Bosanac1997 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 19:30Fulio je on zivot
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dokle je ovo doslo ? Ili cekaju decembar ds krenu radovi na grbavici ?
https://www.klix.ba/sport/nogomet/u-zel ... /240329066
https://www.klix.ba/sport/nogomet/u-zel ... /240329066
- svrakino1921
- Kontakt:
https://www.klix.ba/sport/nogomet/stadi ... /240620064
Džemidžić je kazao da je Bilino Polje kuća reprezentacije gdje je odigran najveći broj utakmica, a da će u ovom ciklusu ugostiti Njemačku, Nizozemsku i Mađarsku.
"Naša naredna utakmica je 11. oktobra sa Njemačkom. Mi moramo uraditi tehničke zahvate na krovu, tribinama, semaforu, ali i druge radove koje ćemo morati uraditi do tada. Pokušavamo svima da damo doživljaj utakmice, u narednom periodu će sve mreže sa tribina biti skinute kako bi svi ugodnije gledali utakmicu i uživali u tome", kazao je Džemidžić.
Idu značajniji radovi na Bilinom Polju zbog Lige Nacija gdje su mnogo oštriji uslovi i samo ih Bilino Polje uz rekonstrukciju do oktobra moze ispuniti u drzavi.
Džemidžić je kazao da je Bilino Polje kuća reprezentacije gdje je odigran najveći broj utakmica, a da će u ovom ciklusu ugostiti Njemačku, Nizozemsku i Mađarsku.
"Naša naredna utakmica je 11. oktobra sa Njemačkom. Mi moramo uraditi tehničke zahvate na krovu, tribinama, semaforu, ali i druge radove koje ćemo morati uraditi do tada. Pokušavamo svima da damo doživljaj utakmice, u narednom periodu će sve mreže sa tribina biti skinute kako bi svi ugodnije gledali utakmicu i uživali u tome", kazao je Džemidžić.
Idu značajniji radovi na Bilinom Polju zbog Lige Nacija gdje su mnogo oštriji uslovi i samo ih Bilino Polje uz rekonstrukciju do oktobra moze ispuniti u drzavi.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Samo za jarana svrakino
A posebno ovaj dioStadion Bilino Polje u Zenici bit će rekonstruisan do utakmica Lige nacija u septembru
O Bilinom Polju kao nacionalnom stadionu kazao je da su u toku razgovori.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosanac1997 je napisao/la: ↑14 jun 2024, 19:30Fulio je on zivot
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala što me spomenu
Ja sam se samo borio za svoju Grbavicu
Ne znam šta je tu loše - iako su me ovdje svi pljuvali i osnovali mi najmilije i ponižavali - kao što se vidi u gornjim postovima - cak i moderatoru godra što me pljuje forumaš
Drago ti je i tako i treba i ti si se pošteno borio i za Zenicu i za Čelik i za Bilino polje
Ako budeš odlucio da zaliješ ovu vijest - popij za mene al jedan sok po mogućnosti od brusnice nemoj alkohol jer ja sam MUMIN
Bit cu ponosan ako tamo u Njemackoj se sjetiš mene kao ovdje na forumu
SRETNO
Cuo sam neke stvari koji ce se rekonstruisati itd i baš me zanima ulaganje grada i saveza u kakvom stanju će stadion Bilino Polje dočekati elitnu grupu Lige Nacija.
Uglavnom više ograda i žica nema nego full ugodjaj od prvog reda do travnjaka. Kada rade značajnije zahvate trebali su i te stolice zamjeniti i cao. I savez i grad imaju i previše novca i neka bude elitni stadion. Pratim svaki detalj. 4 mjeseca je do Njemačke, treba ispuniti zahtjeve da dobijes licencu za stadion za elitnu grupu.
