AS Roma

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Surreal
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Surreal » 28 maj 2026, 10:33

Braćo, vjerujem da neki od vas malo i odmaraju od Rome i fudbala, ali mene je tek sad hype uhvatio. Hajde da prokomentarišemo malo igrače koji se najviše i realno povezuju sa nama.

Crysencio Summerville - iskreno ovo što sam ispratio ovih dana, odličan igrač, brzina, dribling, šut. Dečko ima sve i pokazao se u Engleskoj, gledajući kako se Malen, ali i nekolicina drugih igrača od tamo prilagodila italijanskoj ligi, mogao bi biti pun pogodak. Wesley i Crysencio na lijevoj strani, zvuči predobro. Problem je što će definitivno biti ozbiljne konkurencije, naročito ako budemo čekali kasnije periode prelaznog roka.

Antonio Nusa - ozbiljan potencijal, gledajući ove njegove klipove rekao bih da je već sad svjetska klasa, ali dečko je imao jako lošu sezonu u Njemačkoj. Za njega navodno traže blizu 50 miliona, po meni je to ogromna kocka. Strašno je eksplozivan, vrhunski dribler, ali lahko bi se moglo desiti da postane novi Openda. Bilo bi mi drago da dođe, ali za njega ne bi da više od 35 miliona. Treba samo još reći da ga hoće i Liverpool...

Mason Greenwood - Najbolje što bi se moglo dogoditi ovom klubu, dovodiš elitnog igrača, svjetsku klasu. Uz Gasperinija dečko bi činio čuda, nažalost mislim da neće doći kod nas, a da čak nije stvar u novcu. Navijači već sada seru kako nema smisla dovoditi nasilnika, kako nema smisla da Roma čija ženska ekipa dominira Italijom dovodi ovakvog igrača, previše je tu faktora u igri, tako da ne vjerujem da će se usuditi dovesti ga. U svakom slučaju vrhunski igrač, moja prva želja, a otvara se da ga dovedeš baš kao što je bio i slučaj sa Dybalom, jer ga Englezi još ignorišu, ali pitanje je koliko dugo će još.

Dodô
- Ovo je baš tipično Gasperini - pojačanje, apsolutno ima sve karakteristike koje on traži, objektivno možda i nije neka klasa, ali u ovom sistemu koji će Gasp da gura, ne da će biti koristan, već se profilisati baš kao i Wesley, uz to on će doći na mjesto letargičnog Čelika...

Gianluca Scamacca - Baš me zanima šta vi mislite o ovom potezu, u jednu ruku se meni on strašno sviđa, Rimljanin, igrač sa mudima, suprotnost Malenu što nam i treba u ovom trenutku, Gasperini ga odlično zna, nema onog perioda adaptacije, naš navijač. Ipak sa druge strane, kuburi sa povredama gotovo kao Dybala, baš nisam siguran da li je pravi izbor.

Ima tu još igrača koje su mediji spomenuli kao što Kolo Muani, Alajbegović, Freuler, Mijnans, no to je sve od ne baš tako pouzdanih izvora.

Evo slike dresa, prelijep.
slika
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Delvechio
Kontakt:

Post Postao/la Delvechio » 28 maj 2026, 10:45

Gaspova želja je Greenwod, navodno je i kontaktiran vec ali treba cekati kraj juna zbog ffp... Cijena 50 milki, hocemo li dati te pare?
Situacija je jasna, prvo novi s.d pa onda prodaja Soulea za kojeg se bude trazilo izmedu 35 i 40 milki i ovo je izvedivo, jos smo u dobrim odnosima s Marseillom....
Ako bi došao i ljevi top winger to bi onda sex bio.. Oba mi se sviđaju i Nusa i ovaj iz West hama...
Scamacca veliko ne zbog potrganih koljena... Pol sezone bi sigurno propustio...
Čudim se kako opet se ne piše o Fratessiju :D
Negdje prije 2 mjeseca sam čitao da je Gasp izjavio da ne želi polovnjake i valjda se bude 4 zvijeri dovelo da imamo top tim za 100 godina kluba

Ovaj dres je :ljepota:
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡

Cassano2024
Kontakt:

Post Postao/la Cassano2024 » 28 maj 2026, 10:59

Greenwood je moć. Nadam se da ga dovodimo. Scamacca je sad zdrav. I pored povrede on je odigrao 38 utakmica u sezoni i zabio 14 golova plus 3 asistencije. Visok, jak, robustan...često nam zafali takav napadač. Summerville dobar igrač. Bojim se uklapanja. Dodo odmah bi ga potpisao.
Commando Ultrà Curva Sud

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []