit njih s onih sest komada od Portugala nema veze s zivoton.
Ubacuje covjek Besica da cuva Nanija naravno da ces dobit sest komada.
Sad igra neki Vrsajevic, neki golmam je rezerva koji svaku drugu tekmu prima po sest komada. Igra neki Pandza, igrao, poziva se neki Kvrzic iz Rijeka a Muslimovica nigdje itd.
Kakvi covjek imao greski i gluposti mogao bih napisati 20 stranica.
Necu da idem dalje ali nemojte samo uporedivati ne uporedivo ...
Sad igra neki Vrsajevic, neki golmam je rezerva koji svaku drugu tekmu prima po sest komada. Igra neki Pandza, igrao, poziva se neki Kvrzic iz Rijeka a Muslimovica nigdje itd.
Ti fakat nisi normalan tip ali stvarno.TvBHT je napisao/la:Jedna lasta ne cini proljece za trenera koji je osvojio englesku ligu 10 puta, ligu sampiona. Dok je drugi mislim osvojio i svjetsko ili europsko prvenstvo. Onda ovaj prvi Man. Utd vodio 30 godina, ovaj drugi vodio velikane.
Da je slucajno Pape bio igrac Zelje.A potpuno isto ucinio sto je vec sad ucinio.
Spika bi ti drugacija za 180 stepeni.To i je i budali jasno.Mada je i to pitanje,jer i Zeljovcima dizes tlak.
Dosta sto si ogadio ljudima teme na BIH premier ligi,nego si se naklatio i ovdje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.