Uglavnom više ograda i žica nema nego full ugodjaj od prvog reda do travnjaka. Kada rade značajnije zahvate trebali su i te stolice zamjeniti i cao. I savez i grad imaju i previše novca i neka bude elitni stadion. Pratim svaki detalj. 4 mjeseca je do Njemačke, treba ispuniti zahtjeve da dobijes licencu za stadion za elitnu grupu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Valjda se ovo ne bude radilo dugo kao i tereni. Super, nek se obnavljaju stadioni 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šerbetom cu da zalijem. Sto se psovanja ticesvrakino1921 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 17:09Hvala što me spomenu
Ja sam se samo borio za svoju Grbavicu
Ne znam šta je tu loše - iako su me ovdje svi pljuvali i osnovali mi najmilije i ponižavali - kao što se vidi u gornjim postovima - cak i moderatoru godra što me pljuje forumaš
Drago ti je i tako i treba i ti si se pošteno borio i za Zenicu i za Čelik i za Bilino polje
Ako budeš odlucio da zaliješ ovu vijest - popij za mene al jedan sok po mogućnosti od brusnice nemoj alkohol jer ja sam MUMIN
Bit cu ponosan ako tamo u Njemackoj se sjetiš mene kao ovdje na forumu
SRETNO
Salu na stranu, koji qurac ulazu, ako hoce da nacionalizuju i skroz obnove stadion. Naopako rade, samo da ne zavrsi kao jos jedna 3d prezentacija u nizu pred izbore.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Vala, uz ofarbanu ogradu, skinute mreže i nove stolice, stadion bi svanuo samo tako, da se ne priča o većim ulaganjimaavenija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 17:38
jos kad bi napucali svlačionice bilo bi top ono sada izgleda kao soba za fizičko u nekoj osnovnoj školiRubikovaKocka je napisao/la: ↑20 jun 2024, 21:38Vala, uz ofarbanu ogradu, skinute mreže i nove stolice, stadion bi svanuo samo tako, da se ne priča o većim ulaganjimaavenija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 17:38
Uglavnom više ograda i žica nema nego full ugodjaj od prvog reda do travnjaka. Kada rade značajnije zahvate trebali su i te stolice zamjeniti i cao. I savez i grad imaju i previše novca i neka bude elitni stadion. Pratim svaki detalj. 4 mjeseca je do Njemačke, treba ispuniti zahtjeve da dobijes licencu za stadion za elitnu grupu.![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
I opet ce preskociti klupe za rezervne igrace cime izbacuju pet redova zapada iz normalne upotrebe. Pa to treba biti prioritet ako zele popraviti dozivljaj utakmice sa zapada.
Sto je najzanimljivije, vrlo lahko je to rijesiti. Prebaci klupe na istok, ispod VIP loze ima pet redova koji se mogu pretvoriti u klupe za rezervne igrace.
Sto je najzanimljivije, vrlo lahko je to rijesiti. Prebaci klupe na istok, ispod VIP loze ima pet redova koji se mogu pretvoriti u klupe za rezervne igrace.
Celik!3,2,2.
- svrakino1921
- Kontakt:

FK Velež je raspisao tender za natkrivanje južne tribine vrijedan 650.000 KM, a iduće sedmice će početi radovi na ugradnji čitača karata na stadionu Rođeni. Očito da čelni ljudi mostarskog kluba nemaju namjeru stati sa infrastrukturnim projektima, te da će stadion Rođeni od naredne godine biti u potpunosti spreman za odigravanje evropskih utakmica.
Svaka čast Rođeni
Napokon da i moja voljena BiH dobije Europski stadion
-
Bosanac1997
- Kontakt:
-
worchester
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: hlive, dana/u 23 jun 2024, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
It's better when it's live
- svrakino1921
- Kontakt:

Stadion Igmana u Konjicu dobija reflektore, u planu je izgradnja nove natkrivene tribine
U namjeri da Gradski stadion pretvori u multifunkcionalni sportski centar, koji će zadovoljiti sve tehničke zahtjeve za održavanje zvaničnih utakmica nacionalnih selekcija i ostalih značajnih sportskih i kulturnih događaja, Grad Konjic trenutno uz podršku viših nivoa vlasti, provodi opsežne radove na izgradnji reflektorske rasvjete na Gradskom stadionu u Konjicu, a sve kako bi se stekli uslovi da Fudbalski klub Igman Konjic utakmice Premier lige igra u noćnim terminima u Konjicu.
Osim reflektorske rasvjete u planu je izgradnja nove tribine, koja bi u cjelosti bila natkrivena, a koja bi se nalazila na jugoistočnoj strani stadiona, nasuprot postojeće tribine.
Također u planu je i etažno proširenje platoa za parking pored Gradskog stadiona, gdje bi postojeći parking prostor dobio tri nove etaže, kao i novi raspored parkiranja automobila, koji bi znatno povećao broj parking mjesta na toj lokaciji.
Izmjenom i dopunom Regulacionog plana "Gradac", koji obuhvata i kompleks Gradskog stadiona, predviđen je objekat, koji bi bio smješten u produžetku postojeće tribine unutar Gradskog stadiona u Konjicu, sa namjenom da zadovolji potrebe igrača i službenih lica.
Opredjeljenje Grada Konjica jeste, realizacijom navedenih planiranih aktivnosti, između ostalog stvoriti kvalitetne uslove za odigravanje zvaničnih utakmica nacionalnih selekcija Bosne i Hercegovine, ali i biti dobar domaćin.
U tom cilju stvorila se želja i potreba da se, nakon što se okončaju pomenuti radovi, pristupi izgradnji pomoćnog terena sa hibridnim travnjakom u partnerstvu sa Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine.
Paralelno sa ovim projektom Grad Konjic realizuje i projekat "Uređenje partera u naselju Kolonija - Soliteri" na lijevoj obali rijeke Neretve, u sklopu kojeg je planirana igradnja pješačkog mosta, kojim bi se omogućio direktan pristup Gradskom stadionu i olašalo sportistima, rekreativcima i svim posjetiocima dolazak na ovaj sportski kompleks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.